В Гърция заляха българка с киселина

Кунева е секретар на съюза на чистачите и домашните помощници; предполага се, че е наказана заради синдикалната си дейност
25 дек 2008 10:26,
25
В Гърция заляха българка с киселина
Снимка: БГНЕС

Българката Константина Кунева е била залята със сярна киселина в Атина, съобщиха гръцките медии, цитирани от БНР.

Двама неизвестни я нападнали пред дома й.

Жената е приета в критично състояние, с опасност за живота в болница.

Тя е с тежки изгаряния по лицето, главата, ръцете и гърба. Има опасност да загуби зрението си.

Кунева е секретар на Атинския съюз на чистачите и домашните помощници. Предполага се, че тя е наказана за сериозната си синдикална дейност.

За инцидента е информиран гръцкият министър по заетостта.

В болницата, където е на лечение, тя беше посетена от председателя на лявата гръцка партия, който е информирал за нападението гръцкия вътрешен министър Прокопис Павлопулос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
2
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
БЕ гръцките синдикати са я защитавали и подържали тая !!!нали изнужда другите да не искат парите си за труда си!!!*** ***!!!В чужбина ако искаш да те прекарат се запознай със БЪЛГАРИ
23
2
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 15 години
Когато не сте запознати с нещо защо пишете глупости като номер 9-"Тази жена е защитавала интересите на трудещи се хора предимно чужденци "<--,майка ми работи от 10 год. в Атина и си е тук сега за празниците,когато видяхме това по новините реакцията и беше че това и е било малко на тази ***,която експлоатирала българки и не им плащала по няколко месеца или им плащала мизерни суми .Това че по новините са казали че тя е такава не означава че тя е такава.Например:Казват че политиците работят за доброто на хората,а в действителност хората работят за охолството на политиците.
22
1
 
3
 
! Отговори
ellinida преди 15 години
Suglasna sum s nomer 12,kiselinata e bylgarski patent.
21
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Нали знаете кой е най-добрия грък..?
20
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Пише се сигурно а не "сигорно ", то за проститутките идва от правописа .
19
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
abe moje li pri takova ne6tastie koeto e spoletqlo jenata pak da se pluete be ne6tastnici,vmesto da iskate da se nameri izvar6itelq i posle da umuvame koi e i za6to,s tova va6eto mislene nikoga nqma da se izmaknem ot blatoto.
18
2
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ами с проститутките ,такива работи се случват.Искала е да работи за себе си сигорно.
17
1
 
3
 
! Отговори
remsist преди 15 години
Заедно с гръцкия народ - срещу терора на капитала!Един на земята - всички на улицата!
16
2
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Това намирисва на дело на някое българе.Гърци с глупости не се занимават.Дано иде скоро в пандюхата.
15
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
izbjagvaneto na bezrazborni kontakti sas *** balgari vav 4ugbina e ponjakoga givoto spasjava6to nikoga tam neznaete saskogo si imate rabota sagaljavam za balgarkata jasno e 4e samo balgarski CARVUL e sposoben natova vnimavaite sabratja molja vi predi godi ni pribrah edin ot ulicata zamraznal i se opita da mi otkradne kolata ne be6e rom naistina !!!!!!!!!!
14
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Народ!?
13
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
8-мия и 10-тия (един и същ човек), нека ти кажа нещо което не знаеш защото си от по-старото поколение. Всичко във съвременния свят е ИМИДЖ. Всичко е опаковка и реклама. И ако такива като теб (хора от по-старото поколение)постоянно ругаят собствената си нация, не се очудвам защо и инвеститори низаобикалят, защо ни спряха и парите от Европа.Колкото до това да сме си кажели истината, за да се променим - всеки отговаря за себе си при демокрацията, вече не е комунизъм та да вменяваш колективна вина на целия народ.
12
2
 
2
 
! Отговори
Louis Logic преди 15 години
Adella , студент съм в Атина , доколкото аз съм запознат , подобни женици "защитаващи" интересите на чужденците , най-често експлоатират бедните си сънародници и печелят на техен гръб , с което никак не заслужава подобна съдба разбира се , но нека не бързаме да и слагаме ореола. Аз лично не съм чувал в Гърция някой да е бил поливан с киселина преди , тва е наше изобретение , така че мисля , че на някой му е паднало пердето , дано го намерят.
11
1
 
3
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Такива са те гърците, ЧИСТИ *** !Бях там в Атина 1 година и видях за какво става на въпрос и не ми трябва повече чесно казано. Вземеш ли повече от гръка, кръв почва да ака и червата му врът. Ще направи всичко възможно да те смачка, ето кво са направили тея в случея.
10
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
А знаеш ли колко български "еничари" имат гърчулята т.е. посредници, де, Adella? Та нашата българка вероятно се е противопоставила на някакъв такъв "изедник" от български произход, който е прибирал 30-40% от възнаграждението на чуждестранните работници и в частност на българите. Еничарството е стар занаят по българските земи, живо и до ден днешен , но вече с повече и съвременни названия...
9
1
 
2
 
! Отговори
Adella преди 15 години
Тази жена е защитавала интересите на трудещи се хора предимно чужденци - чистачи и дом. прислужници - като синдикал и най - вероятно от нейните професионални дейности е бил ощетен някой грък. Така че не яж по адрес на българите.
8
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ами, то с делата си някои българи го показват какви "убавци" сме, бе приятелю! Как ще се покажем като добра и човеколюбива нация в случая пред гърците , като по такъв човеконенавистен и подъл начин си разчистваме сметките? И то по време на такива светли празници, които гърците имат традиции от векове да уважават. И нормално е един нормален човек , независимо от националността си, да си помисли следното:"Щом тия са гтолкова жестоки към своите, какво ли ще им е отношението към чуждите". та за съжаление това е етикетът на масовия българин по света към днештна дата. Добре е да го проумеем, , да си признаем кривиците и да се проченим. Иначе да се "показваме" пред чужденците като много "добрички и умнички" няма смисъл за нас си, мани ги чужденците.
7
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
6-тия, другите нации правят всичко възможно да покажат че са най-добрите, ние правим всичко възможно да покажем че сме най-лошите. При тоя робски манталитет, враг не ни трябва. 6-тия анонимен - типичен пример за този тип мислене
6
2
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Който има живи дядовциоще , които са били мобилизирани като войници в Егейска Македония през 1940-44 година да ги пита за "добрините", които са правили нашите на местните гърци...Особено в гр.Драма и околията.Та оттогава до ден днешен у по-старите гърци и до ден днешен в тоя край на Гърция като чуят "българин" и се вцепеняват от ужас и от ненавист към нас...
5
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Много сте интересни ... другите народи се чудят как да се самоизтъкват и хвалят, вие само се ругаете един друг