Собственик на вила в Троян уби крадец

Мъжът е стрелял със законно притежавано оръжие
13 фев 2010 17:16, Петя Славова
433
Собственик на вила в Троян уби крадец
Снимка: БГНЕС

Собственик на вила в Троян уби крадец със законно притежаван пистолет, съобщи МВР.

Към 14.30 на 12 февруари е постъпил сигнал в местното районно управление от 60-годишна жителка на града, че двама непознати  мъже обикалят необитаеми през зимата къщи в околностите на Троян.

Собственици на имотите ги забелязали и хванали единия, но другият успял да избяга. Веднага след него тръгнала група, която успяла да го застигне.

Последвало второ обаждане в полицията и този път жената казала, че съпругът й е прострелял другия извършител, след като крадецът отправил заплахи и симулирал, че вади нож.

Пристигналият на място екип установил, че нарушителят е прострелян в таза.

Пострадалият е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ в Троян, но по-късно е починал.

Установено е, че това е 33 - годишен от Троян, криминално проявен и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство. Задържани са за 24 часа стрелецът и другият крадец - 15 годишно момче от същия град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
e_mc^2_US преди 14 години
pokrai taza minava edin mnogo vajen kryvonosen syd
18
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРАВО!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА ПРИТЕЖАВА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ В КЪЩИ,КАКТО В АМЕРИКА.
17
5
 
17
 
! Отговори
AZ преди 14 години
Имам няколко изпита да завърша и си бия камшика в първия момент когато кризата почне да отминава......Как ми идва да пусувам,просто тея от саита ще ме изтрията и за това не го правя.......Бати държавата момче, заплата 400-500 лв и те правят крив за да ти дадат тея жалки парички......Нека да ме правят крив но някъде другаде....поне ще знам за какво бачкам
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ne sa kradcsi a elektorat koito triqbva da se za6titava sre6tu pensioneri koito sa zakatali 50 -100 lv sre6tu vazrastni jeni na po 60-70 godini koito ne utoliqvat nagona im sled kato sa pinali predi tova samotni i beza6titni horicsa po sela i gradove koito niqmat sigornost v sobstvenite si domove zemedelcsi koito kato vidiqt 4e im obirat rekoltata i triqbva da biqgat za da ne napraviqt niqkoiq beliq i kato v slu4aiq vzemat jivota si i za6tita si v svoi racse
15
1
 
46
 
! Отговори
клъв преди 14 години
Стрелецът да бъде ОСВОБОДЕН!!!
14
1
 
22
 
! Отговори
КауБойко преди 14 години
Браво!
13
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво, хубаво го е гръмнал ! В крайна сметка затова е законно притежаваното уръжие - за да можеш да защитиш дома и семейството си !
12
41
 
5
 
! Отговори
тиквеника преди 14 години
kak taka прострелян в таза пък умрял.странно как е бил третиран в болницата.тоест оставили са го *** като куче.ами даите да се разберем или ше се трепем по улиците и ше разчитаме на личното право и законите око за око или ще тръгнем по другия път.защото утре и аз мога да огладнея и да открадна 1 хляб от кварталния магазин но не искам като ме гримнат в *** да ми оставят кръвта да изтече .докторите не са съдии че да решават на кои да бъде оказана нормална помощ и кои не.абе ***...
11
0
 
63
 
! Отговори
гражданин преди 14 години
Браво!Когато няма държава така се действа.Този престъпник повече няма да краде.Ако всеки по този начин защитава своята собственост, отдавна крадците щяха да са забравили да крадат.А защо не се уточнява дали не са ***?
10
0
 
50
 
! Отговори
Krasimir преди 14 години
Браво!!!
9
0
 
51
 
! Отговори
куку преди 14 години
Сега ще го съсипят човека по разпити,полиция,съдилищата,а крадците с криминални досиета,висящи присъди и всички екстри,които се допускат от съдебната ни система,са по улиците...
8
1
 
70
 
! Отговори
справедлив преди 14 години
Законодателството в САЩ оправдава напълно човека, който защитава своята собственост и достойнство. Затова са велика нация. Ако убития наглец е ***, не бих искал да съм на мястото на човека, който просто е действал при защита за да спаси своя собствен живот - проблемът с *** у нас е, че те има десет пъти повече права от българите.
7
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
и аз съжалявам за изгорелия собственик. В тази държава единствената възможност да намериш някаква справедливост е самоуправството...
6
1
 
98
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Да пускат човека незабавно! Той е действал при неизбежна самоотбрана пък и както се вижда е искал само да спре бандита, а не да го убива. Това, че оня се оказал крехав, като всичките ни бандити, човека няма вина!
5
0
 
84
 
! Отговори
аз преди 14 години
Ей сега ще му разтакаят майката...а човекът просто е защищавал имота си.Нямам думи.Патил съм от такива нагли ***.
4
0
 
82
 
! Отговори
н1 преди 14 години
Така трябва дано да него осъдят човека. Точно тези закони трябва да се променят защото са в полза на крадците.
3
2
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BB да гласува нови закони, за да могат хората ЗАКОННО да отбраняват имуществото си. И да подпуква *** престъпност. По-организирана от нея никъде няма.
2
3
 
121
 
! Отговори
Байчо преди 14 години
Браво !! Точна така трябва да се действа. Като има още 50-60 такива разстрела никой няма да си помисли да влиза в чужда къща.....
1
1
 
109
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ми хората сами се оправят, като няма кой да им помогне, все пак е тъжно така да приключат нещата