Жена залята с киселина при грабеж в София

32-годишната Петя Стаевска е в "Пирогов" с трета степен изгаряния по лицето
10 ное 2008 18:05,
148
Жена залята с киселина при грабеж в София
Петя Стаевска. Снимка: Булфото

32-годишна жена е залята с киселина около обед на булевард "България" при грабеж, съобщиха от МВР.

Инцидентът станал в магазина, където жената работила.

Полицията издирва извършителя, който успял да задигне чантата й.

Пострадалата Петя Стаевска е управител на мебелна къща "Богдан мебел".

Настанена е в "Пирогов" с 15% изгаряния на лицето, гърдите, шията и дланите на ръцете.

"Засегнати са клепачите й, но очите не са пострадали", съобщи проф. Огнян Наджийски, началник на секцията по изгарянията в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
pravosadie преди 14 години
neka koi znae kolko bedni do6i e izgorila taia ***.neka i.otma6tenie mue maikata,to se e vidialo 4e pravosadie za obiknovennia 4ovek niama,ama kiselina ima!!!
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Действието е на САДИСТИ !
146
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе , който и да е направил това отвратително нещо , не го е направил за няма нищо
145
0
 
0
 
! Отговори
kurunaga преди 15 години
ае стига с тия плоски версий,,ако е красива--ревност,,ако е заможна-завист,,а ако не е нито едното-любовен тръгълник,,,,банално,,,хубаво е че има състрадателни хора,,,да видим смс-ите по коледа дали ще се увеличат:)гледайте положително,,,,,настипила е кой не трябва, и са и пощадили живота,,,за мен цялото нещастие е от липсата на правораздавателната система и личните сметки стигат до саморазправи...
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Битият - бит,залятият с киселина - залят,а мнозинството от хората в БГ завиждат на мутри и мутреси като тази и де ли де злорадстват по форумите.
143
0
 
0
 
! Отговори
Трудовак преди 15 години
*** даа беее, тая е честна продавачка на мебели, Света Богородица, а аз съм мнооого ***, че смея и да мисля друго - разбрахме как е устроен детския ти свят!Ти се застреляй, щом мозъчето не ти стига, да отличиш "пазарно забогателите" от наглите мутри, дето ни обраха, и уфси като тебе даже не разбраха... пфууу, *** народ - заслужава си неволите!
142
0
 
0
 
! Отговори
нина преди 15 години
Имам,да!Що не се застреляш и да отървеш хората от тъпотията и глупоста си?
141
0
 
0
 
! Отговори
Трудовак преди 15 години
Разбира се, че не всички богати са мутри, но тази тука Е!!! Знам го с достатъчна сигурност, а и ти можеш да провериш...Други въпроси имаш ли?
140
0
 
0
 
! Отговори
Трудовак преди 15 години
"...болката на една млада успяла жена..."Ох ****били, престанете!!!И умрелите разбраха, че е ку**а от дебели мутренски кръгове, айде мирясайте вече!
139
0
 
0
 
! Отговори
НИНА преди 15 години
ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ Я,ЗА ДА ПРАВИШ ПОДОБНИ КОНСТАТАЦИИ? ИЛИ И ТИ СИ КОМПЛЕКСИРАНО ЧОВЕЧЕ С ЧУВСТВО ЗА МАЛОЦЕННОСТ,КОЕТО МРАЗИ УСПЕЛИТЕ,ЗАЩОТО САМИЯ ТИ НЕ СИ ТАКЪВ? А ЗАМИСЛЯШ ЛИ СЕ,ЧЕ КАКВАТО И ДА Е,НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДОБНО НЕЩО? МАЙ НЕ! ПО ЛОГИКАТА НА МНОГО ХОРА ТУК,ВСИЧКИ БОГАТИ СА МУТРИ, И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ И ВСИЧКИ ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЛЕТИ С КИСЕЛИНА,ИЗГОРЕНИ НА КЛАДА,РАЗПЪНАТИ НА КРЪСТ,ПРЕБИТИ С КАМЪНИ И Т.Н. ЗА ДА СА ЩАСТЛИВИ "ОБИКНОВЕННИТЕ,ТРУДОВИ,БЕДНИ,ИЗТОРМОЗЕНИ" ; ХОРИЦА! АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ ЕЙ,САМО ЗАВИЖДАТЕ И ПЛЮЕТЕ,ВМЕСТО ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ И ДА ПРОМЕНИТЕ НА ПЪРВО ВРЕМЕ МИРОГЛЕДА СИ И ПОСЛЕ И ЖИВОТА СИ...***
138
0
 
0
 
! Отговори
ivanov преди 15 години
mnogo zloba i zavist tukavseki e 4ovek i nosi du6azavijdate na jenata 4e e zadarjala *** n aba6tai ili na koito i da eami tq li e vinovna 4e e rodena s kasmeti sega e nakaza po osobeno jestok na4in koito ne zaslujava
137
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Заради такова чудовищно отношение към жените в Балканите ще има много мъже които ще горят в АДА ако не се покаят и поправят за греховете си.
136
0
 
1
 
! Отговори
НИНА преди 15 години
Чета коментарите и се чудя,как по дяволите е възможно подобно бездушие от страна на някой хора?!? Не се ли срамувате от себе си бе *** ***??? Не се ли замисляте,че утре такова нещо може да се случи на вас или на ваш близък и то без да сте богати и известни и т.н.??? Не осъзнавате ли,че обществото ни е болно и такива като вас са в основата на това??? Не разбирам как е възможно да се радваш на чуждото нещастие,на болката на една млада успяла жена,която не е виновна,че е имала късмета да е такава?!Вместо да се оплаквате,че се возите в трамваи и нямате пари - намерете начин да изкарате бе *** гадни! Заради такива ***,болни мозъци като вас гние държавата ни,защото всеки гледа в паничката на другия и недай си Боже да е пълна.... що клетви,злоба и помия ще се излее!Завистта ви ще ви довърши и винаги ще си останете такива - мизерници, и ***,хора които се радват на болката на един непознат човек,не са хора а примитивни създания!!! Петя,пожелавам ти скорошно оздравяване,бъди силна!
135
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
tova ne e na4in za otma6tenie.koito go e napravil e nai golemiq ***
134
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
бедните никой няма да ни залива очите с киселина. Защото не знаете какви търгове за сеч на гори е манипулирал баща и и колко хора са загубили всичко. Всичко!!! Бил и чист бизнеса и не дължала никуму пари. Добре. Само дето произхода на основния капитал е от мръсен бизнес с корумпирани чиновници от Министерство горите и Горските стопанства занимаващи се с добив на дървесина. Хак да им е на всички дето ги стрелят, заливат с киселина, отвличат и разни други гадости. Защото ние с вас през крив макарон ще гледаме малдивите и ще се возим в трамваи цял живот заради тази лъскава ***. Дано се оправи, за да се види грозна като смъртта.
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
М-да винаги крушката си има опашка или пушекът си има и огън....Татенцето на потърпевшата, Минко Минко, не е кой да е а един от главите на дървения клан в бг, които изсякоха сумалък вековни гори. Същият връща средствата в бг чрез внос на лекарства, в които се е набъркал май до ушите!!. М-да не става ей така да си направиш имение в Балкана на 500 декара и да си построиш пълно копие на френсски замъм /макар и умален модел/!!
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Всяко едно престъпление си има предистория.Която никога няма да достигне до нас.Показват ви една снимка и всички ахват колко е красива и мамицата на бандитите.Работих в една фирма ,шефката беше около четирийстака,доста красива и симпатична дори секси.Интелигентна и учтива,възпитана и образована.Обаче като станеше дума за пари,не знам къде и бъркаха.Много хитра,уж даваше процент,после го намаляше,вдигаше заплатите после въвеждаше глоби.Ако те хване да пушиш двайсет лева глоба.Имаше си и смислени принципи,но в основата всичко беше да изкунди персонала в края на месеца.И като я залеят с киселина после ще пишат по форумите и ще плюят извършителите,а пък на перчета да я нарежат щеше да и бъде малко.Така че всичко си има предистория.Слагат ви една снимка и всички леле колко красива.
131
0
 
0
 
! Отговори
Трудовак преди 15 години
Защо някои я наричате "красива бизнес дама", а не ползвате истинското наименоване: ку**а, мутреса и крадла на нашите пари...!??Все пак, щом киселината и трагедията са истински, нека и имената са истински - що за лицемерие? Чужденци няма тука, за кого се пудрите?
130
0
 
0
 
! Отговори
Трудовак преди 15 години
Що ми казаваш къде с какви ПВЦ да изкарвам повече пари - може да си имам достатъчно - нито ще разбереш, нито е важно. Става дума за друго - ако някой ми дължи 5 лева, значи ми дължи 5 лева, щото 5 лева са си 5 лева, докато има левове, схвщаш ли?"na tebe be na ulicata reket li ti iskaha .."Не задавай *** въпроси!!! Естествено, че и от мен са взели, и от тебе... може да не са ми влизали в кухнята, рекетирали са примерно мои работодатели, плашили са чужди инвеститори, взимали са "лоши" кредити, изядоха предприятията в началото на прехода, които баща ми (и ТВОЯТ баща) са градили... как да не те засяга това, ти на луната ли живееш!?? 13 годишен ли си, или може би родителите ти са били членове на БКП, та си намазал и ти... кажи, да знаем има ли смисъл да ти се обяснява.
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Градските и днес не сте си взели хапчетата, така че направете го и марш в леглото...