Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна

Семейството на детето било на гости в село Сушево
19 окт 2009 16:00,
320
Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна
Снимка: Булфото

Четири кучета са нападнали и убили петгодишно дете в село Сушево, съобщиха от полицията в Разград.

По първоначална информация три от животните са собственост на жена от селото, а четвъртото куче най-вероятно е безстопанствено.

Собственичката имала в дома си общо 14 кучета, като 5 от тях са големи и 9 са на 2-3 месеца.

Кучетата са настанени в приют в Исперих.

Окръжният прокурор Огнян Дамянов съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, тъй като се изясняват обстоятелствата около инцидента.

Досега са извършени оглед и разпит на очевидци.

Още по темата

По думите на кметицата на Сушево Атике Ешреф семейството на детето е било на гости при роднини, а когато е станал зловещият инцидент, майката е била до съседен на къщата им магазин.

Малката Кристияна я последвала и излязла да играе на улицата. Тогава била нападната от псетата.

Кметицата твърди пред агенция "Фокус", че когато комшиите видели кървавата сцена, скочили и успели да откъснат кучетата от детето.

Съседи веднага я качили на бус и тръгнали към най-близката болница.

Детето обаче починало на път за лечебното заведение.

Момиченцето е от многолюдно семейство. Родителите й имат още пет деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защитниците на кучета, що не си ги приберете вкъщи като толкова ви пука за тях. Живея в 6 милионен град и я видя 2-3 безстопанствени кучета годишно,я не и хич не ми липсват да ви кажа.
259
0
 
0
 
! Отговори
TONY преди 14 години
Moje da sa bili VILCI
258
0
 
0
 
! Отговори
Nikolova преди 14 години
Tova ne e na4ina, da se troviat kuchetata s kremvirchi i da se praviat zreli6ta koito se gledat ot nachite deca. Ima i po humanni nachini. Covek koito e sposoben da posegne na jivotno, e sposoben da go napravi i s chovek. Taka 4e ''RODITELIA'' s kremvirchite da se pozamisli malko.
257
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
256, имам деца. но с диващини не се решават проблеми. не си учете децата на МЪСТ...... моите са добри, тоест сърдечни деца.
256
0
 
0
 
! Отговори
РОДИТЕЛ преди 14 години
254, незнам дали имаш деца,но ти желая да имаш,защото няма по хубаво нещо... И ще те попитам пак, какво ще направиш когато 4ри годишното ти момиченце си дойде цялото в кръв, нахапано от някои ***,дето няма кои да го прибере...
255
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тази дето пише , че е тровила с отрова и кренвирш кучета, трябва да знае, че един ден ще умре самата - като куче. тя смъртта е за всички.
254
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 252,ти явно не си в ред, да насъскваш други да тровят кучета с отрова и кренвирши. но не можа да спасиш детето от с. Сушево.......
253
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Явно е, че една мн. голяма част от българите не могат да почувстават и да осъзнаят, че Бг. е член на ЕС. САЩ е една друга система, и др. държава, и в много отношения има отрицателни явления.
252
0
 
0
 
! Отговори
РОДИТЕЛ преди 14 години
Аз лично приспах 4 в моя квартал, и сега нито лаят,нито хапят... Жал ми е за тях, но ми е по-жал за децата и за техните родители. Ако има съвестни граждани, вземете отрова и кренвирш, и работата е готова. Само не ги стреляйте зада не стане беля. Успех!
251
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Но моля Бг. не е САЩ. Бг е приетя в ЕС. САЩ е отвъд Атлантика и не зная защо винаги САЩ се взема за пример. Хабене на думи.
250
0
 
0
 
! Отговори
perfect преди 14 години
Трябва да се пиемат законе както в САЩ. Собствениците на кучета отговарят пред съда за тях. При провал им се слагат белезниците. Бри бездомни кучета - в кучкарника и на евтеназия. В българия проблема е на самозащита - куче извън собстеността на стопанина се брои за бездомно и при нападение просто се застрелва !
249
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
няма такова нещо, което е написал 247. това е изопачаване , за да се набута някаква пропаганда. темата Е трагедията на едно дете и неговите родители в село Сушево. Криминална е кучкарката. Нея ще съдят. Ако не я осъдят, значи не може.
248
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
zashto ky4etata stanaha takyv problem??? te sa po 5-6 hilqdi v golemite gradove, a horata sme milioni. ako vseki istinski myj ubie po edno ky4e neshtata shte se opravqt za 1 nosht.
247
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
До 241Криминални и извратени са тези,които си мислят,че живота на едно куче е повече от живота на едно дете
246
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 244,пълни гупости ! инциденти стават навсякъде по света. много жалко е за детето, но е късно. селяните в С. Сушево носят голяма морална вина. трябвало е да издействат от кмета на селото изземване на глутницата като опасност за деца и възрастни. но понеже манталитетът на хората е безразличието и апатията, е станала трагедията. социалното поведение го няма.
245
0
 
0
 
! Отговори
86 преди 14 години
До 241Нямаш и идея колко си заблуден в преценките си.
244
0
 
0
 
! Отговори
Nikolova преди 14 години
Ne sum chula do sega v niakoia zapadna durjava niakoi da e uhapan ot kuche-ta.ZACHTO LI !!! Zachtoto imat zakoni, kakto za horata taka i za jivotnite. Obicham jivotnite, za6toto te ne sa vinovni. Vinovni sa stopanite i prirodoza6titnicite, koito ne mojaha da poiskat da se glasuva zakon za bezdomnite ku4eta.Vsi4ko e samo PRIKAZKI ot 1001 nocht. Jalko za detenceto!!!
243
0
 
0
 
! Отговори
stef преди 14 години
ei xora kakvo kato ima semeistvoto o6te 5 deca zna4i da ne se tbivat ky4etata a da gi ostavim te da ydat decata ni kade sa sega za6titnicite na jivotni za6to mal4at
242
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Do koga 6te turpim ku4etata da sa po-vajni ot horata???Vinagi,kogato stane tragedia i se zapo4va edno govorene,a ni6to ne se vur6i!
241
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
240, Който говори за куршуми е криминален. Потенциално и де факто е криминален до костите си. *** другаде да разправяш за куршуми. Ще те окошарят тутакси.....