Арест за 39-годишен педофил, блудствал виртуално с деца

Мъжът си признал всичко, задържан е в ареста за 72 часа
8 яну 2010 14:36,
196

От ГДБОП са задържали опасен педофил при спецакция в София.

От МВР съобщават, че в иззетия му личен компютър са открити много порноснимки на малолетните му жертви.

По първоначални данни 39-годишният криминално проявен Р. Р. набирал жертвите си от популярни сайтове за запознанства.

Той се представял за млада жена, която е загрижена за малките момичета, сърфиращи в интернет, и им обяснявал, че могат да станат жертва на педофили.

Така печелел доверието им, придобивал личните им данни, после започвали разговори чрез Скайп.

Убеждавал ги да се разсъбличат пред уебкамерата, след което ги принуждавал да извършват сексуални действия под страх, че ще бъдат изнасилени, а неприличните им снимки ще бъдат публикувани в интернет.

Антимафиотите започнали работа по случая след подаден сигнал в Националния център за безопасен интернет, където майка на 13-годишно момиче се оплакала, че детето й е станало обект на сексуално насилие в интернет.

При ареста Р. Р. е направил пълни самопризнания, изразил е и съжаление за извършеното.

Срещу него е образувано досъдебно производство, наложена му мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
2
 
! Отговори
Карина преди 14 години
оня ден "подбудител на неизвестен извършител", сега "виртуално блудство", *** как са я подкарали бисер до бисер супер ново наказателно право ще измислят
194
1
 
0
 
! Отговори
bullet преди 14 години
eh daite mi go tozi v centralnia zatvor,vtora kilia inoto krilo bi bai stavri,strog no spravedliv m da vidi toia pedofil kak e da te e..t ei taka da go mine celia zandan po niakolko puti po 3 puti na den boi da pere da 4isti i da si bude ku...ta pandelatasaliavam za tezi dumi no tova zaslavatr takiva hora
193
0
 
1
 
! Отговори
нова надежда преди 14 години
Нова НадеждаВ годината на най-страшното мракобесие, когато отчаяние обзе и най-твърдите във вярата си защитници на лицензирания софтуер, когато DVD-та с уреден Copyright бяха по-редки и от кокоши зъби, на пустия небосвод светна нова звезда - КиберЯвор. Това всъщност беше добре познатият ни Явор Колев, но като истински супергерой той се нуждаеше от алтернативна самоличност, героично alter ego така да се каже. Наивността и непознаването на коварството на Лукавия бяха основните му оръжия, незнанието той компенсираше с ентусиазъм, а неразбирането с многозначителни физиономиии. За броени дни зад него застана армия от най-засегнатите жертви на интелектуалните злоупотр, елитът на онеправданите от информационния терор - честни неуспели актриси, честно опитващи се да преживяват на чужд гръб, съвестно изпълняващи задълженията си към обществото Pay per View разпространители на гей порно, книгоиздатели, доказали верността си към всяка възможна форма на власт, и хиляди знайни и незнайни изпълнени с благороден гняв праведници. Възседнал гнева на онеправданите, КиберЯвор като един Барон Мюнхаузен яхнал гюлле премина през медийния небосвод, пак като барона направи за дни кариера издърпвайки се сам за виртуалната коса, и убеждавайки всички във важността и необходимостта на вършеното от него и следовниците му. И започна се... Видни адепти на Сатаната бяха поставени под охрана за тяхно добро, защото имаше реална вероятност народният гняв да доведе до линчуване с мрежов кабел, и/или изгаряне върху клада от сървъри с нелегално съдържание. Страх скова сърцата на сийдърите, усетили страховитата мощ, и те започнаха сами да трият бази данни, а за по-сигурно направо мятаха компютри и харддискове през прозореца, само да звъннеше на вратата инкасатора от ВиК. Черните ангели от НСБОП следяха зорко целия интернет трафик, ей така, с просто око (доста просто око всъщност). Те медитираха взирайки се в някой кабел на квартален интернет доставчик, и чрез силата, дадена им от техния духовен водач веднага познаваха кога по въпросният кабел протича нелицензиран софтуер или друго, защитено от закона за авторските права съдържание. Щом усетеха че нещо не добро тече по кабела, те хукваха край него, успоредно и със скоростта на греховния сигнал, и така за нула време разкриваха всички участници в незаконния file sharing...Хвала на ентусиазма и способностите на безименните, криещи лицата си единствено от скромност труженици на дигиталния фронт! To be continued...
192
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стана беля ........ :(
191
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 14 години
В грешка си 189! Ако родителите са по-грижовни, и отделят по-голямо внимание на децата си и по често любопитстват и се вмешават в личния им живот,(което им е задължение!!!!!) по-рядко ще има такива случаи. Тези деца са се страхували за това са станали жертви, били са излъгани по елементарен начин, като им е насаден страх от тоя Урунгел! Ако тези деца са споделили с родителите си какво се случва, как мислите, дали е щяло да се стигне до тук?! Да не говорим,че нямат работа в такива сайтове децата!
190
0
 
1
 
! Отговори
da da преди 14 години
i kvo az ako kaja v nqkoi sait che shte iztrepq polovinata ministri i shte me sadqt za virtualno predumishleno ubiistvo li ? axaxaxax smeshnici...maikite na zagrijenite deca gi sledqt kakvo pravqt v internet i sa gi nau4ili da ne se sablichat pred nikoi dokato ne porasnat ;) da ne govorim 4e ot 12-13 godishni te veche vodqt polov jivot makar i da ne razbirat kakvo pravqt no taka se mislqt za porastnali :)
189
1
 
0
 
! Отговори
Д-р Бенджамин Спок преди 14 години
до 193Мисля, че и понятие си нямаш от семеен модел и грижа за деца.Педофилията лесно може да се докаже с материалите, намерени вдома му.Злото за децата не идва от родителите, а от интересите на такива чичковци.
188
0
 
1
 
! Отговори
до 190 преди 14 години
В поста ти е пълно с глупотевини от рода на - `МОЖЕ да се е възползвал` и т.н. А ако се ДОКАЖЕ ЧЕ НЕ Е ?! Какво правим тогава ?! Праснахме му едно обвинение, пък после върви доказвай, че не си камила.А по въпроса за непълнолетните деца - те нещо родители нямат ли си ?! Които да се поинтересуват - къде сърфират деци дечица, защо се снимат разчекнати като шафрантии и си качват снимките където им дойде, а ?! Тук май семейния модел е намесен, не мислиш ли ?
187
0
 
2
 
! Отговори
pijo преди 14 години
В тия сайтове за запознанства гъмжи от деца,снимчици на нацупени муцунки пред огледало,търсещи ...какво?
186
2
 
1
 
! Отговори
дете преди 14 години
На всички става ясно кой няма да одобри тази акция.
185
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защитниците на така наречения "несретник" да замълчат, защото може да се е възползвал от някое дете и това да се докаже в съда. Какво значение има дали вратата му е от фазер и колко струва комп.?Престъпните му наклонности нямат нищо общо с жизнения му статус.Ако имахте деца или поне малко съвест никога нямаше да наречете непълнолетни деца к***ви и да ги обвинявате за това, че са били подведени.
184
0
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 14 години
Такаа, ясно е каква беше целта на тази `акция`. Само дето вместо възхищение и увереност в МВР, тя предизвика още по силно презрение към службите ни. Просто PR-ите на МВР живеят в някакво друго време. Когато обществото бе стадо и му бе необходимо МВР да каже `заловихме страшен престъпник`. Само, че сегашното поколение вече има ИНФОРМАЦИЯ, знае кое-как-се-случва. В резултат - още по нелепо и жалко състояние на МВР. А критичния праг, когато всяко хлапе ще подиграва МВР не е никак далеч.
183
0
 
1
 
! Отговори
До 177 преди 14 години
Драги, кой каза, че този е педофил ?! Съда ? Или някакви полуграмотни полицаи с дълбоки комплекси избиващи в истерични, показни акции ?Знаеш ли, че даже първосник по право може успешно да защити този несретник на кадрите и след това да се налага пак да плащаме простотиите на Явор Колев и пословично некадърния му екип ...
182
0
 
0
 
! Отговори
abv преди 14 години
fanali sa nqkuf ne6tastnik koito si go luska i gleda pi6lemetata ama ne e iznasilval nikogo vupreki 4e e mojelo da seslu4i nqkoga ama ima hilqdi tipove koito 6ibat 14 15 godi6ni putenca ama tqh nikoi ne gi bespokoi da ne govorim za 4i4kovcite koito se vazpolzvat otprostitucqta s maloletni momi4enca i dori mom4enca. tozi slu4ei e ni6to v sravnenie s realnostta za koqto malko hora se zamislqt
181
1
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Жалко че са го хванали в България. Сега я някоя условна или най много 1/2 години да му лепнат. Ако беше в някоя друга страна можеше да му клъцнат *** за назидание. В другага страна, цял живот нямаше да излезе от затвора, но тук в България сме толерантни. Може накрая да осъди България в Брюксел за оронване на имиджа му, и за това че са нарушени педофилските права, и какво ли още не. Докато може, моля, оправете закона и този педофил да постои 20 години там, къдео трябва.
180
0
 
1
 
! Отговори
до 183 преди 14 години
Знаеш че тук се пишат Осама или Горбачов, ама никой не е нито един от двамата. Това че малките ги сърби и се почесват не е проблем нито на този чичо, нито на обществото, а чисто личен и въпрос на възпитание. Родителите чакат някой да им възпита децата и става така че улицата, дискотеките и интернет ги възпитава. На какво е въпрос.. Историята не се връзва никак - уж лелка, а пък ги карала да си показват гърдите ХА-ХА , няма да издържи в съда 100% , ама нали си е PR за ББ ;))
179
0
 
0
 
! Отговори
ATI преди 14 години
Казват, че е провеждал разговори по скайп(+видео)... и се е представял за жена???...
178
1
 
0
 
! Отговори
до 178 преди 14 години
Начините на принуждение, които са използвани при децата са манипулиране,шантажиране и изнудване.Няма какво да си обЕсняваме. Всички тези методи са използвани във вреда на децата.
177
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В този сайт има много хора, които имат влечения към деца и дори не крият това.Обявяват се в защита на един педофил, хванат точно навреме.
176
0
 
1
 
! Отговори
44.44 преди 14 години
Аз ако сваля 10 порно филма-и аз ли съм терорист?Ако те хванат да си го затягаш-пак ли тезе смешници ще дойдат да те арестуват?