Мечка уби човек край смолянско село

Две жени намерили жертвата с множество рани по главата
17 май 2010 21:31,
114
Мечка уби човек край смолянско село
Снимка: Булфото

Мечка нападна и уби човек в района на смолянското село Кутела.

В късния следобед на 500 м от село Кутела в дере е открит мъртъв човек, съобщава БНР.

Две жени от селото намерили Никола Шиков в безпомощно състояние, проснат на земята с множество рани по главата.

Тялото на 65-годишния мъж е приведено за аутопсия.

Пред агенция Фокус директорът на Областна дирекция МВР – Смолян бе категоричен, че причина за смъртта на човека е нападение от мечка.

Проследени са и кървави следи до бърлогата на животното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
8
 
! Отговори
ловец преди 13 години
Вие сериозно ли , или наистина се правите на пълни ***. Как няма да я убият мечката. Това е стръвница бе. А и досега в България няма пупликувано убийство от мечка. Горкия човечец. Изхранвал си семейството и той няма вина за нищо. В Смолянско вече има много навъдили се мечки. у НАс вече наброяват 1000 броя. Скоро сигорно и ловът им ще позволят. А стъвница означава,че няма вече страх от хора и може да нападне пак. Ама какво да убяснявам, както 99% от вас сте градски хора и не разбирате.
104
2
 
2
 
! Отговори
Пуцаи куме преди 13 години
Сега като се съберат ловните дружинки и тръгнат да я търсят ще се окаже, че всички мечки в региона са стравници! Голямо пуцане ще пада!
103
0
 
2
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
A ti tap li si,ili da?Ako be6e tvoi blizak 6te6e li da se kefi6 taka,a maloumen ***?!
102
0
 
2
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
A be,ne znam koi e za ludnicata-az,ili ti.Parvo otkade ti hrumna,4e 4ovekat e lovec?!Tova e izmislica na glupaviq ti mozak.Vtoro-kato predpo4ita6 me4kite pred horata se 4udq 6to ne si se rodil me4e i za6to ne ide6 da jivee6 v gorata pri me4kite?!Treto-interesno mi e,dali 6te6e da razsajdava6 taka,ako postradaliqt si ti,ili nqkoi tvoi blizak?
101
0
 
3
 
! Отговори
Жо преди 13 години
ОТЛИЧНА ВЪЗМОЖНОСТ за Ловец 1 на държавата- Гоце Скакауецо, да гръмне мечока. Бриджит Бардо е болна и едва ли следи новините от България.
100
0
 
5
 
! Отговори
петър преди 13 години
И ти си прав, за това. Не бива да се оставя жива стръвница, по хората! Просто разследавщите да си преценят фактите. Ние само гадаем. То е ясно, че ако и ммного мечки на една територия ще започнат да се нападат и хора и някои питомни животни. Е, понякога и преди изяждаха овца или крава, но която напада и човека, трябва да се застреля, стига да не е нещо по погрешка. Има случаи нарочно ловджии предизвикват животните, а когато мечока надделее, казват - зло. Всякакви случаи има в тоя свят.
99
3
 
5
 
! Отговори
Andrey преди 13 години
Бай Кольо Шиков е бивш хижар и е бил на 100 м от селото, а не на 500. Мечка която нападне човек трябва да се ликвидира по най-бързия начин, това е единственото решение. И без това мечките в Средните Родопи в момента са твърде много, може би три-четири пъти повече над естествената си популация.
98
1
 
1
 
! Отговори
Джингиби преди 13 години
"Добре си" , ама ще се оправиш , някога .....
97
1
 
1
 
! Отговори
Петро преди 13 години
Възможно е да е така. Понякога животните нападат в агрессия, когато някой се доближи твърде близо до тях. Но обикновенно нападат или когато са гладни или когато са с малките си. А тази мечка не го е изяла, нито е била с мечета. може пък той да я е изненадал и раздразнил? Опасна работа е да ядосаш мечка, дори и да е имал оръжие. Ще трябва да си нося отново по кило кренвирши, че ако ме изненада, да и дам да си хапне и да не ме яде.
96
2
 
11
 
! Отговори
Посмейте се... преди 13 години
"Мечката, убила мъж, била в стрес"Това заяви министърът на околната среда и водите Нона Караджова пред журналисти, цитирана от БТА.НЯМА ТОЛКОВА ПРОСТИ УПРАВЛЯВАЩИ НИКЪДЕ !!!!
95
1
 
2
 
! Отговори
25 преди 13 години
хахахахахаха кой днес не си е изпил хапчетата, я пии нещо и се успокой, такива като тебе са за лудницата ххахахахах
94
7
 
7
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Vednaga da namerqt i ubiqt me4kata!Jivotno,koeto ubie 4ovek,trqbva da se premahva.
93
13
 
14
 
! Отговори
25 преди 13 години
да бе, а той какво ли е правел в гората, сигурно е търсил мечката ама за да и каже здрасти, бил си е на лов човека! просто мечката го е изпреварила. всеки ден се убиват мечки по горите, и един път мечка убила някой *** ловец и вече голямо нещо станало. КАТО ТЕ Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ, НЕ ХОДИ В ГОРАТА са казали хорта!
92
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Не я ли познахте ,бе?Това е червената руска мечка, която иска да отхапе от нашата икономика!Как г-н Премиера и финансовият му шут, не са се сетили да я обвинят за кризата?Ми заедно със Станишев и гръцката криза, тази мечка е еда от основните виновници за дереджето на страната.Да иде веднага Цецо да я тръшне с лапите отзад!
91
0
 
0
 
! Отговори
xxs преди 13 години
може ли и някоя друга кокошка да оставим, за омлет, пък като спре да снася за супичка, а? Моля те де, поне една!
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
офф, когата една мечка яде човешко месо, тя става стравница. и после търси само такова, мечка нападнала човек винаги се убива след това. Поне досега де...
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ужас вече зверовете ходят в близост до селата та и дори в къщите им -има случаи на лисици и чакали,които не се страхуват да влизат в градините на хора от селата.Дори зверовете са в криза-огладнели,а и по селата хората значително са намалели и има много изоставени къщи,буренясали,които могат да бъдат обежище на животни.Ужас!
88
3
 
7
 
! Отговори
K преди 13 години
Какви нормални условия за живот бе акъл! Това е дива мечка, като популацията е голяма и не може да се изхрани от гората слиза доселото за се храни. Условия нямала. Ходи и направи уславия та беким те изяде, че ми дишаш въздуха!
87
1
 
1
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
аз много добре знам какво е ... ти знаеш ли? greenpeace.org/international/getinvolved/give-earth-a-hand/
86
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
се е хранела/Мечките усещат хората отдалече, и в 99% от случаите бягат, защото ние сме реална заплаха за тях и те добре го знаят....