Перверзия. Събличат умствено изостанали деца за 2 лева

Възпитаници от Дома за деца с умствена изостаналост в Берковица гласуват по поръчка за кмет и ги събличат голи пред мъже
23 мар 2008 15:19,
27
Перверзия. Събличат умствено изостанали деца за 2 лева
Изоставените и болните деца у нас се оказват жертва на истински геноцид. Снимка: Булфото

Поредно извращение в дом за деца бе разкрито в България.

17 младежи от Дома за деца с лека умствена изостаналост в Берковица са гласували за настоящия кмет на града инж. Милчо Доцов под диктовката на директора на дома Борислав Петров. Това стана ясно от разследване на екипа на предаването „Пропаганда” на Дарик радио.

Младежите са гласували на втори тур на местните избори, има данни и за повече от 50 деца гласували на първи тур. Младежите, повечето от които с умерена олигофрения, са били извикани в кабинета на Петров и там им е обяснено как и за кого да гласуват.

В интервюта за „Пропаганда” деца от този дом разказват и как се събличат срещу 2 до 30 лева пред възрастни мъже.

В момента срещу екипа на Дарик радио има седем жалби за незаконни действия спрямо възпитаници на дома от кмета на Берковица Милчо Доцов, директора на дома Борислав Петров, както и от директорката на дома за сираци „Люба Тенева” в града.

Това е поредният случай на извращения в дом за деца у нас. Преди борени дни педофил стреля и уби едно дете и рани други две деца от Дом за сираци в Трън. След това насилникът се самоуби.

Преди 10 дена пък деца от пловдивксия дом “Мария Луиза” се натровиха с миша отрова.

Преди две седмици пък 11-годишно момиченце полетя от третия етаж на Дома за деца, лишени от родителска грижа "Петко Р. Славейков" в София. Детето пострада тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Комунизма само уруди отгледа! Управляват ни люде отгледани от комунизма и гледам хора от този период са най-големите *** в България! Вие комунист патриот истински виждалили сте? А пък човек............................
5
0
 
0
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 16 години
А защо трябва да се вярва на шизофреници? каква е гаранцията, че не халюцинират? Стига сте се занимавали с тези *** по домове и сиропиталища - това е *** която трябва да се изолира от обществото ни
4
0
 
0
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 16 години
А защо трябва да се вярва на шизофреници? Щащва е гаранцията, че не халюцинират? Стига сте се занимавали с тези *** по домове и сиропиталища - това е *** която трябва да се изолира от обществото ни
3
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 16 години
До един са лъжци,крадци,мошеници и извратеняци.Къш от България,бе!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Как може извратени *** кметове да стават! УБИЙТЕ ГО С КАМЪНИ ЗА 2 ЛЕВА!!! Ненормалник! В ЗАТВОРА, ВЕДНАГА!
1
0
 
0
 
! Отговори
prokazaa преди 16 години
Този директор да бъде съблечен на площада, пребит с камъни и обесен за назидание.А парламента ....... може би същото.А и една бърза комисия. Децата показват пред кого са се събличали и бесим наред. Може и невинен да падне, но ... трябва да се почне.