Премиерът получил Доклада с министрите на ДАНС

Бившата пресшефка на родното ФБР го пратила на Борисов
18 окт 2009 20:15,
56
Премиерът получил Доклада с министрите на ДАНС
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви, че бившето пресаташе на ДАНС Зоя Димитрова му е изпратила доклада на родното ФБР с розработки за корупция при министри от кабинета "Станишев".

Още по темата
"Оказа се, че такъв доклад е имало, само че той не е ходил нито при мен, нито където и да било. Докладът е автентичен – това е една добре подготвена материя", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Борисов допълни, че ДАНС е събрана механично от три служби – финансовото разузнаване, НСС и военното разузнаване.

"А в тези служби обаче не са направени никакви реформи", каза той.

По думите на премиера ДАНС е създадена, за да съсипе МВР вследствие на битката между Станишев с Румен Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво бе пич! Много си точен
54
0
 
0
 
! Отговори
ваня преди 14 години
по голяма глупост от това не съм чувала. ДАНС е създадоха за да може техните хора да се уредян на работа с големи заплати. Хората на БСП имах предвид. А не заради някакви *** войни между пикливия Петков И Станишев. Борисов пак се изказва неподготвен.
53
0
 
1
 
! Отговори
Поназнайващ преди 14 години
Простотията е страшно нещо, а когато е облечена във власт е ужасно нещо.Беше забавен, стана смешен, но вече е опасен! Повярва си и почна да се взема на сериозно! А е факт че е един щастлив Калитко - от посредствен пожарникар стана посредствен, но полягащ полицай, стана посредствен охранител и смотан бандит..., а за кмет и премиер неам думи,
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Te gi syzdadoha,sega DPS im go vyrna.
51
0
 
0
 
! Отговори
ТОДОРка преди 14 години
тодоркаПогледнете ми партията, погледнете и мен, ТОДОРка!! Вижте какви психопати по долу са ми съмишленици.Аз съм пор и мириша на пор и партията ми мирише.Изпикайте ми се на лидерите и следвайте Греб/СДС/ДСБ!
50
0
 
0
 
! Отговори
Българинь преди 14 години
""Толкова *** на толкова високо никога не сме имали!!!!!""- НЕ ТОВА НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО!!! Той не е ***, той може да е ***, бандит, бездарен, неспособен,***, НО НЕ И ***!!!!!ПРОСТИ са тези които са го избрали и го венцехвалт в момента. ""Не е луд този където изяжда зелника, а този който му го дава"""Не му го давай народе, ОПАСНО Е!!! Спомнете си за Хитлер и Сталин!!!!!Кой си мислеше,че по-лошо не може да стане? Оказа се , че може. Дойде един самовлюбен мафиот егоцентрик отгоре на всичко и доста некомпетентен и мислещ си , че може и знае всичко и дано не съм прав , но това е човекът който ще доведе майка България до дъното при положение , че никой не го спре.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ami natiskat se za kokala,samo nekadyrnika se natiska,tozi koito e dobyr stoi nastrani. yni6tojiha naroda ni.
48
0
 
0
 
! Отговори
Антикомунист преди 14 години
Къв рейтинг ,кви 5 лева,бе..ти си явно много зле..И не трий коментарите които не те устройват,платена герберска подлого.Факта си е факт,бил е и е член на терористичната организация наречена БКП.Това е Истината.
47
0
 
0
 
! Отговори
100 ДНИ преди 14 години
100 ДНИПремиера - Първа копка,силно клати нашта лодка.Не престава да се жали,че десерта му изяли.Мисля, всички знайте вица,за нещастната вдовица,де окряка орталъка,че живота и е мъка.Само куха демагогия.Не управление-пародия !Веч пораждат се съмнения,в истинските му умения.Що за мъж си, не те зная.Засрами се най-накрая !Щом, мандата те товари,можеш да гасиш пожари !
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ИТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ПАДАНЕТО ОТ ВЛАСТ НА БСП------- Е ДПС------ПО ТОЗИ ВЪПРОС ВСИЧКИ МЪЛЧАХА КАТО П...А В НОВИ ***!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
ГОЛЯМА РАДОСТ преди 14 години
неговият антураж го подкрепи защото в противен случаи трябваше да си ходи кои изпуска кокала с този акт столетницата си подписа смъртната присъда трябва да се радваме всички защото на следващита избори нява да минат границата отчетири процента!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
ТОДОРКА преди 14 години
Защо все за това членство ревете ,а не пишете ,че той е бил и агент на Албанското контраразузнаване по времето на Енвер Ходжа , баба му по майчина линия е била байрактарка в четата на Чингис Хан .Бил пожарникар ,и кво от това.Що за разсъдък като се знае,чи и един от кветовете на НюЙорк е бил пожарникар.Като няма за друго да се хванете все за маркуча го дърпате.А той - трети по рейтинг в Европа,от Серго пропищяхав ЕС
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Никой не очаква, че страната ще се оправи за два месеца, но пък от друга страна не видяхме нищо да се върши... само Станишев това, Станишев онова. Ама стига приказки, всички знаем че господин премиера на приказки е много голям, сега да вземем да видим малко работа. И Сакскобургготски и той много приказваше...
42
0
 
0
 
! Отговори
тодорка преди 14 години
Червени ***,коментирате ,че отличникът и,гордостта на народа и радостта на децата бил член на престъпната БКП преди и се е отказал от нея.А що не коментирате сегашните червени мастодони ,които публично,демонстративно си хвърлят и късат партийните книжки.Някои дори си теглиха и куршума от срам че са членували в такава терористична партия.След всеки провал конгрес за стягане на редиците за нови мародерски подвизи но не и за признание що са загубили и кой по-вече е крал.Костов им пое пасивите.
41
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Номер 41 ти или си ***, или си много ***..Какъв риск бе пич, 20 години сме в криза, а сега в рецесия.Какво ми пъка че има криза, когато получавам 400 лева заплата, пари с които да не умрем в семейството ми с двама възрастни родители от глад, те получават по 180 лева. За каква стабилност ми говориш, за тази на крадливите политици ли???
40
0
 
0
 
! Отговори
Българинь преди 14 години
Аз не знам защо журналистите и медиите, а и новото правителство се срамуват или крият, че България е в Топ 5 по финансова стабилност в ЕС. /// А пък Бойко се ИЗЦЕПИ по нова ТВ при Ризова, че заслугата е негова защото ЕК е знаела че ще спечели изборите, а и е вследствие на двумесечната му работа /разбирай плачене и клеветене/ ///// Европейската комисия (ЕК) обяви днес, че България е от икономиките, изложени на най-нисък риск в Европа, ЗАЩОТО Е ИМАЛА ЗДРАВИ ДЪРЖАВНИ ФИНАНСИ ПРЕДИ КРИЗАТА /предишното правителство/. Останалите страни от съюза, които също се изпълняват критериите за нисък риск, са Швеция, Дания, Финландия, Естония. Комисията предупреди днес Великобритания, Испания, Гърция, Ирландия и Латвия, че техните икономики са изложени на повишен риск........../ http://***.vesti.bg/?tid=40&oid=2512151
39
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
По времето, когато управляваше "Народната власт", ако човек не влезе в редиците на "Партията", трябваше да се прости с професионалното си израстване. Никой, който не беше член на БКП, не можеше да е на каквато и да е ръководна длъжност! Дори за длъжността Началник цех бе задължително изискване! Затова не злоупотребявайте с израза: "Той е бил член на Партията"
38
0
 
0
 
! Отговори
izotzadze преди 14 години
Алексей Петров, дето бил "никой" в държавата, знае наизуст доклада; Зоя нам ква си бивша на микрофона знае; а прайм министъра, дето си е ченге в миризмата на чорапите, днес разбира, че се "оказва" имало нещо.Гербарчета мили, гробарчета, бавуркат ви пак нещо мн яко...Само като си помисли човек, че на Бойко дядо му бил разстрелян като "враг на народа", а той пазеше Тато - тоя проект е на Политбюро, та дрънка...
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
toya galfon dneska pri Cvetanka Rizova 100 puti povtori imeto na Stani6ev.izob6to nyama viziya za politik toya,samoto mu govorene e MALOUMNOOOO,ama kakto ima edna mnogo vyarna prikazka-NARODA Sİ ZASLUJAVA UPRAVNİCİTE.sled vreme 6te razberete za kakvo govorya.s kamuni 6te go gonyat toya ***
36
0
 
0
 
! Отговори
zapoznat преди 14 години
do 35:gospodin INTERESNO,mislite vi varviat v apsoliutno pravilna posoka,samo 6te si pozvolia da vi popravia kato moje bi malko po zapoznat.......BIVSHE AVER4E NA B.B.