Георги гледал на всяка жена като на плячка

Прокуратурата иска постоянен арест за задържания за убийството на Радостина младеж
9 мар 2009 10:27,
274
Георги гледал на всяка жена като на плячка
Снимка: Булфото

Прокуратурата ще поиска днес постоянна мярка „задържане под стража“ за 21-годишния Георги Цветанов, обвинен за убийството на състудентката си Радостина Евтимова.

Трупът на младата жена беше открит в петък вечерта в апартамент на ул. „Мир” във Варна с над 50 прорезни рани по цялото тяло и лицето.

"Той го направи, той я уби", викала шокирана от видяното Теодора – по-малката сестра на Радостина, която открила трупа й.

С Георги били само колеги в една група по специалността "Стопанско управление", 3-ти курс.

На 5 март двамата се веселили в обща компания на партито за 8 март на Икономическия университет във варненската дискотека "Трала-ла".

Радостина била и със сестра си Теодора, но по-късно се разделили.

Жестокото клане станало в апартамента на приятеля й Петър, който учи в Англия.

Никой през нощта или на другия ден не е чул подозрителни шумове от въпросния апартамент 11, където е станало жестокото убийство.

Повечето от съседите са турски и кипърски студенти, които живеят също в луксозни апартаменти под наем.

Близки на Радостина са я издирвали през целия ден по мобилния телефон и в Skype, но без успех.

Тогава сестра й Теодора отишла и намерила безжизненото съсечено тяло. Радостина била само по бикини.

Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им.

Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.

"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян. На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин - Патриот преди 15 години
Убиеца да не влиза в затвора! Нека го освободят. Ние ще се погрижим за него. Имам много, много идеи за него. Дано да е корав. Защото...нали се сещаш...
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имай малко уважение бе, сополако! Момичето е мъртво.А на слабоумниците, които смятат, че всяка жена е кy*ва, и поради това си заслужавала всичко, което някакъв *** й причини, ще им кажа само, че и те от жена са излезли.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
майкооооо 33 ти не си в час, определено! "дръзнала да ходи по дискотеки", лелееееееее големо престъпление, щом приятеля и не е в БГ, дай да седи в Skype и да не излиза, да не се забавлява, та тя е била едва на 21!!!!!!!!!!!!! Каквато и да е била, не заслужава такава участ!!!Та това е убийство бе хора?!!!! Това е нечия дъщеря!!!! Жалкоо мноого жалко за момичето!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
30,и аз се питам същото . Тази Теодора ли е отключила апартамента на Петър или е бил отключен? И защо са се разделили сестрите Радостина и Теодора,а не са се прибрали заедно след дискотеката? Защо Радостина е решила да посети след дискотеката апартамента на приятеля си Петър,който живее в Англия? Не е ли малко гнусно да си водиш любовник-приятел на гаджето ти в апартамента му докато е в Англия? Хайде нека не бързаме да се връзваме на приказките на Теодора при положение,че в този злополучен апартамент 11 често са ставали купони. Дали Петър от Англия е знаел за купоните ,които Радостина или сестра й Теодора са правили в жилището ,а? Дали Петър не е наел някой да убие неверната му Радостина,дръзнала да ходи по дискотеки или да му изневерява с приятеля му Георги?
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако ми падне този *** в ръцете, свършено е с него. Няма да се мъчи много. Браво на полицаите.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ah Petar4o, Petar4o ti i dade klu4 za apartamenta si , a tq da si vodi tapka4ite tam. Egati i naglosta da si vodish lubovnicite v apartamenta na gadjeto si. I teren si i podsiguril da ne dava pari za hotel
30
0
 
0
 
! Отговори
Rosen преди 15 години
... къде са ключовете и от апартамента? И също -> кой има ключ?
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аве как може да съществуват такива хора като вас,какви са тези ругатни какви са тези обиди каква е тая злоба или тука е по-лесно като човека не е пред вас.Какво като е написал нещо човека което не можете да го възприемете,трябва да го обидите веднага брутално ли?Не го знам кой е тоя 12 ,че да го защитавам ,но много е грозно отстрани.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
25. -ML400CDI. OK,нека както казваш :"Да му отрежат каламбаците на тоя " .Само нека преварително не се самонавиваме като пумпали преди да се изкажат разследващите кой е убиеца ! За мен сина на седесара е заподозрян като изпращач на Радостина от дискотеката,но това не доказва,че той е убиеца .
27
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 15 години
Добре де, откъде сте сигурни, че Цветанов е убиеца?! Прокуратурата и Полицията все още не знаят, защото се води разследване, обаче медиите вече са "намерили" убиеца... надявам се ако не е той и евентуално намерят друг извършител да ви съди за клевета, защото винаги така правите вие медиите - раздухвате случая предварително и накрая върви обяснявай, че нямаш сестра...
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
бащата на убиеца и началник на СДС е и бос на наркотичната мафия във Варна
25
0
 
0
 
! Отговори
ML400CDI преди 15 години
Какви са тия глупости ...Защо била по бикини...?Че вие какво искате бе всички го правиме, аз лично събличам жена си, но не я посичам в последствие...Да му отрежат каламбаците на тоя , а като се докаже а то ще стане, баща му да спре да шикалкави и да си подава оставката ако е нормален, а не наглец като сите политикови...
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама нали е била не само по бикини,ами и заклещена за леглото с белезници,така че може убиеца или убийците да са я съблекли преди или след клането . Или сама да се е съблякла преди клането,макар че това ще установи полицията. Само не разбирам с какво право медиите се опитват да ни наложат версията на сестрата на убитата ,че именно Георги -сина на седесара е убиеца ?!?!
23
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
Той е убиецът. Открити са доказателства и всичко е ясно. Няма какво да го умувате.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Правила е това което е правила *** с баща ти 9 месеца преди да роди *** като тебе.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 3: като кажат, че сестра ти е , върви обяснявай, че нямаш сестра... и да е невинен, цял живот ще си носи товара, който идва след подобен етикет.до 9: ако беше се заинтересувал за случая, щеше и ти да намериш снимки на момичетонаистина е била много красива, много жалко за младия животдо 12: "По непотвърдени данни, разследващите са иззели оцапани с кръв дрехи на Радостина." Някак си да ти минава през акъла, че може вече да е била убита след като се е оказала по бикини?
20
0
 
0
 
! Отговори
Rumen преди 15 години
Ей , не ти ли е ясно че може да се е съблякла сама, ***. И оня с версията за перфектното алиби-ако познаваше Родито или Петър, щеше да знаеш че тва е абсурдно. Абе защо винаги трябва всеки да си дава мнението, особено за неща които съвсем не го касаят. Тя не беше просто красива, а изключително добра, усмихната и талантлива. Поклон пред паметта й!
19
0
 
0
 
! Отговори
До 12 преди 15 години
Ами той я е съблякъл бе,*** напрегни мозъка малко
18
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Хората на баща му пишат постове във форумите,за да се опитат да променят настроенията.Невъзможно е!|Знаем кой е убиеца.познавам този ***,На пръв поглед изглежда симпатично момче,възпитано,винаги ще те поздрави,ще се усмихме,с чувство за хумор......но като пие две и става друг човек!ТОЗ Е БОЛЕН МОЗЪК,А МАЙКА МУ И БАЩА МУ СИ ЗАТВАРЯХА ОЧИТЕ! АБЕ ТАКА НАРЕЧЕН БАЩА,ОСТАВИ ГО ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА,ЗА ПЪР И ПОСЛЕДЕН ПЪТ В ЖИВОТА СИ НАПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА!СТИГА СИ ГО ПРИКРИВАЛ,ИЗПЪЛНИ СИ ДЪЛГА КАТО РОДИТЕЛ-ДАЙ МУ УРОК!!!!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
Пич преди 15 години
"Не управдавам убиеца .. но какво е правила жертвата през ноща с убиеца само по бикини в апартамента на приятеля си ?"Ти как мислиш, какво правят само двамата в един апартамент по нощите ? Имала е намериение да му се пусне, повече от очевидно е. Но е попаднала на маниак за нещастие ...