Арест за 39-годишен педофил, блудствал виртуално с деца

Мъжът си признал всичко, задържан е в ареста за 72 часа
8 яну 2010 14:36,
196

От ГДБОП са задържали опасен педофил при спецакция в София.

От МВР съобщават, че в иззетия му личен компютър са открити много порноснимки на малолетните му жертви.

По първоначални данни 39-годишният криминално проявен Р. Р. набирал жертвите си от популярни сайтове за запознанства.

Той се представял за млада жена, която е загрижена за малките момичета, сърфиращи в интернет, и им обяснявал, че могат да станат жертва на педофили.

Така печелел доверието им, придобивал личните им данни, после започвали разговори чрез Скайп.

Убеждавал ги да се разсъбличат пред уебкамерата, след което ги принуждавал да извършват сексуални действия под страх, че ще бъдат изнасилени, а неприличните им снимки ще бъдат публикувани в интернет.

Антимафиотите започнали работа по случая след подаден сигнал в Националния център за безопасен интернет, където майка на 13-годишно момиче се оплакала, че детето й е станало обект на сексуално насилие в интернет.

При ареста Р. Р. е направил пълни самопризнания, изразил е и съжаление за извършеното.

Срещу него е образувано досъдебно производство, наложена му мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лягай долу.. ЛЯГАЙ ДОЛУУ!!!... Ръцете в страни!.....НАСТРАНИ!!!... Не мърдай!!!Полицейска му работа - хем да лягаш, хем да не мърдаш!!! :D : D
134
0
 
0
 
! Отговори
проор преди 14 години
Е тоя може и да го осъдят за разлика от Маргините.
133
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
Разбирач, само една забележка - повечето са и без пражки! :):)
132
1
 
0
 
! Отговори
до разбирача преди 14 години
Какво да ги възпитават родителите, когато семейните ценности нямат нищо общо с ценностите на средата в училище, или с ценностите на популярните телевизионни канали. Колко родители се чувстват объркани, защото мислят, че добре възпитаните им деца ще бъдат жертви или аутсайдери, защото да си девствен и порядъчен се приема за срамно сред "приятелите". И така се почва играта на "разкрепостеност": всички се правят на "отворени", а някои покрай преструването, вземат, че изгарят в действителност.
131
0
 
1
 
! Отговори
родител преди 14 години
Как пък не, забрана за ползване на интернет от малолетни. Родителите трябва да обяснят на децата си. Но тук идва другия огромен фактор - средата в училище. Знам как се чувстват много родители, "ние им казваме, ама нас никой не ни слуша, защото всички в училище правят друго." Затова, родители, бъдете радикални и смели. Ако считате, че децата ви са застрашени в училищата, изтеглете ги оттам. Децата са кауза, която си струва жертвите.
130
0
 
1
 
! Отговори
Бай Разбирач преди 14 години
Това, че родителите изобщо не възпитават децата си, а чакат това да го сторят в училище, в интернет, на улицата или просто пушат пият и се псуват пред тях говори ЗЛЕ за самите родители. Никой не им е виновен, че се прое*ават в шести клас, пият водка и бира и пушат , амфетите отделно..
129
0
 
0
 
! Отговори
razz преди 14 години
naglaseno :)) hhahaha
128
0
 
1
 
! Отговори
Бай Разбирач преди 14 години
Проблема е в самите сайтове - масово в тях има снимки на малки к*рвички на по 14 години по прашки и в предизвикателни пози. Това обаче е част от политиката на администраторите, респективно собствениците на сайта за да привличат посетители, платен достъп до всички снимки и т.н. Отделно че трябва да си мега *** да се събличаш пред млада жена, която е загрижена за малките момичета, сърфиращи в интернет, и им обяснявал, че могат да станат жертва на педофили Що за ..
127
1
 
0
 
! Отговори
3456 преди 14 години
скопяване му е майката
126
0
 
0
 
! Отговори
trb преди 14 години
i kuv e problema nemoga da razbera..kato sa tupi ..dali she se sublekat pred durt 4ekijiq..ili she gi t za 4erta amfeti...mislq 4e purvoto e po dobre...vata si e va..kato si vuzpital deteto si da e mursha..zakvo trea da sa vinovni tezi koito se vuzpolzvat ot tova..vina imat glavno roditelite zashtoto te ne vuzpitavat decata si kato horata..poslee se surdqt 4e sa vi..mi vie ste gi napraili takiva be!!!!!!!!
125
0
 
1
 
! Отговори
млад жребец преди 14 години
и аз съм карал какички и лелки над 35 г да си показват бомбите престъпник ли съм? :(
124
0
 
1
 
! Отговори
Страхила преди 14 години
За да се реши проблема администраторите на въпросните сайтове трябва да сложат забрана поне до 18г., защото те одобряват всяка снимка, качена на сайта.А малките пикли трябва да се научат, че такива снимки в нета не се качват. Сред "Muckaaa, lofff te 4ever" има и такива хора.
123
0
 
0
 
! Отговори
NSWP88 преди 14 години
Не говоря за интериора на училищата, въпреки че има още какво да се иска. И да, действително някои хора не се дават на тази помия, но те стават все по-малко.
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Децата са жертва на плътски и комерсиални интереси. Много е лесно да се обвиняват жертвите.
121
0
 
1
 
! Отговори
Миндил скапан! преди 14 години
И все пак - забраната да влизат децата в такива сайтове от вкъщи ли е решението? Нали ще влязат от клуб или приятел. Трябва някаква генерална забрана, в самата страница. Деца място там нямат!А като цяло - трябва да се поощрява моралното, естетически красивото и правилното, а не да гледат как какички лапат *** и вследствие на това биват разхождани като лъскави стоки в скъпи коли.
120
0
 
0
 
! Отговори
Апис преди 14 години
Приемта се за смотани от кой? Ако търсят и намерят подходяща среда няма да се приемат за смотани :)) Както ти каза има много деца, които са си почтени в смисъла на думата, който като цяло влага обществото :)) Това е живота хора има вълци има овци има всичко :)) всеки си намира мястото.
119
0
 
1
 
! Отговори
Хахах преди 14 години
Хахахах, "блудствал виртуално". Вината в случая е само на ветините, даже на тези години напълно са се развили и със сигурност не се събличат пред камерата "от страх".
118
0
 
1
 
! Отговори
Апис преди 14 години
Тия дупки дето наричаме училища са същите в, които сме учили и ние айде стига глупости и оправдания направо се попикавам от смях. Всяко училище е с климатици вече, в ПВЦ дограма с какво ли не. Как едни стават доцентки а други доцентки ама на улицата. Като са *** и за друго не стават ще си дават задниците...и това е стара традиция, не е от промените в обществото :))
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бе нема лошо, ти луд ли си?
116
0
 
1
 
! Отговори
Миндил скапан! преди 14 години
до Machiavelli От опит ти казвам, не че искам да те убедя - всеки да вярва в каквото иска - просто не осъзнават последиците. И все пак - не са толкова много тези, които си го слагат от 12 годишни. Все още има добри, възпитани и морални деца. Жалко, много от тях се приеман за... смотани. И за да се впишеш в обществото ... Ох, изморих се, наистина е порочен кръг.