16-годишен почина след бой със свой съученик

Младежите са от професионалната техническа гимназия във Варна
5 окт 2009 18:43,
311
16-годишен почина след бой със свой съученик
Снимка: Булфото

16-годишният Георги почина в спешния център на болница Света Анна във Варна след сбиване със съученика си Тодор, съобщава Радио Варна.

Двамата са ученици в професионалната техническа гимназия в морския град.

До момента не е известна причината за конфликта между тях.

Боят е станал близо до училището - в района на супермаркет, около 14.00 часа в понеделник.

След сбиването Георги се е свлякъл на земята и е изпаднал в безсъзнание.

На място е дошъл екип на Бърза помощ, който е констатирал липса на сърдечна дейност.

Според доц. Лидия Петкова, директор на болницата Света Анна, момчето е било докарано без сърдечна дейност.

Няма видими белези от наранявания по тялото на момчето, нито следи от убождания, за да се подозира интоксикация.

Аутопсия ще установи причината за смъртта на момчето.

По предварителни данни Георги е бил болен от епилепсия.

Майката на Георги Чакъров, която чакаше пред болницата, обаче през сълзи каза, че той е вземал хапчета, но не е имал доказана диагноза за епилепсия.

Началникът на Регионалния инспекторат на Министерството на образованието Николина Даскалова заяви, че в момента психолози разговарят със съучениците на двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
0
 
0
 
! Отговори
ligalaiz преди 14 години
Az sam mald u4itel...Sega iskam da kaja, 4e vaobshte ne sam dal4e ot godinite kogato i az hodih na u4ilishte i az se bieh,karah se s u4itelite i taka natatak....Sega sam ot drugata strana...No vinagi v men e imalo granica, 4uvstvo na otgovornost kam men i drugite.Tova ne se u4i v u4ilishte, tova idva ot semeistvoto i v kraina smetka i to tova kakav si se rodil....Dr vajno neshto e, 4e v momenta u4itelite sa postaveni v sitoaciq v koqto vseki dr ima po golemi prava ot tqh..
276
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
ами е за това говорим,ако знаеха за какво и как да ползват нета,най малко щяха да могат да пишат и четат,тъй като по цял ден геймят и висят из секс чатове,няма вариант да научат друго...
275
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
Интерната "Макаренко"..едно време хора излизаха от там,е там му е мястото да си спортува кик бокса и да се бие с крушите,то явно за повече акъл нема..
274
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
отвратена от себе си, ти възпитавай у вас си дивак, пък искай директорите да наказват. Че кой директор на училище ще тръгне ред да въдворява, като после тия ученици, на които забележка е направил, ще го издебнат и пребият? Не се получава - училището може само да подмогне, не да замести родителите. А родителите - никакви ги няма, повечето. Безотговорници! После в кого ли не търсят вината, само не и у себе си.
273
0
 
0
 
! Отговори
до 272 преди 14 години
много си смел с нож4е това е за *** само.Ако си намериш майстора и нож4ето нема да ти помогне.А ина4е по темата това не е нещо ново,единия се отвара на другия и ето ти боя,секи на 16 се е бил.
272
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз също съм тийнейджър, на 18 съм, но за последните 5 години никога не съм се сбивал за момиче, нито някой от приятелите ми го е правил. Всичко е въпрос на психика. Винаги имам в себе си метален бокс или джобно ножче за да мога да се предпазя ако някое такова извергче ме нападне в някоя тъмна уличка ...
271
0
 
0
 
! Отговори
bel преди 14 години
Не се знае защо са се били все пак.. може и за наркотици от къде да се знае.. Когато в тая държава полицията си върши работата и няма камера на всеки ъгъл в градовете, ще се случват все по-често! Много добре направиха, като ни поставиха камери в училище.. по-малко закъснения, по-малко побоища, по-малко проблеми! И в коридорите трябва да има поне 1 учител, който да следи поведението на учениците за да не става така, че да има проблем, а докато отидат и ей го на.. вече е с разбит нос..
270
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това се е случило извън училището и какъвто и да е ред не спосбен да диктува поведението на учениците извън училището.
269
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kaportino meskutale ukotome bajango!
268
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
Жалко за това , дете !!!Но жалко че, живеем в тази скапана държава без никакъв контрол, без паричие ,и много такива предпоставки.Ако имаше дисциплина и ред в учелищата няма да се достигне до това положение . За това сме виновни и ние родителите до някъде .Незнам колко още такива убийства трябва да се случат зада се промени това нещо .
267
0
 
0
 
! Отговори
Силвия преди 14 години
Жалка трагедия...трагедия - защото е трагично, когато по неестествен начин се губи живот, жалка - защото надали "побоят" е причина за смъртта...обзалагам се, че повечето от вас все някога са се изрепчвали на някой и са се подбутвали като малки. Жалко подобие на общество сме, че даже и набожно...
266
0
 
0
 
! Отговори
12358 преди 14 години
А бе пичове, какво иска един тинейджър? Каквото винаги са искали - гаджета, мацки, п*чки и то колкото може повече. И ако реши да се бие за да спечели повече гаджета, кой може да го спре?!И са глупости намеците за умисъл в действията! Просто пъпчасалите пубери не знаят как да се млатят здравословно! Те и как да се чукат здравословно не знаят...
265
0
 
0
 
! Отговори
ЯВОР ЗАХАРИЕВ преди 14 години
ТУК ГО ИМА И ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ МНОГО ОТ ДЕЦАТА СА В ПУБЕРТЕТ И В МОМЕНТА ИЗБИВАТ И КОМПЛЕКСИ НА ПОВЪРХНОСТТА ! НО ТОВА Е НАЙ УЖАСНОТО НЕЩО ДА ПОСЕГНЕШ НА ЖИВА ДУША И ДА НЕ ТИ МИГНЕ ОКОТО КОГАТО И ОТНЕМАШ ЖИВОТА !ТРАГЕДИЯТА Е МНОГО ГОЛЯМА , НО КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ДЪРЖАВАТА НА ТОЗИ И ОСТАНАЛИТЕ СЛУЧАИ !
264
0
 
0
 
! Отговори
ФЕДЯТА преди 14 години
АБЕ И РОДИТЕЛИТЕ СА ТОЛКОВА ВИНОВНИ КОЛКОТО И САМИТЕ ДЕЦА ! НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЗА ПОДОБНА ПОСТЪПКА ! ТОВА ДА УБИЯШ ЧОВЕК ОСВЕН ЧЕ Е МОЖЕ БИ ЕДНО ОТ НАЙ ЖЕСТОКИТЕ ДЕЯНИЯ , НО И ЩЕ ТЕЖИ НА СЪВЕСТНА НА ТОЗИ , КОИТО ГО Е ИЗВЪРШИЛ !
263
0
 
0
 
! Отговори
12358 преди 14 години
На времето и ние се млатехме яко, точно както сегашните тинейджъри! И точно за същите неща, както и днес - момичета, банди, авторитет, лични сметки и т.н. НО кой знае защо не се сещам за някой убит при тези епични битки, май и за някой сериозно наранен не си спомням! Най-много да се стигне до сцепени устни, насинени очи или по сериозните травми - счупване на зъб или нос и аркада на лицето.Може би защото се учехме на бой от живота, а не от видеоигри, *** екшъни и измислени треньори по бойни изк
262
0
 
0
 
! Отговори
загрижен преди 14 години
стига новини без най-важните факти и измислици бе,драги *** - аз ли да напиша,че двамата са се уговорили в интернет да си разрешат проблема с бой,всеки от тях си води дори агитка от момичета на срещата (WTF?) ...
261
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има ли случай, когато по нета някои да си организират среща за да рисуват, изпеят песен и разменят плетки и рецепти за ишиас. Уговарят се само боища и ебaн.
260
0
 
0
 
! Отговори
Ventilator преди 14 години
до: онбашията:)))) не казвам, че трябва да се спуква от бой, ама от време на време някой друго палене на врата за профилактика - да знаеш къде си, като мн почнеш да отпускаш края :)
259
0
 
0
 
! Отговори
Трансформатора преди 14 години
"Победителят" от боя е бъдещият премиер на страната. Така се просперира.Чухме го и при откриването на учебната година, не от кого да е.
258
0
 
0
 
! Отговори
бо преди 14 години
Не само клипове, 24 часа на ден по телевизията се рекламира бой, децата го намират за нещо нормално - нужно ли е да се стигне до необратимото, за да осъзнаем какво правим???