За GSM и 10 лв. насочват пистолет към малолетен

Двама младежи обраха 15-годишно момче в столицата
22 фев 2010 16:30,
60
За GSM и 10 лв. насочват пистолет към малолетен
Снимка: БГНЕС

Двама младежи заплашиха с пистолет и ограбиха 15-годишно момче в София, съобщиха от МВР.

Около 20,30 часа на ул. "Хубча" двама непознати насочили пистолет срещу момчето и му отнели мобилния телефон и 10 лева.

Очевидци на грабежа подали сигнал на тел. 112 и на мястото е пратен автопатрул.

Полицаите задържали единия от извършителите – 23 годишния Х. П., съучастникът му – 20-годишният Д. Х., в момента се издирва.

При разпита 23-годишният мъж е признал за извършения обир. Работата по установяване и на други извършени от двамата престъпления продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
21
 
! Отговори
Контрола преди 14 години
Абе журналята от днес.бг толкова ли няма кой да ви светне, че кражба извършена, чрез заплаха с оръжие се нарича "въоръжен грабеж", а не "обир". Това повечето хора го знаят от обща култура, но стига толкова, че ще "стане беля :("
11
3
 
22
 
! Отговори
Onzi преди 14 години
Искам да ви кажа че ако приятелите на обраното момче не бяха хванали извършителите, полицайте нямаше да го направят ;). Полицайте дойдоха, установиха че са ги хванали и написаха протоколи.
10
1
 
16
 
! Отговори
!?!?! преди 14 години
Това е на пазара "Красно село" - точно на няколко стотин метра от 6-то РПУ! Големите полицейски шефове добре се представят, като хващат големи бандити, но сержантите с патрулките да не висят само в "Еврофутбол"-а, ами да си обикалят районите... Добре че е имало хора да сигнализират на 112 .......В такъв час ученици се прибират от училище, или се отскача до магазина за хляб за вечеря - пичове с патрулките - РАЗМЪРДАЙТЕ СЕ!
9
1
 
7
 
! Отговори
Do Dnes.bg преди 14 години
Radwam se, che ste me poslushali i ste smenili snimkata !!!shte piq edna rakiq za washe zdrawe.
8
1
 
4
 
! Отговори
до Меssi преди 14 години
Kakwo se uchudwash ? takiwa bqha godinite.Dneshnite drebni krajbi se dyljat na podobni motiwi kakto prez 90-te.S malkata razlika, che weche huliganstwoto e masowo
7
1
 
5
 
! Отговори
Messi преди 14 години
Не е първия случай - няма и да е последния за съжаление:( На мене преди години маратонките искаха да ми свалят от краката(говоря за началото на 90-те)
6
2
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 14 години
Положението с дребната престъпност не е никак добро.. става все по-зле, но за съжаление рядко се пише по въпроса. Краде се на поразия, влизат в апартаментите на хората, докато са си вкъщи, направо нямам думи.. само че ето на, сега са писали, като новината не е това, че някой е бил обран, а това, че са хванали единя от извършителите.. нещо, което се случва наистина рядко..
5
1
 
29
 
! Отговори
за 2 лева преди 14 години
Дано се почустваме по сигурни на улицата! И ние и децата ни!Писнало ми е да се оглеждам в 8 вечерта и да се чудя пистолет ли да си купувам, танк ли!
4
1
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 14 години
To tova ne se slu4va za parvi pat prosto tozi pat sa go publikuvali ,no dobre 4e pone sa go hvanali toz ediniqt ot napadatelite !
3
2
 
21
 
! Отговори
Fred Astor преди 14 години
Скоро ще излезнат и човекоядци.
2
3
 
16
 
! Отговори
Dovolen! преди 14 години
Dovolen sum 4e tova e ve4e novina. Predi 12-13 godini ne be6e. Togava takiva obiri biaha ejednevie masovo. Men kato maluk sa mi vadili su6to noj i pistolet da mi zemat stotinkite koito imam. I ne vednuj.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
как са ги хванали с тоз варненски патрул :) дето са изпратили в столицата :(п.с. слагайте някакви адекватни снимки, ако нямате актуални