ДАНС привика Зоя Димитрова и Кристина Патрашкова

Журналистите извикани заради доклада с корумпираните министри
20 окт 2009 11:06,
32
ДАНС привика Зоя Димитрова и Кристина Патрашкова
Централата на ДАНС. Снимка: БГНЕС

Бившият говорител на ДАНС, а сега главен редактор на вестник "Галерия" Зоя Димитрова и журналистката Кристина Патрашкова са извикани в ДАНС заради доклада с корумпираните министри, публикуван в изданието.

Пред журналисти Патрашкова посочи, че докладът е получен в пощенската кутия на зам.-главния редактор на вестника Явор Дачков, записан на USB флаш памет.

Тя обясни, че най-вероятно извикването й тук е свързано с "мистериозния доклад на ДАНС".

Още по темата

"Лично премиерът Бойко Борисов каза, че документът е автентичен и ще разпореди проверка", посочи Патрашкова.

Явор Дачков, който дойде пред ДАНС с колегите си Димитрова и Патрашкова, но не бе допуснат в сградата каза, че не се притеснява, че е изнесена класифицирана информация.    

"Корупцията не е класифицирана информация. Когато става дума за корупция на министри от правителството на Сергей Станишев, никой не би трябвало да се притеснява, че това се оповестява", отбеляза Дачков.

В началото на септември финансовият консултант Кольо Парамов обяви за съществуването на такъв доклад за корупцията в кабинета "Станишев".

Той бил подготвен още през януари и в него фигурирали имената на депутатите от БСП Румен Петков и Асен Гагаузов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДАНС вместо да разследва посочените в доклада корумпирани, тръгнал да разследва кой изнесъл доклада....Боожее!
11
1
 
1
 
! Отговори
кой ти го даде преди 14 години
Патрашкова да не лъже, че го е получила по пощата, а да каже истината, кой и даде доклада, да казва имена, а не да търси евтини сензации!!!!!!!!
10
0
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 14 години
Тая Патрашкова много лъже, оня ден по телевизията каза че доклада и е даден от близък приятел на Явор Дачков и вестник, а не по пощата!!!
9
0
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 14 години
Яворе, стига се самопредлага по форумите бе, няма да ти върже :)
8
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Явор Дачков - ПРЕЗИДЕНТ!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
topor преди 14 години
Добре де. Защо като се даде публичност на някаква информация, *** кратуни хукват да търсят кой я е изнесъл, кой я е публикувал, какви са тези хора и не може ли да се поочернят? А не се търси вярна ли е тази информация, има ли в нея данни за нарушения и престъпления. Явно и сегашният ДАНС по нищо не се различава от предишния.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
щом се е стигнало до там журналист да разобличава корупцията ,какво правят ДАНС,МВР,БОП,ПРОКУРАТУРА и т.н.Всички тези са държавни служители на заплата изкарана от народа!!!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 14 години
Каква поща,какви 5 лева,бе,патрашкова.Вие май ни смятате за балъци..Зойчето и Алексейчо са го гепнали като са си тръгвали ,за да трупат дивиденти..То затова и преди вашата публикация ,никой друг не го беше виждал тоя доклад...Ама нали и кукуте са *** милицонери,не спират да правят реклама на скапания ви вестник..
4
0
 
1
 
! Отговори
Sharkov преди 14 години
Иначе знаят и кои са корумпирани и какво са направени, и единствено нещо което те правят в момента е само да ни говорят. Хайде Бат Бойко толкова хора ви гласуваха доверие не само да ни говорите какво са правили другите. Вземете направете и Вие нещо, че правителсвото след вас няма да има какво да говори, дали хубаво или лошо..........
3
0
 
1
 
! Отговори
Nasty do Аз преди 14 години
ахахах верно е така:) абе я сложете поне някоя мадамa секси да гледаме докато четем и без тва снимките са ви ***!!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Снимката кърти: единият с кафе, другият с радиостанция в ръка, но изглежда все едно се държи за специфична част от анатомията.
1
0
 
1
 
! Отговори
vidintown преди 14 години
Куките нямат интерес всичко това да излиза наяве.Нито пък Бойко Борисов.Защото и той е замесен в аферата.Само ще каже 2 думи на журналистките и всичко ще приключи дотук.