22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...

Младежът, пробил охраната на 3 март, е освободен
5 мар 2010 21:21,
160
22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...
Снимка: БГНЕС

Мотоциклетистът, пробил охраната на 3 март пред Народното събрание, ще бъде освободен от ареста срещу 500 лева парична гаранция, реши Софийският районен съд.

22-годишният Симеон Стоянов успя да преодолее охраната на площада пред парламента и премина с мотоциклета си пред събралите се там официални лица за церемонията по случай Трети март.

Прокуратурата е повдигнала обвинение на младежа за нарушаване на полицейско разпореждане.

Пред съда Стоянов заяви, че съжалява за постъпката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Значи да си *** и продажник е велико така ли? номер 118? да си като Азис, като Доган, като предателите на Левски и Ботев. Ей еничари, не се ли свършихте, заради вас България е 51вия щат на Сащ и бунището на Европа за Гмота, прота и ядрени отпадъци, махнете се от тук !!!!!!!!!!!Българските ценности и личния морал са най ценните качества в един човек, който не ги зачита става *** дори в собствените си очи и ще остане в помията цял живот
109
3
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
ТЕ ТЕЗИ ДЕТО СЕ ВОДЯТ С ЦЕННОСТИ И МОРАЛ - ТЕ Я СЪСИПАХА.
108
2
 
0
 
! Отговори
webxpo преди 14 години
Участвай те в напреварата за куп награди от екипа на Webxpo.За повече информация цъкни на линка:webxpo.net/?referrer=Yani00
107
1
 
2
 
! Отговори
йо-йо преди 14 години
*** те я съсипаха, кво има да се съсипва още..ее незнам
106
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Имам чувството, че някой "българи" расли без ценности и морал, без възпитание и без цел в живота с всички сили ще помогнат на *** и турците да съсипят тази държава!!!!!!!
105
1
 
4
 
! Отговори
йо-йо преди 14 години
или са пили водичка или цигарки са пушили ;)
104
1
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!!
103
1
 
3
 
! Отговори
йо-йо преди 14 години
а полицаите де са спали
102
2
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
КАКВО ОЗНАЧАВА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ СЕ УЧИ В КЪЩИ, А НЕ ОТ ДЕГРАДИРАЛА, ИЗВРАТЕНА КАЗАРМА ОТ КОМПЛЕКСИРАНИ БЕЗДЕЛНИЦИ!!!!
101
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Военни са създали тази държава и благодарение на нея я имаме цяла, внимавай какво говориш генномодифициран продукт на съвременното ни американизирано общество!!! Такива като вас не са заслужавали свободата,защо изобщо съществувате? като сами не намирате смисъл за своя живот, дрогирате се , напивате се, незнаете на кой свят се намирате, все държавата ви е виновна, а вие какво сте направили за държавата?!??? ААААААААААА?????
100
3
 
3
 
! Отговори
Ром и Коняк преди 14 години
Знаеш ли, че ***, военните и милиционерите си приличат ? И трите групи са пословично прости, слабо грамотни, нищо не произвеждат и само пискат `дай, дай, още пари и социални ни дайте`.
99
0
 
1
 
! Отговори
USA-та преди 14 години
Много холивуд си гледал :-) Със сигурност щяха да го арестуват и наложат глоба, но е абсурд да го налагат при положение, че не оказва съпротива.
98
4
 
5
 
! Отговори
СТАРШИНА преди 14 години
ЕЙ АНАРХИСТИ,НАРКОМАНИ И *** ДА ВИ СТРОЯ В ДВЕ РЕДИЦИ ВЕДНАГА ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ И ЩЕ НАУЧИТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ. КАТО МАХНАХА КАЗАРМАТА ТАКА ЩЕ Е!
97
1
 
4
 
! Отговори
Случаен преди 14 години
А за тия 500 лв., които ги е платил - бълха го е ухапала. Кой знае за каква 4-5 цифрена сума се е хванал на бас, че ще го направи. На днешно време щураци много.
96
1
 
6
 
! Отговори
Случаен преди 14 години
Този пич, ако беше направил същата постъпка в Америка, на 2-рата секунда щеше да е мъртъв, прострелян от някой снайперист. А в БГ излиза, че ако ти се иска може и при президентското семейство да си легнеш... баси НСО-то.
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
50% от българското население да се изхранва от Гърция хаха. Хлапенце зелено, върви почисти около блока от *** и свърши нещо смислено в своя живот, а не да искаш погроми и беззаконие,щото ти е тъпо и няма кво да правиш.Има няколко политически системи в света, харесай си една и заминавай, за анархисче като теб ти препоръчвам Африка, там може да замеряш маймуните с кокосови орехи и да чупите с *** колибите на други ***
94
1
 
7
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
Има светли дати, които всеки българин трябва да почита. Убедена съм, че това момче наистина не осъзнава какво е направило, но това не извинява постъпката му. И докато не сме единни като народ - нищо няма да постигнем - най -много да се изчезнем съвсем. 3-ти март е едни от най-големите празници и смъртта на вскички, които са оставили костите си по бойните полета, не заслужават подобно отношение. Подигравката с националните светини е недопустима
93
1
 
0
 
! Отговори
MM до 97 преди 14 години
И какво би означавало за теб носенето на знаме с извезан надпис "свобода или смърт" в днешно време?! Ама дай смислен отговор, не митингаджийски.
92
1
 
3
 
! Отговори
Анархист преди 14 години
Амииии, то към десетина процента от българите вече са в Гърция.И със заплатите си от там изхранват към 50% от българското население.
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Който иска анархия да върви в Гърция!!!!!!!!!Ако искаме държава трябва да се уважат нейните символи и празници.Който не уважава собствената си държава не уважава и себе си, надали в Германия някой немец ще каже, че немското знаме е парче плат само или в която и да е друга държава.