Съветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец

Юрий Галев се нахвърлил върху охраната. Отказала да пусне сина му без билет
31 яну 2010 20:25,
198
Съветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец
Снимка: Булфото

Общинският съветник от "Атака" и президент на "Рилски спортист" Юрий Галев и компанията му снощи пребили двама души от охраната на лифта на Боровец, съобщи бТВ.

Причината е, че не пуснали сина му да се качи без билет. Побоят е станал малко след 18,00 часа в събота на пропускателното устройство на лифта Мартинови бараки на Боровец.

"Цялата работа се касае за 17 лева, което е нощната тарифа за каране, за 17 лева", каза Добри Александров, ръководител на звено "Лифтконтрол".

Видеокамерите са записали как Юрий Галев-младши се опитва да мине пропускателното устройство и да се качи на лифта без билет или карта. Записали са как бащата Галев и компанията му пристигат и нападат охранителите. Битите момчета с в болницата в Самоков и са подали жалби за побоя.

"От побоя имам синини по лицето, травми по главата, нанесени щети и тук едното ребро ме наболява, но не е нещо счупено. Снощи колегата ни ни пусна, след това дойде баща му с човека, първо нападнаха Ванката, разби пропусното, нападна моя колега и аз скочих да ги разтървавам, налагаха ни, аз се отбранявах и се предпазих, впоследствие разбрах от колегите, че бил Юрий Галев", разказа Христо Маринов.

"Дойде младо момче, искаше да му отворя служебния вход, той отказа да си купи билет, каза, че миналата година не е плащал и тая година няма да плаща, вдигна телефона и след три четири минутки изскочиха, разбиха го, почнаха мен, включи се и третият колега. После разбрахме, че това бил Юрий. Каза: „Не че не мога да си купя карта, но не искам", спомня си и Атанас Стефанов.

От полицията в Самоков издирват Галев-старши заради побоя.

Това не е първият побой в биографията му. Един от най-популярните му "подвизи" е през 1995 година, когато влиза в бара на хотел "Рила" и открива безразборна стрелба с "Калашников", тогава полицията събира 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
0
 
! Отговори
g class преди 14 години
Ами реално погледнато аз ако бях жена нямаше да се кефя на 120 килограмов мъж па отгоре на всичкото и татуиран. Обаче да ти кажа ше се избият в Син Сити коя да седне у сепарето. Дали друг се впечяатлява не знам, но общо взето тва не е от значение ако се сещаш.
177
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А дали се впечетлява някой от нискочелия *** в мерцедеса?
176
1
 
0
 
! Отговори
g class преди 14 години
В училище бях много слаб ученик- двойкаджия. За щастие обаче станах отличник в живота. (предния ми номер на старата кола беше 5566 именно за да показвам,че съм отличник) Много често обичам да минавам покрай Софийския Университет с Мерцедеса за да предоставя на студентите целото им образование на куп дето се вика.
175
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
С лявата или с дясната си ги и.***???
174
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Теб до кой клас са те изтърпели в училище? Не ти ли е казвал никой,че си неграмотен? Вземи чети учебниците на децата си, че мааааалко да се поочовечиш. Ако имаше майка, тя би се срамувала от написаното от теб.
173
1
 
0
 
! Отговори
g class преди 14 години
B6 съм бате, но не съм безсмъртен така е. Въпроса е,че нема кой да ме пипне по ред причини. А тоя чичка го знам кой е, познавам жена му, молили ми са се много хора да ходатайствам един къде си да не го закачат и т.н. То света е малък нали знаеп =)
172
1
 
0
 
! Отговори
g class преди 14 години
реално погледнато наистина може да карам и малолитражка 1.2 за 1000 лв - напълно си прав. разликата обаче е,че аз мога да ти покажа кой съм и да видиме на живо дали ше си толко отворен сещап ли се бе мишок =) Ае не ме занимавайте повече с глупости, тука всички са смели тва е ясно. На цариградското много добре си знаете да се махате...па после у форума ше напишете,че сте извадили 8 патлака и 20 карабини аххахахахах
171
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Преди време имаше едно ефе, футболистче, което се направи на важен, защото някаква си ладичка му била "засякла" джипа. Помниш ли, манерка куха, какво му се случи на футболистчето ? "Случиха" му се 9 /ДЕВЕТ/ крушума от един съвсем обикновен човечец - военен старшинка ! Ти брониран ли си???
170
1
 
0
 
! Отговори
Шаман преди 14 години
Болен вероятно сега е облякъл бельото на жена си и се е е рзвихрил с Павката Шопов и оня другия, педофила и не му се занимава с глупости.
169
1
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Атака отвръща на удара. Не знам защо Болен не се е изказал още по въпроса. Аз ако бях до сега да бях дал пресконференция и да заявя, че Галев вече не е от Аката.
168
1
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
За съжаление, твоят пост ще бъде изтрит и ти ще бъдеш баннат за 24 часа, защото админите не разрешават подобни своеволия. Не може да пускаш линкове в днес бг
167
1
 
0
 
! Отговори
BMW7 преди 14 години
HEHE OMEKNA NESHTO MI SE STRUVA SHOP4ETO S G KLASATA
166
1
 
0
 
! Отговори
АТАКА преди 14 години
Е големи ПРОВОКАТОРИ СТЕ!
165
1
 
0
 
! Отговори
Шаман преди 14 години
"Атака" атакува.
164
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ok ,shte si kupim vestnik SHOK :)
163
1
 
0
 
! Отговори
g class преди 14 години
Наистина, вместо да поръчам никнейм АНОНИМЕН аз се занимавам с глупости.В интернет всеки може да нарежда всеки тва е якото. На мене в истинския живот не ми се случва някой да ме псува, камо ли да ми говори на въпреки. Ето - този сайт за това е интересен =)
162
1
 
0
 
! Отговори
Do Andrey преди 14 години
Аз бих добавил - да гласуваме за личности, които имат КОНКРЕТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОГРАМИ, които конкретно ще кажат по месеци от управлението си какво ще направят. За да можем да ги държим на отчет, а не да ни баламосват с глупости и с некви просташки лафове, които се харесват само на плиткоумните *** (които междудругото най-много ще има да сърбат попарата сега).
161
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
PALQK AKO IMASHE G KLASA S 6 CIFRI I NQKOI TAKA NAREJDA MAIKATI TRQBVASHE VE4E DA PATUVASH KAM MEN
160
1
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Мисля, че това е камъчето което ще преобърне каръчката на ББ и е време, ние БЪЛГАРИТЕ да се вдигнем на протест и да смъкнем ГЕРБ от влас. След това да се направят избори и да се гласува за личности а не за партии. Време е за промяна. За тези месеци в които ГЕРБ е на власт, нищо не се подобри към добро, даже стана по-зле.
159
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Волене , Волене , за колко се продаде , че да вкараш малко мутри в Парламента . И да си послушната играчка на Бойко