Срам! Пишман шофьор едва не погуби бебе в столицата

Момиченце на годинка и половина оцеля по чудо
3 май 2010 23:40,
134
Срам! Пишман шофьор едва не погуби бебе в столицата
Снимка: БГНЕС

Момиченце на годинка и половина оцеля по чудо, след като детската му количка беше ударена от автомобил в самия център на София.

Семейство с малко момиченце в количка е пресичало в понеделник вечерта на обозначеното за това място пред Националната художествена галерия (срещу БНБ), съобщава агенция БГНЕС.

Шофьорите спрели, за да им дадат път, с изключение на един, който е решил да изпревари спрелите коли.

Опитът му се оказал неуспешен и той ударил количката с бебенцето.

Количката се е преобърнала след удара.

По чудо детенцето не е наранено, разминало се е с лек стрес и в момента е добре.

На мястото на инцидента са пристигнали линейка и полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя директно го *** на капака на колата му.------------- Направо не е за вярване колко си *** :)))
125
1
 
6
 
! Отговори
петров преди 14 години
'Айде стига сте се яли! Софиянец, жена, мъж, с нова кола, със стара кола ...***! ***!***.ст си е ! Но защо му няма името тук! На Ставйски и на ген. Анев имената веднага бяха обявени. Защо на това лай.о името се спестява.
124
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Това се казва,,ИСТИНСКИ МЪЖ".....хайде сега малко коментар за истинските мъже-шофьори....защото ако това беше жена.....
123
0
 
8
 
! Отговори
бесен преди 14 години
Защо не посочат името на този ***, на колко години и с каква кола е бил. Кой знае кое *** и на какво е разчитал, че ще е над закона. За такъв *** едно да му отнемат книжката за винаги, а таткото на детенцето да го спука от бой. Като се пооправи, пак и пак и пак. Ако не може сам да му прати едни адвокати без дипломи. Те знаят как да си свършат работата. За такива *** само това помага. Защото се оказва, че такова нещо като възпитание при него липсва категорично.
122
0
 
2
 
! Отговори
minimax преди 14 години
za sravnenie samo moga da kaja 4e v Ispaniq na pe6ehodna pyteka moje6 da prese4e6 bez da se oglejda6 , prosto za6toto se spazvat vsi4ki zakoni i kolite spirat o6te predi dasi stypil na pytq.Tova 4e ima beznakazanost v BG da sila na vsi4ki nekadyrnici da se pravqt na maistori
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Alo,Lili,vikai mi sulio,no ne i sofiqnec,molq!!!!!
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Samozalagvaite se. Nie vi pomnik kakvi parcali si bEhte i predi!
119
1
 
3
 
! Отговори
Лили преди 14 години
"Нормално .... софиянец " .....и какво....вече всеки *** и пульо се пише за софиянец, но това не значи че е такъв
118
4
 
3
 
! Отговори
gt преди 14 години
То ако бяхме само шопи в София щеше да е мноого добре..... нямаше селянията да се изсипва, като идват "НА София..." и да показват каква точно простотия могат да измислят за да покажат колко са станали вИлики... ;)
117
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
6opska seleniq....
116
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нормално .... софиянец
115
0
 
6
 
! Отговори
НЕЕЕЕЕЕ преди 14 години
НЕ , ТОЯ НЕ Е ЗА ЛИЧУВАНЕ-ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ БЪРЗО ... ТО Я ГО ВРЪЗВАШ, СЛАГАШ ГО В КОЛИЧКАТА И ПОЧВАШ ДА ГО БЛЪСКАШ ... ДОКАТО СТАНЕ *** ИЛИ ВЪЛЧА ПОРОДА .
114
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Такава *** е за линчуване !!!
113
0
 
9
 
! Отговори
an преди 14 години
NA TOZI TARIKAT TRQBVA DA MU SE VZEME KNIJKATA DO KRAQ NA JIVOTA MU. TAKIVA OLIGOFRENI NE SA MALKO. ZATOVA VSEKI DEN IMA UBITI I RANENI. VSEKI BARZA ZA NQKADE, NO SI IMA ZAKON I PRAVILNIK, KOITO TRQBVA DA SE SPAZVA. V PROTIVEN SLU4AI, 6TE NASTAPI PALNA ANARHIQ PO PATI6TATA.
112
1
 
18
 
! Отговори
trashz преди 14 години
Да му отнемат книжката и повече никога да не се качва в кола! И не само ако го мернат на кола да го глобяват солено, а и на колело да не му дават да се качва, само пеш та да могат такива като него "шумахеровци" да му покажат броните на колите си отблизо!!! Пък и да полежи на топло няма да е зле.
111
2
 
20
 
! Отговори
А, белята преди 14 години
Много моля, аз карам Голф и пропускам пешеходците, макар че тия на СУ на пешеходната пътека ми късат нервите как се мъкнат, ама... няма как. Спокойствие и толерантност трябва да има.
110
1
 
18
 
! Отговори
Еее преди 14 години
Е как не съм те засичал. Аз пък често спирам, нищо че не съм най-примерния шофьор. Особено в лошо време задължително пешеходеца е с предимство - няма да го пере дъжда - аз съм на сухо. Не всички шофьори са гадове, нищо че се случва да понарушим някое правило. Но по описания начин и мен щяха да ме отнесат - единия път бях пеша, а единия път шофирах. Късмет.
109
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За такива шофьори глоба от 5 или 6-цифрена сума и лишаване от свидетелство за управление до живот. До сега не ми се е случвало някой да ми спре на пешеходна пътека.
108
0
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Типично е това - колко пъти ми се е случвало да ми спре кола на пешеходна пътека, за да мина и някой отзад в колоната да реши, че не му се чака и да ми профучи пред количката... То като си ***, си си ***, независимо, дали си в колата си, или се блъскаш в рейса, или каквото там. Добре, че е живо и здраво детето. На този "шофьор" бих му разбила предното стъкло със собствената му глава.
107
0
 
1
 
! Отговори
neli преди 14 години
Da se kastrira vednaga- 6ofera