Американец каратист изгони роми крадци от дома си в Плевенско

Тримата заловени крадци са криминално проявени
14 окт 2009 15:40,
183
Американец каратист изгони роми крадци от дома си в Плевенско
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Криминалисти от Пордим са установили трима нападатели на 25-годишен американец, живеещ в България.

Информация за опита за грабеж е подаден от потърпевшия незабавно след случилото се.

На 8 октомври около 21 часа трима непознати влезли в дома на чужденеца в град Пордим, като се покатерили до втория етаж по водосточната тръба.

През незатворена балконска врата се добрали до американеца и му поискали пари, като го заплашили с дъска и лопата.

25-годишният мъж успял с каратистки умения да отблъсне нападението, като се отбранявал и с кухненски нож.

Изплашени, ромите бързо избягали.

Полицаите бързо установили и заловили извършителите – 18-годишен от Пордим, криминално проявен, 20-годишен от село Асеновци – с 15 заявителски материала за кражби, две криминални регистрации и три присъди, и 19-годишен от Пордим с 16 заявителски материала, 6 криминални регистрации и шест присъди.

Тримата са задържани за 24 часа. Мъжете са разпитани пред съдия и са направили пълни самопризнания за извършеното престъпление.

Повдигнато им е обвинение. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 133 Полицията в много от случаите е по-скоро стъкмистика.Все нещо объркват, все нещо са недоизяснили..., един куп престъпници самодоволно се разхождат измислат и предприемат нови и нови престъпления, които полицията отново регистрира.Ми да ги преименуват на регистратори.
135
0
 
0
 
! Отговори
Вече Никой преди 14 години
А забелязвате ли колко по-често се случва хората да им правят отпор на тия навлеци. Ако започнем всички така да ги посрещаме - държавата, Законите и Полицията с цялото си бездействие няма да могат да третират самоотбраната като престъпление повече. Хора, да си поискаме законното право на самоотбрана! Време е почтените хора да могат да защитават себе си, семействата си, и имуществото си. Ако за престъпниците няма място по затворите - то в пъкъла има достатъчно място. Да ги пращаме там.
134
0
 
0
 
! Отговори
xyz преди 14 години
Всички *** *** !!!
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Четейки статията още веднъж се убеждавам, че родната ни полиция се е прпевърнала в статистика - 15 заявителски материала, две криминални регистрации и пр.Полицията само регистрира ли? Защо не се види какво отношение е взето по заявителските материали, един път заявит. мат. втори път на съд , трети път с ефективна пресъда. Докога само регистрации, искаме ефективност в работата и на полициято, прокуратурата и съда.
132
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
И най-гнусното е, че тия нецовеци, тия въшливи ***, които въпреки крехката си възраст, вече имат куп извършени престъпления и присъди, всеки месец получават помощи - издръжка, които наглите ни политици-родоотстъпници им плащат, вадейки от нашите джобове, късайки от залъка на децата ни, без дори да ни питат !!! С какво подобни *** заслужават и стотинка, която някой българин е заработил с труд ?!? НАРОДЕ ***, ЗАЩО НЕ ГЛАСУВА ЗА АТАКА, РЗС, БНС ?!?
131
0
 
0
 
! Отговори
хх-хх преди 14 години
Всички на карате! Видяхте ли сега как ще се оправим? Да стигнем американците! "Американците шъ ни оправят нас".
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Bravo samo taka Amerika she go za6titi ,za razlika ot Bulgariq koqto ostava *** da vlizat i ktasat ,i narkomanite !Samo taka boi!
129
0
 
0
 
! Отговори
valsodar преди 14 години
Само една истинска черна нинЖа може да се покатери до вторият етаж по улука държейки лопата или дъска в едната ръка, а после уплашена да се върне обратно по улука! Навярно са тренирали в зоопарка, в клетката на маймуните?
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Gorkite mangalcheta!Tozi karatist pa na vsichkoto otgore i amerikanetz triabva da im plati obeshtetenie za psijicheska travma.Bezobrazie!
127
0
 
0
 
! Отговори
Че Говадя преди 14 години
"Американеца беше с кухненски нож, а ние тримата бяхме сами"Боя е неравностоен
126
0
 
0
 
! Отговори
b преди 14 години
щото после той ще го отнесе с наща правосъдна система нали знаеш как става ... жалко но факт.
125
0
 
0
 
! Отговори
don kamenisto преди 14 години
Абе амереканецо, абе простако, като си се хванал да вършиш една работа свърши я до край. Като си се хванал да се отбраняваш що не се отбранява още малко и после да ги заровиш в двора, ей на хората и лопата си носели. Пука му на някого четрима *** са изчезнали
124
0
 
0
 
! Отговори
Диана-16 преди 14 години
Ако беше съумял да ги очисти,щяха да го осъдят на затвор.Някой *** от форумците го обвиняват за това,че не ги е убил,но не правят сметка,че американеца щеше да ги лежи,а не те.Не сте прави!
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
do 3 f 1Абсолютно за
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
България е достатъчен затвор за ромите.
121
0
 
0
 
! Отговори
stefo преди 14 години
mama im 4erna kvo pravqt na svoboda s tolkova prisadi i prepiski osaznaite te be mishki v pravitelstvoto
120
0
 
0
 
! Отговори
3 ф 1 преди 14 години
Време е за добре облечени и въоръжени тричленки по улиците от рода Дуло. Разстрел на място, дезинфекция и глоба на родителите им за незаконно производство на *** без бандероли. Крайно време е да се обложат *** с акциз.
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако това на снимката е наистина американецът не е зле и аз да вляза през отворената балконска врата хммм...............!
118
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi si преди 14 години
Ne sme nie koito trqbva da sydim......Na vsqkade po sveta stavat takiva ne6ta.Prosto nqkoi dyrjavi sa izmisli po strogi zakoni i pove4e gi spazvat...Prosto e qsno 4e trqbav da raz4itame na nqkakvi ...................... No nemojem nie da izvadim tomahavkata i da po4nem da izbivame kradcite i ubiicite.Za6toto nie po tozi na4in stavame kato tqh....... I na men mi se iska ama ne stava.Ner iskam da sym kato tqh
117
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 14 години
Oт него нищо не зависи,а другите даже и не се обаждат!