Арест за 39-годишен педофил, блудствал виртуално с деца

Мъжът си признал всичко, задържан е в ареста за 72 часа
8 яну 2010 14:36,
196

От ГДБОП са задържали опасен педофил при спецакция в София.

От МВР съобщават, че в иззетия му личен компютър са открити много порноснимки на малолетните му жертви.

По първоначални данни 39-годишният криминално проявен Р. Р. набирал жертвите си от популярни сайтове за запознанства.

Той се представял за млада жена, която е загрижена за малките момичета, сърфиращи в интернет, и им обяснявал, че могат да станат жертва на педофили.

Така печелел доверието им, придобивал личните им данни, после започвали разговори чрез Скайп.

Убеждавал ги да се разсъбличат пред уебкамерата, след което ги принуждавал да извършват сексуални действия под страх, че ще бъдат изнасилени, а неприличните им снимки ще бъдат публикувани в интернет.

Антимафиотите започнали работа по случая след подаден сигнал в Националния център за безопасен интернет, където майка на 13-годишно момиче се оплакала, че детето й е станало обект на сексуално насилие в интернет.

При ареста Р. Р. е направил пълни самопризнания, изразил е и съжаление за извършеното.

Срещу него е образувано досъдебно производство, наложена му мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
1
 
! Отговори
Софиянец преди 14 години
Какво си мислите, че ченгелите не са си взели по 1 CD да прегледат осмокласничките ли ;) Блажени са вярващите дааа , те затова *** на Орлов Мост все не са задържани - всеки знае таксата пред МВР (безплатни услуги на патрулиращите нощна смяна) + някой стабилен лев всеки месец на шефовете. Едва ли има друг случай в Европа непълнолетни *** да проституират на 10 метра от РПУ-то и никой да не ги закача !
154
0
 
1
 
! Отговори
Да или Не преди 14 години
Забранете на всички малки пикли да качват такива снимки по такива сайтове, и част от проблема ще изчезне. Абе направо забранете такива сайтове за запознанства.
153
0
 
1
 
! Отговори
Темида преди 14 години
Изключително неприемливо поведение на ГДСБОП. Кой и дали е педофил решава ЕДИНСТВЕНО съда !!! Нито имате квалификацията, нито правото да правите нескопосан PR !!!
152
0
 
0
 
! Отговори
lol преди 14 години
леле мале
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Porednata drebna riba. Da se ot4ete deinost ''Vijte hvanahme golqm prestapnik''. Dragi roditeli sled kato da6terq vi e na 13 i ima navika da se sabli4a pred kamera mi vzemete i komputara...I neznam kak se bludstva ot desetki ili stotici kilometri razstoqnie...Are leka vi no6t!
150
0
 
1
 
! Отговори
Видимо Невидим преди 14 години
АБЕ ГОЛЯМО ГЕРОЙСТВО Е ДА ЗАЛОВИШ ЧОВЕК КОЙТО ГЛЕДАЛ СНИМКИ НА КОМПЮТЪРА СИ - СВАЛЕНИ ОТ САЙТОВЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА !! А ТОВА ЧЕ *** ИЗНАСИЛВАТ НАРЕД МОМИЧЕТА, ЖЕНИ И БАБИ И ГИ УБИВАТ ? НЯМА НИТО ЕДИН ЗАДЪРЖАН , КАМО ЛИ ОСЪДЕН ! *** ЖАЛКИ, ДОРИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ИМ ДАВАТЕ - КОГАТО 12 *** РОДИ ОТ ХАСАН НА 19 ГОДИНИ ЗАЩО НЕ ГО ВОДИТЕ ИЗНАСИЛВАНЕ ?! ДА ВИ ПИКАМ НА МВР-ТО И НА ПРОКУРАТУРАТА !
149
0
 
0
 
! Отговори
............. преди 14 години
голям смех!горе ръцете и долу гащите да заснемем виртуалния член за доказателство в съда!фанаха баш бандита.........уратааааааааа
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Aбе и аз това се питам ;) Комичен беше случая преди 2-3 години когато разбиваха поръчково торент сървърите на замунда. Замунда-та веднага изкара едни тънки данни на част от IP адресите от които е теглено и какво се оказа - о боже , терабайти извратено порно с и, животни и т.н. беше изтеглено от министерски служители докато са на работните си места ! Да се чудиш кога са работили ;) И какво е виновен човека че седмокласничките ги сърби и се 'почесват' ?! Може би мама не знае ? ХАХА
147
0
 
0
 
! Отговори
......... преди 14 години
голям смех!тези на умрело куче ножове и пищови вадят!май имаше и с базуки няколко!тоз ли е най-големия бандит на БГ с компютър правец от миналия век?
146
0
 
0
 
! Отговори
Machiavelli преди 14 години
Клипа е пример за това как се опитват да преместят вниманието от по-важни неща и от проблемите на власта и от това колко е зле полицията. Дали за убийство влизат по този начин в апартамент? Що не снимат същия клип като влизат в апартамента на мутра за да го опандизят? Глупави са полицайте, самия клип е пример за това. Можеха да си спестят подобна акция, щото е повече от неуместна, при положение че я правят само за арест на крадци на дъвки или дребни джебчий.
145
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
Само от любопитство и риторично към написалия заглавието - как се блудства виртуално?
144
1
 
0
 
! Отговори
ЕСЕНИН преди 14 години
Да се последва моментално законодателната политика на Полша-КАСТРАЦИЯ!
143
0
 
0
 
! Отговори
Катерина Дилмишевa преди 14 години
NE E SAMO TOZI 4OVEK..STOTICI SA KATO NEGO NO EDIN OBIRA PESHKIRA ZARADI VSI4KI OSTANALI
142
0
 
0
 
! Отговори
Ихааа преди 14 години
Крясъци `полиция, никой да не мърда`. Втори план - човек по лице на пода, с белезници на гърба, а смели български полицаи - трима на брой седят със свиреп вид около него и са насочили оръжие. Следващ план - експерти от МВР, ползват Win Explorer за да съберат улики за кошмарното престъпление. Намират потресаващи неща - две цици. Ужас !!! Тук публиката трябва да ръкопляска. С един замах - решихме проблема с престъпноста !!!
141
0
 
0
 
! Отговори
rokambol до ccc преди 14 години
съгласен съм със теб
140
0
 
0
 
! Отговори
CCC преди 14 години
Какво насилие бре??? Как може да насилиш някой по интернет...Тези "деца" сами са си правили снимките и са ги пращали...
139
0
 
1
 
! Отговори
Copy And Paste преди 14 години
Буквално за две голи цици ти влизат в жилището с каски, автомати и лазерни мерници. Да бяха се спуснали с въжета от вертолет та да има повече екшън. Толкова елементарни постановки разиграват тия ченгета, че няма накъде.То бива опит за демонстрация на работа, но тези просто харчат пари за глупости.
138
0
 
0
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Този мъж се е побъркал. Толкова самотни жени има по света. А, в нета все щеше да се намери, поне една, сред много хилядите. За какъв дявол са му били тези неща? Но така е, като се нагледаш на екшъни и трилъри и после хукнеш да повтаряш в живота всичко това.
137
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Полицайте са супер балъци ! ; )
136
0
 
0
 
! Отговори
рокамбол преди 14 години
ами сега . винаги съм смятал че най големите престъпници са българите и винаги реват ,че ромите са най-------- .сравнение с бг.престъпници сме гола вода.