Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна

Семейството на детето било на гости в село Сушево
19 окт 2009 16:00,
320
Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна
Снимка: Булфото

Четири кучета са нападнали и убили петгодишно дете в село Сушево, съобщиха от полицията в Разград.

По първоначална информация три от животните са собственост на жена от селото, а четвъртото куче най-вероятно е безстопанствено.

Собственичката имала в дома си общо 14 кучета, като 5 от тях са големи и 9 са на 2-3 месеца.

Кучетата са настанени в приют в Исперих.

Окръжният прокурор Огнян Дамянов съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, тъй като се изясняват обстоятелствата около инцидента.

Досега са извършени оглед и разпит на очевидци.

Още по темата

По думите на кметицата на Сушево Атике Ешреф семейството на детето е било на гости при роднини, а когато е станал зловещият инцидент, майката е била до съседен на къщата им магазин.

Малката Кристияна я последвала и излязла да играе на улицата. Тогава била нападната от псетата.

Кметицата твърди пред агенция "Фокус", че когато комшиите видели кървавата сцена, скочили и успели да откъснат кучетата от детето.

Съседи веднага я качили на бус и тръгнали към най-близката болница.

Детето обаче починало на път за лечебното заведение.

Момиченцето е от многолюдно семейство. Родителите й имат още пет деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички бездомни кучета, надлежно в кучкарника. След месец ако не ги потърси никой - приспиване.Ако улично куче само ухапе или наплаши някое от децата ми, вадя пушката и квартала ще остане само с котки. Преди време голям плъх налетя на дъщеря ми, застанах между тях и му тропнах с крак, а той веднага ми скочи. Ритнах го и го гръмнах от раз.Скъпи природозащитници, ако не можете да убедите животните да не нападат хора, не очаквайте да убедите нас да не се защитаваме!!!
279
0
 
0
 
! Отговори
23020 преди 14 години
Уважаеми Анонимен 260, предлагате на защитниците на кучетата да си ги приберат в къщи, но защо ли си мисля, че и под тази статия има коментари от вас или подобни на вас, които пишат за тази жена, която може би точно това е направила, че е умопобъркана, психарка и т.н. Все пак разберете се какво всъщност искате ...
278
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пак изчезнаха коментарите само от първа страница за тази статия. Прекалено често започна да се случва. Май трябва един такъв коментар да отпуши грешката в софтуера ...
277
0
 
0
 
! Отговори
Пепа преди 14 години
Евала на хората, които хранят бездомните *** из улиците! Жалко, че вече няма толкова виетнамци в България... нямаше да има подобни новини
276
0
 
0
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
Статията не дава цялостно описание на случилото се. Ние тук може да си чешем езиците, но няма да стигнем до фактите, а те може да са точно обратните на това, което ни внушават подобни статии. като се намеси и паническия страх, който доста хора изпитват от кучетата и всякакви други животни и коментариите избиват в някаква побъркана насока.
275
0
 
0
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
Истината е, че тези дето тровят кучетата и не само тях, "решавайки" един техен си проблем, създават много по-голям проблем за обществото. Създават агресивно поколение готово да убива. Отношението към кучетата е критерии и за отношението към хората. В случая в с.Сушина имаме две неща: безотговорен стопанин на кучета и безотговорни родители. Детето е на 5 години и не трябва да се оставя без надзор, а кучетата би трябвало да са в двора, но нещо ме съмнява, че жената ги е водела с себе си за пазачи.
274
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ti si bolna. Lowni drujinki mu wikat na re6enieto po selata. W grada e kokal4eta s antifriz4e.
273
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Trowte gi...
272
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 14 години
*** се разгониха и станаха агресивни и в" най-добрия за живеене град"на ***-Варна..Вчера едва отървах жена ми от глутница в квартал "Младост" до "Кауфланд".Кмет Кирчо се обяви за хуманно отношение към горките ***.Само че аз нямам намерение да му плащам данъщи ,за да поставя живота на семейството ми в опасност.Ако *** ухапе някой от семейството ми ще отида и ще захапя кмета по същия начин като помияра.В тази идиотска държава принципа е-"Бития бит,е-ния е-н,умрелия сам си е вин
271
0
 
0
 
! Отговори
I преди 14 години
Бездомните кучета се появиха от безотговорността на хора, които си пускат кучетата или ги изхвърлят на улицата.
270
0
 
0
 
! Отговори
Към Българите преди 14 години
Време е да сложим край на либерализма и либералите. Те ни отровиха животасъс своите капризи и лигавищини. Решението на кучешкия проблем се казва ликвидиране. Висок данък за кинолюбителите и притежателите на кучета, включително и на общините. Любителите на кучета задължително да полагат грижи за любимците. Глоба за неизпълнение. Колкото пари се събират в хазната, толкова кучета ще се гледат. Ни стотинка повече.
269
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
sobvenichka na kucheteta trava da leji 50 godini v zatvora.
268
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Психарката от с, Сушево е развъдила глутница, без каиш*, без да плаща данъци*, без да се грижи за тях.
267
0
 
0
 
! Отговори
Европа преди 14 години
Къде е бил кмета при такова размножаване на кучетата?Защо не е взел мерки?Какво е направил за безопасността на хората?
266
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Почти всяко 2 куче завършва кучешката си съдба с инжекция, уж да не се мъчело.... Човекът е най-жестокият индивид. Но това сега не е подходящо, защото има трагедия с едно дете в село Сушево. ТЕ СПЯТ И НЕ ИМ ПУКА..... ЩЕ ПОКЛЮКАРСТВАТ, И ЩЕ СИ ВИКАТ.... добре че не се случи на моето..... Диващина!
265
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз досега съм застрелял 4ма, дето имат кучета. Двама избягаха на зиг-заг.
264
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От кастрация ветеринарните печелят пари. Става на бизнес.... Имаше една ветеринарка, която умъртви много кучета легално. Скарала се с мъжа си и си забила игла с отрова за куче. Умря като куче.
263
0
 
0
 
! Отговори
Йорданова преди 14 години
колкото до 252 номер- Нали знаеш, че повечето серийни убийци са почнали точно като теб, убивайки животни? В момента ти предлагаш разрешение на последствията, а не на самият ПРОБЛЕМ!! Убийството и жестокоста никога не са решения!! Просто хората трябва да бъдат по- отговорни за действията си. Докато това не стане, бездомни кучета ще продължава да има!
262
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е за защита или омраза. Има инцидент с умряло дете. И пак да зпочнем> КОЙ е виновен >? Въпросът не е до крайността или безразличието. Селяните от с. Сушево носят морална безотговорност. Ако са настоявали да се изземат глутницата *** на психично разстроената жена, тогава детето ЩЕЩЕ ДА ЖИВЕЕ. Не да се изкривява истината за Трагедията в Сушево.
261
0
 
0
 
! Отговори
Йорданова преди 14 години
"Искам куче, искам куче, да е женско, ама да не ражда" Заблеят се докато ги разхождат и след 3 месеца оооп изненада- кученца!!! И хайде в един кашон зад блока... еми нз какво очаквате? Естествено, че зверстват- животни са и имат инстинкти. Ако някой не ги възпита, няма да стане от самосебе си!!! Хайде сега, като се пишем най- високо в еволюционната верига, да не е само когато ни изнася!!! Като не искаш кученца- кастрираш кучето!!! Толкова е просто, за да няма после нахапани или по- лошо...