Задържаха рецидивист, изнудвал момиче в Пазарджик

Агресорът искал 10 000 евро
27 май 2010 00:11,
62
Задържаха рецидивист, изнудвал момиче в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Полицията задържа опасен рецидивист при опит за изнудване на младо момиче в Пазарджик. Това съобщи пред агенция „Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Задържаният Милен Божилов има влезли в сила 3 присъди – за причиняване на смърт, за рекет и изнудване.

По данни на полицията за всяка от присъдите той е излежал не повече от година.

Рецидивистът е изнудвал момиче от Пазарджик, като го е заплашвал с принудително заставяне за проституиране.

Милен Божилов е изнудвал и приятеля на момичето, като му е поискал 10 000 евро, за да ги остави на мира.

Полицията в Пазарджик е действала бързо и прецизно, коментира Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
tbqwmmkviir преди 11 години
GTQ2F3 , [url=jhlatxmecpcd/]jhlatxmecpcd[/url], [link=qqkppeyugyvw/]qqkppeyugyvw[/link], xxumnsmidxzt/
46
0
 
0
 
! Отговори
Sarath преди 11 години
Well done article that. I'll make sure to use it wesliy.
45
0
 
0
 
! Отговори
xloizycmj преди 11 години
D6sARQ , [url=lewgaysvecan/]lewgaysvecan[/url], [link=fkuohhmybnyn/]fkuohhmybnyn[/link], czmdpgzwoiub/
44
0
 
2
 
! Отговори
ddd преди 13 години
pravilno na takav samo kyr6ym v glavata goliama
43
1
 
2
 
! Отговори
до 44-ти преди 13 години
Аман от ненормалници които като чуят вълшебните думички сес или ене се омазват целите в собствените си лиги, щото през целия си живот единствената им свястна връзка е била с някоя от ръцете им, ами нали тази "***" утре може да бъде сестра ти или дъщеря ти бе умник. престани да петниш един толкова светъл герой, пък бил той и литературен, като пишеш глупости по форумите
42
1
 
1
 
! Отговори
ми преди 13 години
Защо пропускате и техните методи на ошашавване от които нормалният вид не може да мисли,а и не е учил ветрова гама и мини радиостанции за обезволеволяване,химическо и словесно въздействие,,,,и какво ли още не, та се стигне до самите дупки и катастрофи и земетресения,,
41
0
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 13 години
Милият, не може да си излежи присъдите.
40
2
 
6
 
! Отговори
... преди 13 години
А ти ако изглеждаш *** податлив трябва ли да те изнасилат ? По твоята логика така ще направят добро на гей обществото, още 1 член ........ аман от *** в тая държава
39
0
 
9
 
! Отговори
Р преди 13 години
Не си прав, този човечец не заслужава само един истрел. За такива като него по един истрел във всяко коляно и лакет и един през ченето и между краката, но така, че да остане жив.И как мислиш изобщо, че сега ще лежи в затвора, за някакво си изнудване, като човечеца за убийсто е изкарал по-малко от годинка.
38
0
 
8
 
! Отговори
до 45-ти преди 13 години
според твоето мнение ситуацията е следната пътуват във влак евреин и скинхед, втория обвинява Божия народ едва ли не във всички смъртни грехове/първа световна, втора такава и т.н. Евреинът пита - Сигурно и Титаник сме потопили?, отговорът бил: името айсберг нещо да ти говори?Стига сте се оправдавали с комунтисти, няма такива те отдавна са в гроба, виновни са децата и внуците им, дето вече 20 години си играят на демокрация
37
7
 
0
 
! Отговори
Мк преди 13 години
до 32Има общо, защото комунистите докараха съдебната система до това положение. Както виждаш той има три присъди за доста сериозни престъпления.
36
23
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Явно е имало за какво да я изнудва, тоест малката *** е била податлива към проституиране. В такъв случай по-добре да я прати на улицата наистина, барем малко да поработи за обществото.
35
0
 
31
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Е на такъв изверг бих му теглил куршума в някоя тъмна уличка ако изнудва семейството ми. Да заставя жена ми да я прави ***... Малеее... Има толкова интелигентни начини да премахнеш човек без да се разбере. Има и силни отрови и прочее...Щом е лежал само 1 година за убийство значи държавата не може да ни защити и трябва сами да се оправяме в такива случай с такива ***... Сега пак ще лежи 1 година само и това семейство ще трябва да напусне БГ за да остане живо. Мамка и и държава сме!
34
0
 
13
 
! Отговори
ххх преди 13 години
В такива случай,е ясно какво трябва да направаят потърпевшите.ВСС да покаже ,че не е за разпускане като прати по затворите престъпните магистрати.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
i posle priateliat na momi4eto kato mu napalni dushata s olovo 6te go tiknat za 15 godini... *** i darjavicia izgnila
32
0
 
20
 
! Отговори
Andrey преди 13 години
В друга страна, този рецидивист, ще вижда жена само на снимка, тук в BUL е убиец, крадец и др. но все пак се разхожда на свобода и продължава да тероризира хората които се опитват да се борят с кризата.
31
1
 
13
 
! Отговори
Ь преди 13 години
Ако този "опасен рецивист с влезли в сила 3 присъди за причиняване на смърт, за рекет и изнудване" е още жив, значи полицията не си е свършила бързо и прецизно работата, както твърди министъра.
30
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е полицейщина!!! От къде на къде полицията ще арестува престъпници? Това ли им е работата? Отклоняват вниманието от истинските проблеми на обществото. По времето на Станишев полицията работеше най-добре! Тогава никого не арестуваха и всички бяхме спокойни и доволни. Крайно време е да спрат да арестуват престъпници. Само в "полицейските" държави правят такива "лоши" неща.
29
0
 
9
 
! Отговори
Съдебнатавласт преди 13 години
Не, просто такива случки може да ти се случат само в нашата мила родна страна, всичко зависи на коя страница ще отгърне съдята бумагата наречена НПК и за кой или чий Член ще се закачи, разпирай налапа. А тези последните действия са свързани с това колко ще му се поддуи под тогата - от пачки де не от кифли
28
2
 
7
 
! Отговори
357mag преди 13 години
Малко не е по темата ,обаче същите тези б едни и неграмотни като си продаваха гласовете за по една бира и две кебапчета докараха Другарите и фесовете на власт,та е редно сега да си плащат високите глоби за причинените от тяхната глупост главоболия на всички останали.