Галеви гушнали 150 бона от дупнишки бизнесмен

Двамата и аверът им Стъклето принудили Пламен Миланов да прехвърли и част от таксиметровата си фирма "Елит" на тях
23 яну 2009 15:26,
81
Галеви гушнали 150 бона от дупнишки бизнесмен
Снимка: БГНЕС

Близо 150 000 лева е бил изнуден да даде дупнишкият бизнесмен Пламен Миланов.

Парите взели Братя Галеви (Пламен Галев и Ангел Христов) и приближените им Апостол Чакалов и Владимир Ангелов - Стъклето, допълниха запознати с разследването.

Миланов давал парите от 2004 година до сега.

Според обвинителите той бил принуден и да прехвърли част от таксиметровата си фирма "Елит" на Владимир  Ангелов – Стъклето, който бе арестуван в четвъртък при спецакция в Дупница.

По обвинение, че е участвал и ръководил организираната престъпна група за рекет, в ареста бе задържан и Ангел Христов.

Партньорът му Пламен Галев пък е задържан за постоянно, а днес прокуратурата му повдигна обвинение за участие и ръководене на престъпна група.

Имоти на Галевите бяха проверявани на 15 октомври при съвместна акция на прокуратура, полиция, следствие, ДАНС, митниците и НАП.

Тарашени бяха автокъщи, офиси, административни сгради и жилища.

Тогава двамата бяха призовани по телефона да се явят на разпит в РПУ-Кюстендил, но бяха в неизвестност за около 24 часа.

На другия ден се явиха доброволно в Националната следствена служба и съобщиха, че изобщо не са се крили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Неадекватни лии ... "maqgeorgieva" ... май си оцапана с ако и ти ... не те е срам.
19
0
 
0
 
! Отговори
maqgeorgieva преди 15 години
странното е, как хора, които не живеят в Дупница се изказват за живота в този град.....странното е как хора, които нямат грам образование изказват неадекватни мнения във форуми като този.....странно е как хора, които постоянно лъжат и мамят, съдят другите за техните действия......никак не е странно да се пишат като анонимни...........срамуват се от себе си....това поне е похвално.....
18
0
 
0
 
! Отговори
val преди 15 години
М. Миков ли ще чествате в Дупница като освободител щото Бате Бойко и Р.Петков пропуснаха тази чест, защо ли ? И втори въпрос - кога ще е националния ви празник, че да ви дойдем, че и федерация може да поиската с нас т.е. с Република България ?
17
0
 
0
 
! Отговори
страничен наблюдател преди 15 години
Следейки развитието на този процес от медиите, ми прави впечатление, че дупничани се страхуват да свидетелствуват срещу тези мафиоти. Щом все още смятат, че преклонена главица, сабя не е лови, а не се изправят смело срещу мафията в техния град, нека си стоят надупени...
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Знаете ли защо катаджиите рекетьори, чиновниците рекетьори, разбойниците рекетьори и политиците ни са толкова нагли ?Много просто - защото този преди вас не само че не им се е опънал ами си е платил и дори им е обещал дупе, само да не го закачат.Трудно е да бъдеш човек сред стадо подплашени селяни.
15
0
 
0
 
! Отговори
mad butchar преди 15 години
визов режим за тези и кпп та за селяните
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
10 ти прав си
13
0
 
0
 
! Отговори
Сулю преди 15 години
Дупница е първият частен град в България! Приватизиран е на 100 % барабар с общинската управа и МВР! Галеви трябва да пледират за поставяне на гранична бразда и табела Независима Република Дупница! За пресата информацията трябва да се подаде от прес аташето на Галеви като "Град Дупница е отдаден на пожизнена концесия на Братя Галеви с всичките му прилежащи територии и активи"
12
0
 
0
 
! Отговори
nn преди 15 години
дупница е побратим град с нагЪзаки (малък град в околията на нагазаки)
11
0
 
0
 
! Отговори
ядосан преди 15 години
Абе хора вие *** ли сте, неадекватни ли се какви сте точно?!?!?! Този град Дупница ниакаква феодална административна единица ли е или е част от България. Говорите все едно града съществува от както са се появили галевите. По повод глупавото ти изказване за служителите им. Значи по твойта логика аз съм виновен или който и да било произволно избран човек в страната, но не и Галевите, за които тези техни "служители" работят. Престанете с тези плиткоумни изказвания в България има и будни, интелигентни и в час хора. Просто спрете да пишете глупост след глупост. А съда ще установи кои крив кои прав.
10
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Дупнишките ще си намерят май мястото най-после. Аз съм от Дупница. Не вярвайте че са добри хора...
9
0
 
0
 
! Отговори
dupni4anka преди 15 години
Дори и да ги обвиняват в нещо те са добри хора и неговорете лошо за тях.Елате да видите в какъв град живем ние дупничани.Това че на Пламен Галев служителите се имат за много нещо неозначава,че те са виновни,но за Стъклето сам много сагласна да си остане в ареста,защотото това e най-лошия човек в град Дупница.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Такова нещо може да стане само в град с име Дупница /с извинение/ :)
7
0
 
0
 
! Отговори
vvv преди 15 години
Сега дупничани ще се надигнат и ще направят една петиция за освобождаване на галеви, защото без техния рекет немогат да живеят нормално като другите хора.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zapadna BG vinagi e bila po-nazad ot izto4na pa makar i s nali4ieto na sofiq- izkustveno syzdaden navremeto golqm grad
5
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
sada barzo da gi opravdae, che bez tiah niama koi da se "griji" za Dupnica
4
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
vsi4ki mutri vzatvora na dojivotna prisuda.da gi posledvat i ne 4estnite rabotodateli.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Намсякъде има разбойници .. това е ясно, но като нашия *** народ няма никъде.Крадат ги, те викат - ама спокойно било из дискотеките. Е*бат ги, те викат дайте вазелин - това са дупничани.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма коментари ... щтоо ... пукнат ДУПничанин ли няма да се обади ?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tova sa na Rumen Petkov-Pianicata xorata .Goce e vzel polovinata ama za dogan ne davat sega hte im se skara .Според Борисов-Dogan e velik