Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна

Семейството на детето било на гости в село Сушево
19 окт 2009 16:00,
320
Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна
Снимка: Булфото

Четири кучета са нападнали и убили петгодишно дете в село Сушево, съобщиха от полицията в Разград.

По първоначална информация три от животните са собственост на жена от селото, а четвъртото куче най-вероятно е безстопанствено.

Собственичката имала в дома си общо 14 кучета, като 5 от тях са големи и 9 са на 2-3 месеца.

Кучетата са настанени в приют в Исперих.

Окръжният прокурор Огнян Дамянов съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, тъй като се изясняват обстоятелствата около инцидента.

Досега са извършени оглед и разпит на очевидци.

Още по темата

По думите на кметицата на Сушево Атике Ешреф семейството на детето е било на гости при роднини, а когато е станал зловещият инцидент, майката е била до съседен на къщата им магазин.

Малката Кристияна я последвала и излязла да играе на улицата. Тогава била нападната от псетата.

Кметицата твърди пред агенция "Фокус", че когато комшиите видели кървавата сцена, скочили и успели да откъснат кучетата от детето.

Съседи веднага я качили на бус и тръгнали към най-близката болница.

Детето обаче починало на път за лечебното заведение.

Момиченцето е от многолюдно семейство. Родителите й имат още пет деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
0
 
! Отговори
89 преди 14 години
Щом държавата не може да направи нищо е крайно време всеки да се заеми с разрешаването на този проблем.Само психично болен може да си мисли,че *** са по важни от децата.Трябва да има и по един куршум в главата на някои породи кучета,които стопаните водят без наморници,иначе оправия няма,както се вижда.
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В Бг. има закони пт 1945 г. !!! Наскоро четох един важен за всеки закон, и останах изумена, който закон е от 1945 г. !!!!, да не говорим за терминологията. МУХЪЛ.
238
0
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Собственичката на кучетата ще я осъдят на глоба. Абсолютно смешно е да се мисли, че че я вкарат в затвора, дори да е насъсквала кучетата. Ако се лежеше за такива неща половин България щеше да е в затвора защото си разкарва мастиите без намордници.
237
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Откъде може да знаете, че има природозащитници. Човекът и децата стоят НАД всичко друго. И поради това крещящият проблем с бездомните *** се нуждае от компетентни превантивни мерки, сходни с човешкият разум. Не е подходящо да учим децата си как се избиват бездомни кучета. Един нормален среден човек не може да учи децата си така. Тези деца са също достойни и равни европейци. Много жалко за тази трагедия в село Сушево. Ако бяха насилствено иззели псетата, нямаше да се стигне до фатален край.
236
0
 
0
 
! Отговори
steffistoffi преди 14 години
Що за държава сме еййййййййййййййй,кучетата изяждат хората,и за природозащитниците-ние хората не сме ли част от природата бе еййййййййййй,ама сме май по -назад от кучетата.И аз обичам кучетата но едно куче неможе да е повече от човека ейййййййй-или от детето ми, опомнете се.
235
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всеки може да решава сам дали Е в състояние да отглежда домашно куче. Че има ли друг по голям приятел за човека ? Отглеждането на глутница в дома на жена е лудост. Тя може да е сериозно психически болна. Толкова много породи има, които никога не хапят. Има котки, които никога не ловят дори мишки.
234
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АМАН ОТ ТЕЯ ОВЧАРИ БЕ!ОМРЪЗНА МИ ВСЕКИ ДЕН ДА ГЛЕДАМ ХОРА С КУЧЕТА. ЕДНО КАТО СЕ РАЗЛАЕ И ОКОЛО НЕГО ОЩЕ 5-6 ВЕДНАГА И ТЕ,СТАВА ЛУДНИЦА.ТОВА Е ОСТАТЪК ОТ ЕДНО ВРЕМЕ,КОГАТО ПРА ЧОВЕКА Е ПОЛЗВАЛ КУЧЕТО ЗА ЛОВ.В ДНЕШНО ВРЕМЕ ТОВА ВЕЧЕ Е ПРОМЕНЕНО,ТЕЯ КУЧКАРИТЕ СА ГЕНЕТИЧНО ИЗОСТАНАЛИ ИНДИВИДИ.
233
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не само глутници има, но и хора-съдисти, всеки ден зверски убийства и разруха. жени заляни с киселина и какво ли не в една малка страна..... на безумието.
232
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Къде са сега природозащитниците, кучкари мръсни в скапана *** кучкарска държава пълна със смрадливи, прости, нечистоплътни ***.Няма до ви уврат комунистическите тикви.Най-красивите жени и най-великите мъже - ха-ха-ха. Не можем да си подредим малката държава, ами я освинихме.Кучета ядат децата ни. Срам.
231
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ami ako ima bqs po kuchetata?
230
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кучкарката ще бъде осъдена. Нейни са БИЛИ псетата, и нейна е тази МИЗЕРИЯ с детето !!!!
229
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хората вземат кучета и скоро след това ги изхвърлят, защото не е кокошка да дава яйца или друго. А дуги като тази баба Яга от с. СУШЕВО, пред очите на кмет и съселяни си е вяла метлата... ЗАЩО НЕ СА ИЗЗЕТИ С НАСИЛИЕ, С ПОЛИЦИЯ ? ? ?
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Re: Mi kuchkarkata kakvo e vinovna kato i se e razvarzala kaishkata? Ne mozhem da osadim kuchkata nito kuchkarkata ami koi togava?
227
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В съд не може да се съди куче. Не е възможно. И децата дори го разбират добре.Остава истината, че ще съдят кучкарката. Това е възможно. Всеки, който има работа с убийство на жив човек, го чака затвор и кръвнина.
226
0
 
0
 
! Отговори
безотговорност преди 14 години
Гледахте ли изказването на кмета на село Сушево ли беше или друго! Трябвало да се направи нещо! Ами кой трябва да го направи бе кмете, нали за туй са те избрали, а не да даваш глупави обяснения след трагедия! Ей такива ни управляват, но кой ги избира, това е по-важно!!!!!!
225
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Несъмнено ще съдят жената кучкарка.... ако е в ред изобщо!!!Да й вземат имуществото за кръвнина на родителите, не че ще са доволни.... А ко не може да плаща, децата й да плащат. По света има ред.
224
0
 
0
 
! Отговори
pesho преди 14 години
123, Bezdomnoto kuche veche ne e kuche i nqma rabota pri horata
223
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
едва ли законът е в защита на бездомните ***. куче без каиш и без е за кучкарник. трябвало е с насилие да изземат псетата и да ги гледат в кучкарник, и то хуманно.
222
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Така като те чета си мисля,че трабва в съда да се явят кучетата като основни виновници..стопанката им,майката,кметицата...ако може вуйчото..и ако се напънеш и детето ,баси толко *** коментари,че чак не ми се чете!Един е отговорен за това и да си търпи последствията-жената която е гледала тая глутница и то извън дома си!
221
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До ААА: не гледам Тв.