Георги гледал на всяка жена като на плячка

Прокуратурата иска постоянен арест за задържания за убийството на Радостина младеж
9 мар 2009 10:27,
274
Георги гледал на всяка жена като на плячка
Снимка: Булфото

Прокуратурата ще поиска днес постоянна мярка „задържане под стража“ за 21-годишния Георги Цветанов, обвинен за убийството на състудентката си Радостина Евтимова.

Трупът на младата жена беше открит в петък вечерта в апартамент на ул. „Мир” във Варна с над 50 прорезни рани по цялото тяло и лицето.

"Той го направи, той я уби", викала шокирана от видяното Теодора – по-малката сестра на Радостина, която открила трупа й.

С Георги били само колеги в една група по специалността "Стопанско управление", 3-ти курс.

На 5 март двамата се веселили в обща компания на партито за 8 март на Икономическия университет във варненската дискотека "Трала-ла".

Радостина била и със сестра си Теодора, но по-късно се разделили.

Жестокото клане станало в апартамента на приятеля й Петър, който учи в Англия.

Никой през нощта или на другия ден не е чул подозрителни шумове от въпросния апартамент 11, където е станало жестокото убийство.

Повечето от съседите са турски и кипърски студенти, които живеят също в луксозни апартаменти под наем.

Близки на Радостина са я издирвали през целия ден по мобилния телефон и в Skype, но без успех.

Тогава сестра й Теодора отишла и намерила безжизненото съсечено тяло. Радостина била само по бикини.

Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им.

Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.

"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян. На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Петър познава Георги и знае, че е приятел на Радостина и знае че е помолил да пренощува там одобрявайки го"Интересно в колко часа девойката се е обадила и е говорила с приятеля си за да "одобри" пренощуването на стария си приятел. Ти за ли смяташ всички, които могат да помислят малко?
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
такава реарността в българия ,жалко за младото момиче,но много станаха тия случаи ,беедните ги убиват с камъни и дърве-белнейски,по поляните ,- богати с ножове по леглата,но дано тиядето остават все още в бг.клоаката се позамислят над собствената си безопастност ,преди да са им качили и на тях историите тук
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте още снимки и догадки в Народно дело на този линк http:// .narodnodelo.bg/news.php?news=22954Докато не са ми изтрили от днес бг,че май линкове не бива да се пускат .
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТОЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО, ДА ГО ОБЕСЯТ В ЦЕНТЪРА НА ВАРНА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ОСТАНАЛИТЕ ПСИХОПАТИ!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами нали си тръгнали заедно от дискотеката?Как така момичето убито, а той не знае?Каквото и да говорим убийството си е зверско. То и на приятеля си да нямаш доверие. Едно момиченце се бе оплкакало, че така било изнаселено и забременяло - на купон с приятели!Брей какви времена, какви нрави. Да си посипеш главата с пепел и да трепереш за децата си, едва ги отглеждаме и после на улицата да им треперем като поотраснат. Ако е малко дете, да е до теб. А то пораснало, как да го вържеш за теб? Не става. Ами най-после да се замислим къде живеят децата ни и да помислим за сигурността им в тази държава. Ако не за друго. Да помислим за тях, за ценностите които трябва да им предадем и за това, къде би трябвало да живеят и къде живеят.
51
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 15 години
Защо не напишете колко тези са развили полицаите за убийството? Тя си е имала приятел - макар и в Англия, той също би трябвало да е заподозрян, сестра и също. Направихте момчето убиец, без да е доказано все още. Защо не пишете за отпечатъци? За оръжието на престъплението? По него намерени ли са следи от кръв? В него може да има вещи, които Тя му е дала...
50
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
1. Теодора е по-голямата сестра 2. Георги е приятел/познат на Радостина от години3. Той и е казал че има проблеми със семейството си и я е помолил да пренощува в апартамента на Петър4. Петър познава Георги и знае, че е приятел на Радостина и знае че е помолил да пренощува там одобрявайки гоИнвестор нещо се излага с инфото тук, а шибаняците, които казват, че си го е заслужила сами си плащат за жалките същества, които са.
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
44, панчугата дето уби децата си и запали близките си в Осиково чий активист беше.От това не трябва да се правят спекулации, но ако беше от някоя неудобна партия представям си какъв вой щеше дае.За Блажев който задигна автобуса, отначало казаха, че е атакист, а то се оказа не само невярно, но и точно обратното.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
40. защо пускаш слух че "била е бременна от Георги" . С теб ли Радостина е споделила това преди смъртта си?
47
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
гадна БОГ ДА Я ПРОСТИ!!!как така с чужд мъж баща му който е ГОЛЕМ ПАРТИЕЦ отишла в апартамента на приятела си който бил В АНГЛИЯ???????????????????????????????
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Историята е много интересна. Може добър филм да излезе. Изневяра, ревност, купон, наркотици, пиянство, драма, викове, убийство, политика, абе какво повече за един добър трилър, драма филм
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Преди време едно сержантче от армията (тогава още имаше някаква армия) застреля момиче защото не пожелало да тръгне с него.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Убиецът е син на активист на СДС - това обяснява всичко! Децата на СДС-активистите са по-зли и от родителите си! Само ГЕРберчетата и ДСБарчетата може би са още по-зли, но техните безчинства и престъпления засега са в бъдещето! да видим, да видим как ще се размине на синьота касапче Георги!
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Koito iska da vidi momicheto- .moreto.net,Namerenata ubita 21g.jena e studentka ot ik.u-t vyv Varna. Syboleznovaniq kym blizkite i!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vodi si chukachite v apartamenta na gadjeto si...??? taq si e napravo za obezglavqvane!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой уби Лора Палмър!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
била е бременна от Георги
39
0
 
0
 
! Отговори
родител преди 15 години
Върнете смъртното наказание и не го изпълнявайте поне 6 месеца, за да може този *** да "умира" всеки ден. *** петни името на родителите си .
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
34 znaesh li koe e strannoto nikoi ne e kazal da ne se zabavlqva ili da ne hodi po diskoteki no nay-vajnoto e da znaesh kak da se zabavlqvash i s KOI se zabavlqvash . A tq dobre se e zabavlqvala vijdam , no malko se e poovlqkala v zabavleniqta na apartamenta na gadjeto si. Tova ne sa 4estni i korektni otnosheniq na dvama dushi , koito si imat doverie i se obi4at. Kato iska da se zabavlqva bez Petar ima i drugi na4ini . Ostavi go 4oveka i posle pravi kakvoto i s koito si iskash a ne da go pravi na glupak 4oveka.
37
0
 
0
 
! Отговори
Питащ преди 15 години
с кой да се хване-студент в англия със собствен апартамент,със сина на зам-председателя на СДС,...как се наричат тези,които продават красотата си и водят любовници в апартамента на приятеля си