22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...

Младежът, пробил охраната на 3 март, е освободен
5 мар 2010 21:21,
160
22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...
Снимка: БГНЕС

Мотоциклетистът, пробил охраната на 3 март пред Народното събрание, ще бъде освободен от ареста срещу 500 лева парична гаранция, реши Софийският районен съд.

22-годишният Симеон Стоянов успя да преодолее охраната на площада пред парламента и премина с мотоциклета си пред събралите се там официални лица за церемонията по случай Трети март.

Прокуратурата е повдигнала обвинение на младежа за нарушаване на полицейско разпореждане.

Пред съда Стоянов заяви, че съжалява за постъпката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
9
 
! Отговори
Сиганин преди 14 години
Обаче на пича трябва да му се признае,че беше с каска.Ако е имал гражданска отговорност и свидетелство за управление,евала.Няколко дупки на талонЯ и да си оди дома,да си смърка и да си гълта амфетамините.Демокрация е зер...
129
0
 
4
 
! Отговори
стамат преди 14 години
до 135.преди 25 години на червения площад кацна германски младеж със самолет чесна и му пръднаха руснаците на х.я!проби им цялата соц отбрана ха,ха.що?ти кво мислиш?че и сега ли някой няма да кацне на любимия ти червен площад?
128
2
 
5
 
! Отговори
GG преди 14 години
Симето отишъл на парад с мотора, па те го арестуват и пари му вземат???Навремето на парадите за 9-ти 9. за 1.5 и т.н. кви моторетки, ученички с къси полички, кви танкове, вертолети, аероплани минаваха и К,ВО, арестуваха само за вицове. Пък сега за мАтори. Станахме най-после Нация - ТЕХНИЧЕСКА
127
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наще майки и бащи не се друсаха и докъде я докараха да се подиграват с тях като се пенсионират !!!Аз също нито пия нито пуша и какво от това не съм прокопсал някои казват имали сме възможности какви възможности да работиш за толкова колкото да се нахраниш .
126
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
интересно каква ли присъда щяха да му присъдят ако беше направил това на парад в Русия например.
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко българи искат да направят това което Симо направи !и да благодарят на наще управляващи за щастливия живот които живеят в българия. Тук 90 % са държавни служители и пишат само врели некепели.Сутринта в супера една баба я бяха обрали у тех и се жалваше как полицията дошла описала и нищо така си вършат работата ,но ако някои засегне техните интереси жала му майка. Интереса на едни е корено различен с останалата част която е изолирана като в концлагер и принудена да води мизерен живот .
124
1
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
КАКВА ШИПКА, КАКЪВ ПЛЕВЕН????????? АЗ ГОВОРЯ ЗА СОЦА!!!!! И ЗА СЕГА!!! И КОЙ ДА ОБВИНЯВАМ КАТО ТОВА ПОКОЛЕНИЕ ДЕТО РАСТЕ, ГО Е ВЪЗПИТАВАЛО ПРЕДИШНОТО???????ДЕЦАТА НЯМАТ ВИНА, ЧЕ НЯКОЙ ИМ Е ОСИГУРИЛ *** СРЕДА!!! А ПО МОЕ МНЕНИЕ - НЕ МИ ПУКА ЗА ТВОЙТО МНЕНИЕ!!!!!!!!!!!
123
1
 
3
 
! Отговори
Сиганин преди 14 години
В страната на Гестапо...пардон,Хоумланд Секюрити,тоя инцидент нямаше да се развие така,а щеше да звърши с погребение.К'во е туй секюрити бе,господа?Вий да не искате Ал-Кайда да гръмне мола в Мездра,а?
122
3
 
1
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
Ти чуваш ли се какво говориш?!? Или най-лесно е да обвиниш някой друг. Живеем тук и сега, но трябва да помним миналото. Особено това, което ни е запазило като българи. Вземи прочети малко история, отиди на Шипка и Плевен и се поклони пред паметта на тези хора, които са умирали, за да можеш да плюеш по форумите. А по мое мнение - мисленето ти е много ограничено.
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хич не сте наясно как е положението с наркотиците сред младежта. Аз като младеж, който не употребява наркотици получавам презрителното отношение от връстниците си, които се чувстват по-велики заради бунтарския си дух. Сега вече и възрастните одобряват и подкрепят взимането на наркотици и извършването на простотии.Хич не виждам себе си в тази държава и това общество. Нито пък да емигрирам. Не ми остава друго освен да се надрусам и да получа потупване по рамото и признание.
120
1
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
КАТО СЕ РАЗТЪРСИМ ЗА КОРЕНА НА НЕЩАТА ЩЕ СТИГНЕМ И ДО МНОГО ПО СТРЯСКАЩИ ИСТИНИ! СЕЩАМ СЕ, ЧЕ ИЗНАСЯХТЕ ОРЪЖИЕ, ПЪК ВНАСЯХТЕ ДРОГА В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПО СОЦА, ТЪЙ ЧЕ И НАРКОМАНИТЕ ЩЕ ТЕЖАТ НА СЪВЕСТТА ВИ!!!!А ТО ВСЕКИ КОЙТО МИСЛИ В БГ Е ИЛИ ЛУД ИЛИ НАРКОМАН ПО ВАШИТЕ СТАНДАРТИ!!!!
119
0
 
10
 
! Отговори
йоко преди 14 години
СИМЕОН СЕ Е ХВАНАЛ НА БАС ЗА ПОНЕ 2000 ЛВ И ГИ Е СПЕЧЕЛИЛ
118
5
 
7
 
! Отговори
бойчо огнянов преди 14 години
Малък ***! Вместо да се преклони пред загиналите за свободата му - той решил да се прави на интересен. Нека плаща ся!
117
6
 
8
 
! Отговори
asfsd преди 14 години
Евала на момчето! Първо за това, че направи охраната за смях и показа на какво ниво е сигурността и второ за смелостта. Не смятам, че по някакъв начин е опетнил празника.
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не бях чувал, че Азис е продукт на българската армия, абе момче явно си яко надрусан!!!
115
4
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
АМА КАКВИ ПРАЗНИ ГЛУПОСТИ МИ БРЪЩОЛЕВИШ?!! НАЛИ ВЛАСТТА БЕШЕ( И ПРОДЪЛЖАВА ДА Е) ВЪВ ВОЕННИТЕ С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ!!! КАКВО НАПРАВИХТЕ ИЗНЕСОХТЕ И НА МАЙКА СИ ГАЩИТЕ В ЧУЖДИ БАНКИ И МИ СЕ ПЕНЯВИТЕ ПО РАЗНИ ФОРУМЧЕТА!!!! ТА НАЛИ АЗИС Е ВАШ ПРОДУКТ!!! А ТИ, ЩОМ МОЖЕШ ДА СЪБЕРЕШ ТЕЗИ ЧЕТИРИ ИМАНА В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ, МИ СТАВА ЯСНО С КАКЪВ МОРАЛ СИ И ЩО ЗА БЪЛГАРИН СИ!!!!!!!!!!
114
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Приятел, историята е учителка на живота, но това тук няма нищо общо. Пълно е с нестабилни личности, но те няма да създават държави или организации, които се занимават с добри дейности. Най-много да създадат групичка за обири на апартаменти или автомобили
113
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами то така излезе ако си наркоман си най готиния и уважавания човек в тази държава, а ако посееш дърво например си лош човек, който спъва строителните инвеститори , тук май много хора не зная на коя планета се намират
112
3
 
4
 
! Отговори
Историческа справка преди 14 години
Исторически великите държави са създадени от хора със сериозни колебания в личностната репутация. Първите заселници в Америка са били твърде далеч от морални примери за подражание, да не говорим пък за Австралия. Но определено са имали силни собствени мотиви и цели. И не са били промити мозъци.
111
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички са доволни - получи се поредната сапунена драма и хората отново се разединиха. Псувни, закани, обиди се сипят като из ведро, защото чуждото мнение е различно.Сега да ви споделя моето - този случай показа освен слабите мерки за сигурност, също и наглостта на младите, които си мислят, че могат да направят каквото си искат.ПС.Аз съм по-млад от въпросния герой. Досега не съм постигнал нещо значимо в живота си, но ако следвам примера мога да се надрусам за да получа вездесъщото уважение.