Тежка катастрофа затвори Хаинбоаз

Един човек загина, друг е настанен в болницата във Велико Търново
10 дек 2009 10:23, Красимир Ангелов
17
Тежка катастрофа затвори Хаинбоаз
Снимка: БГНЕС

Проходът Хаинбоаз е затворен заради тежка катастрофа, станала тази сутрин, съобщава полицията във Велико Търново.

Произшествието станало около 8,10 ч. в участък от главния път Велико Търново–Стара Загора след разклона за с. Нацовци.

Лек автомобил "Ситроен" с варненска регистрация, пътуващ в посока Велико Търново, се блъснал в товарен микробус "Фолксваген", който се движел в насрещното платно.

При удара намясто е загинал водачът на леката кола. Самоличността му още не е установена.

Пострадал е и 42-годишен пътник в автомобила, който е откаран във великотърновската болница в тежко състояние, но без опасност за живота.

Екипи на Гражданската защита и на противопожарната служба разчистват пътния участък, който ще остане затворен за около два часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Rado преди 14 години
Оня ден на цариградско шосе от най-лява лента навлизам в дясна и някакъв *** от бус лентата взе да навлиза в същата, в която и аз. За да избегна някакъв сблъсък се върнах малко в най-лявата и леко засякох ***, който ме изпреварваше с висока скорост. Беше доста дъждовно и хлъзгаво, както и да е, успях да реагирам навреме и се върнах в средната дясна лента. Както и да е, ***, който засякох леко ме настигна, залепи се в мойта лента, почна да ме засича. Искаше да си ме блъска човека. WTF!??
16
0
 
0
 
! Отговори
hrisi преди 14 години
do 11 neznam za kakvi kompleksi govorish ama Imeto HAINBOAZ e ot kakto se pomnia Nikoga nesa promeniali imenata na prohodite na rebublika Bulgaria.
15
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 14 години
Какви съчми бе Симо ?? Ти нормален ли си ????
14
0
 
0
 
! Отговори
павлина преди 14 години
Преди около три месеца се срещнахме Ауди с Мерцедес на мост, който беше в ремонт и движението се регулираше със светофар. Въпросната госпожа в Мерцедеса беше се обърнала към детето си на задната седалка.Не видяла сфетофара, който за нея беше червен и срещата на моста беше фатална, слава богу само за колите.
13
0
 
0
 
! Отговори
simo преди 14 години
аз си нося по 1 кесия със съчми и мятам по 1 шепа на тия отсреща,***!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
Торо преди 14 години
Има го това нещо, както казва психаря, но не смятате ли, че сега с големия джип той е в ролята на ***.Преди години карах КРАЗ и на никого път не правех, но в извънработно време с жигулката бях плътно вдясно.Вземети си танк или поне МТЛБ.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колкото до името Хаинбоаз,крайно време е да спрат да се сменят имена,заради нечии комплекси.В софия вече не знаеш коя улица коя е.Кому е нужно това?Избиване на комплекси.
10
0
 
0
 
! Отговори
психар преди 14 години
Заради разни камикадзета и убийци на пътя се принудих да си продам леката кола Опел Астра и сега си купих джип Корандо Мусо,гледах да е възможно най-големия,щото при катастрофа да имам шанс да оцелея! Миналата година освен стотиците пъти когато са ми изскачали в насрещното платно *** ,3 пъти ме удряха по града разни *** с леки коли,откак си зех джипката нито едно шопско *** не ми е изскачало! Май им стиска да ти влизат в насрещното само ако си с лека кола,видят ли нещо по едро и ...
9
0
 
0
 
! Отговори
somebody преди 14 години
Много често когато пътувам се наблюдава едно и също:голям, мощен автомобил да навлезе в насрещното платно, опитвайки се да ме избута.Какво се опитват да докажат такива шофьори, не знам.Знам само, че такива опасни за движението водачи съм срещал тук и в Румъния ...по-зле сме и от африканците.
8
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 14 години
Много си зле! Прочети преди да критикуваш!Леката кола е автомобил, но автомобила не е задължително лека кола - има разлика помисили ще разбереш. второ загинал е водача, а спътникът му е тежко ранен - тук какво не си разбрал?! Чети преди да критикуваш и най-вече мисли. не че журналистите от днес.бг не допускат грешки, но в случая въобще не си прав.
7
0
 
0
 
! Отговори
диана преди 14 години
АФАД, ако си вече адекватен прочети статията отново и може да вземеш и да я разбереш че след пъвия прочит не беше в час.
6
0
 
0
 
! Отговори
Защитник на BG преди 14 години
Братле, на фона на тази трагедия най-малкото е *** да показваш на целокупния български народ колко си грамотен езиково. Като гледам името ти сигурно си много горд, че си понаучил българския език за да можеш да си поискаш някой да те оправи отзад без да се объркаш. Хвала на такива умници като теб.
5
0
 
0
 
! Отговори
АФАД преди 14 години
"Хаинбоаз"??????НЯМА ЛИ ДА СМЕНИТЕ ИМЕНАТА НА МЕСНОСТИТЕ С БЪЛГАРСКИ,ЧЕ НЕ МОГА ДА СИ ИЗКРИВЯ ЕЗИКА С ТЕЗИ *** ТУРСКИ ДУМИ.И СТАТИЯТА Е СМЕШНО НАПИСАНА ПОРАВЕТЕ СИ ГРАШКИТЕ;Лек автомобил "Ситроен"???се блъснал в товарен микробус????При удара намясто е загинал водачът на леката кола.?????Пострадал е и 42-годишен пътник в автомобилаАВТОМОБИЛ И ЛЕКА КОЛА Е ЕДНО И СЪЩО,УЖ Е УМРЯЛ,А ПОСЛЕ Е ПОСТРАДАЛ????НЕГРАМОТНА РАБОТА ПОСТРАДАЛ Е ПЪТНИКА ОТ ТОВАРНИЯ МИКРУБУС НАЙ ВЕРОЯТНО?
4
0
 
0
 
! Отговори
vania преди 14 години
аз съм за камери и солени глоби,по друг начин не виждам оправия.лятото пътувах през хаинбоаз ,пътя е направен добре и се пътува спокойно.през шипченския проход лятото беше ужасно, тясно,разбито и с ремонти на места.
3
0
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 14 години
Пиле, дай и на мен ако намериш някое втора ръка до 100 000км. Може и за ремонт, аз съм майсто ще го стегна. Па тия що не могат да карат и бързат па нек се трепат бре техен е проблема
2
0
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Ей, изтрепахте се по тия пътища! Вчера на прибиране от 8.12. подскачахме през 5 минути, все някой джигит караше безобразно и опасно. И какво като имаше полицаи на всеки няколко километра? Те само си пиеха кафето, ядяха си сандвичите и гледаха безучастно. Спираха само по-скъпи коли, то е ясно защо.
1
0
 
0
 
! Отговори
Nasty преди 14 години
АБЕ КУПЕТЕ СИ БТР И ТАКОНОВЕ,БАРЕМ СЕ НАМАЛЯТ КАТАСТРОФИТЕ И СМЪРТТА.