Апаши оставиха Данчето без кола

"В нея имам всичко - от дисковете до обувките за сцената", признава певицата
21 авг 2008 08:24,
40
Апаши оставиха Данчето без кола
Снимка: БГНЕС

Йорданка Христова остана без колата си.

Апаши задигнали возилото на певицата в събота срещу неделя, баш по лунното затъмнение, от двора на вилата й в Царево.

Сутринта звездата видяла, че Алфа-pомеото 156 го няма.

Първо помислила, че някое от децата се е обслужило, без да информира родителското тяло. После обаче фактите се оказали доста по-прозаични, съобщава "Стандарт".

"Не мога да гадая дали крадците са знаели, че това е моят автомобил, или не. Всъщност няма значение. Имам и застраховка, но по-важното е, че ритъмът ми на живот е нарушен".

Христова споделя, че постоянно е на път и се чуди какво толкова са харесали на кола, навъртяла за две години 80 хиляди км.

"Може би пък някой си е търсил превозно средство, за да се прибере у дома. В нея имам всичко - от дисковете до обувките за сцената", каза още певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
yben преди 15 години
брей, и в изток ли почнаха да крадат автомобили
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В колата си си имала всичко, но сега вече нямаш нищо,и в природата нищо не се губи, само си сменя собственика,така се е получило и при тебе,и престанете да се правите на интересни не само вашите коли крадът,кото откраднат колата на някой обиновен човек дане би да обявяват пред цяла българия, че на еди кой си му откраднали колата.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хахаххахаха най-добре и с дървени колела да е,каруца няква..Кво беше Времето се страхува от пирамидите и от лилито и данчето
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH :):):):):):)
15
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Dnache ti kak moje s tolkova bogato samochuvstvie da si kupish alfa kupi si neshto elegantno kato teb neshto ot 30-te godini .. kato naprimer moskvich ot teq deto sa s darveni sedalki ..
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе тъпанарчета, спрете да плюете всеки, че ставате жалки вече със завистта си. данчето христова е голяма певица и годините по никакъв начин не определят таланта й
13
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
склеротична бабичка, като беше жури на мюзик айдъл и обърнаха малко внимание и почна да се прави на 16годишна лигла.....ай бабе...дръж се сериозно
12
0
 
0
 
! Отговори
Еванджелиста Торичел преди 15 години
Какво толкова е станало, ще си купи нова кола госпожата, момчетата, които са я взели и те имат семейства, нужна е солидарност в обществото, пък и ако повърви пеша тази дама, ще й се отрази добре на фигурата, още повече, че пешеходците са по- добрата част от човечеството / вж. Илф и Петров/
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Данче,Съзирам сексуален мотив.Ако в колата ти е имало обувки и бельо най вероятно е дело на 80 годишни фетишисти мастурбатори !
10
0
 
0
 
! Отговори
От мен преди 15 години
Данчето е дърта чанта, ама лачена. И тези, които и завиждат да имат много здраве, че само бабите и ходят на концерти. Данчето е звезда и я обичат и млади и стари.
9
0
 
0
 
! Отговори
Жоржи преди 15 години
До 8ми - дай жигулата на мен, аз съм ценител - имам няколко лади. Ще я стегна и ще я гледкам като писано яйце.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да гадая дали крадците са знаели, че това е моят автомобил, или не...."ако са знаели е нямало да я вземат ли?Малеее,Данче<ще я отнесат като *** блажен вестник..."Ако нямаш парички ще ти подаря една жигула-не я ползвам.Ще го направя понеже баба ми страшно харесва песните ти.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
alfata e italianska kola,ne frenska..kuco pile takova
6
0
 
0
 
! Отговори
Марко Гинци преди 15 години
Посредствен PR . Вече никой не си губи времето да ходи на бабешките и концерти!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Stiga ste zavijdali i zlobiasvali oshte ot sutrinta...! Dancheto GOTENA!
4
0
 
0
 
! Отговори
Jana преди 15 години
Ей, това хората са големи завистници! "Дърта чанта"!!! Да, но сигурно изглежда по-добре от тази, която го е написала! Да я видим тя, на тези години дали изобщо ще може да се качи в кола! Взимала! Ами ще взима, защото може! Който не може - пише щуротии!
3
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Danche, 80 hiliadi kilometra ne sa koi znae kolko mnogo, no da karash kolata na pevica kato teb si e veche neshto mnogo ! Ti da si jiva i zdrava! Vzemi si kupi edno berlingo, pak e frenska,udobna i celia garderob ste ti vlezne vatre! i ne zabraviai da vkluchvash alarmata!
2
0
 
0
 
! Отговори
Фена преди 15 години
Ще си купиш друга кола стара чанто, нали взимаш по 2000-3000 лева за участие, какво е за теб една невзрачна кола. По-добре от теб, отколкото от някой човек, който цял месец бачка за 500 лева.
1
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Ще ти купя лека кола зиме да не ходиш гола!!!