29-годишен задържан за убийството в Овча купел

Арестуваният е с богато криминално досие в МВР
13 юли 2010 16:04,
257
29-годишен задържан за убийството в Овча купел
Снимка: БГНЕС

29-годишен мъж с инициали С. Д. е задържан за убийството на Борислав Райнов в столичния квартал "Овча купел", съобщиха от МВР.

Заподозреният живее в София, но няма адресна регистрация в града.

Той е криминално проявен, с три присъди – две за кражби, една за грабеж, и освен това има регистрация за средна телесна повреда и за измама.

"В момента колегите работят. Това, което имаме към настоящия момент, е, че задържаният е лицето, което явно е причинило смъртта на човека", каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред Фокус.

Още по темата
Според разследващите задържаният е човекът, който последно е нанесъл смъртоносния удар по главата на младежа.

Очаква се резултатът от назначената ДНК експертиза.

Вероятно днес ще бъдат повдигнати обвинения за случилото се, каза директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов.

Борислав Райнов беше пребит до смърт от група роми на 4 юли.

Миналата седмица полицията задържа мъж, който е пробол младежа с нож. Той обаче беше освободен, след като аутопсията показа, че младежът е починал не от прободната рана, а от черепно-мозъчна травма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
0
 
1
 
! Отговори
fffff преди 13 години
BEZ KOMENTAR!!!!!!!!!
220
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно ми е защо е станало сбиването, това никъде не можах да прочета. Сам ли е бил тоя младеж, какво точно се е случило и как така група роми ще нападнат невинен младеж който е сам самичък ей така без нищо. Исам да знам повече подробности за този трагичен инцидент. Жалко за момчето, отишъл си е с младостта си.
219
1
 
3
 
! Отговори
Bat Goiko преди 13 години
Предлагам".всички които се движим по улиците на страната и видиме *** около колите си да си вадиме ножчетата и да си ги ругаме защото те няма да умират от това ,ами от това че след това си им скачал на главата. Няма престъпление! Нещастни оправници,нещастни закони!!!
218
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Чудесно, господа полицай и други там подобни претендиращи да са влстта в БГ. Искрено ви се присмивам, за немарата която проявявате спрямо случая. Не беше достатъчно че момчето бе убито пред очите на трима униформени, които незнайно защо са играли ролята на свидетели, ами сега освобождавате човек, употребил оръжие, нанасяйки сериозна вреда. Жалки сте и сте смешни, но страшно силно се вълнувам от един въпрос. Какво ако това беше вашият син, или те вашите деца са недосегаеми ?????
217
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Ръгането на хора с нож е част от самобитността на ромската култура.Добре че са го пуснали, иначе можеше да съди България в Страсбург, задето му се пречи да следва обичаите на дивашкото си племе.
216
0
 
4
 
! Отговори
Antonim преди 13 години
И какво прави този с богатото криминално досие в София, който дори няма регистрация в София - обогатява си досието ли !? Докога уважаеми господа политици, магистрати, полицаи тази *** ще избива българите, а Вие ще си мълчите и нищо няма да предприемате. Вчера една голяма част от София часове наред беше без ток заради откраднат кабел. Кога ще се променят така законите, че да престанат золумите?! Докага няма да я има държавата или тя съществува само за да събира данъци от нещактните българи?!
215
0
 
6
 
! Отговори
Antonim преди 13 години
Как могат да освободят от ареста човека, нанесъл удара с нож?! Какво от това, че не е бил смъртоносният.!? А ако в резултат на този удар човекът не е могъл да се защитава и по таз причина другият е успял да му нанесе смъртоносният удар. Във всички случаи смятам, че на всички останали участвали в мелето може да им се повдигне обвинение опит за убийство, защото с деянията си са допринесли за убийството.
214
0
 
4
 
! Отговори
Онзи преди 13 години
Всичката информация която излиза от медиите само затвърждава у мен мисълта че всички в нашата държава начело с полицията имат огромен страх от ромите. От лични наблюденич мога спокойно да кажа че нашата полиция не смее да работи в ромските махали и влиза там с огромен страх. как нормалните хора , питам аз, да не се страхуват за себе си и за семействата си щом държавата се страхува??!!!
213
0
 
3
 
! Отговори
1111 преди 13 години
"Борислав Райнов беше пребит до смърт от група роми на 4 юли. "Не мога да разбера, хем са били група, хем сам един задържан. Тая *** *** трябва да се кастрира до крак, за да не се въдят изобщо. За съжеление, това ни чака в близките години, защото *** са злобни зависливи мизерници.
212
0
 
5
 
! Отговори
АНТИМАНГАЛИСТ преди 13 години
Всички роми,*** и др. индианци-в Индия,или на работа в мините
211
0
 
6
 
! Отговори
arabin преди 13 години
Някой за опит за убийство получават затвор, а да наръгаш кякого с нож за какво го водят, за забавление ли. МАЛЕЕЕЕЕ КАКВО СКАПАНО ПРАВИТЕЛСТВО
210
0
 
12
 
! Отговори
М преди 13 години
"Миналата седмица полицията задържа мъж, който е пробол младежа с нож. Той обаче беше освободен, след като аутопсията показа, че младежът е починал не от прободната рана, а от черепно-мозъчна травма." БЕЗ КОМЕНТАР.
209
0
 
0
 
! Отговори
от 143 преди 13 години
А,аз пак да питам , ЗАЩО СНОЩИ МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА,като 100-я и 102-я са същите като моя? Избирателно ли действате?
208
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kak moje da osvobodite ***.koito e narygal s noj 4ovek.6tom ne go ubiil e nevinen.bah.....utivam i az da bockam nalevo na desno
207
0
 
11
 
! Отговори
Ali Baba преди 13 години
Миналата седмица полицията задържа мъж, който е пробол младежа с нож.......Той обаче беше освободен, след като аутопсията показа, че младежът е починал не от прободната рана, а от черепно-мозъчна травма....aloo...a malko pandela...ili i az moga da si bocna Boko s nozkata...
206
0
 
12
 
! Отговори
Stan преди 13 години
Предлагам всеки да си вземе пистолет и да гърмим тази зган. Ако те хванат казваш, че *** е умрял от страх малко преди куршума да му пръсне кофата и те пускат на свобода. Чиста работа!
205
0
 
17
 
! Отговори
Bat Goiko преди 13 години
Уважаеми четящи тези редове хора! Много ми е любопитно докога ще си коментираме само и кога ще се огледаме и ще станеме и ще си вземеме оръжието от казармите и ще тръгнеме срещу тази тиня наслагвана вече повече от 20 години? Искам само да ви кажа че в тази държава няма мафия,и има и контрол. След време ще стане като в Йоханесбург 80% престъпност.Гърми се по всяко време и то на месо.за съжаление.Стойноста на човешкият живот всички виждаме колко е ниска.Уви мили хора стойте си на комп. и си пишете
204
0
 
10
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Хайде на бас, че след 72 часа ще го пуснат поради липса на доказателства, или че Дон Цеци и оная зъбатата говорителка на Евророма скоро ще заговорят за етнически мир, за Косово или за Страсбург?Помните ли, че ***, скъсали знамето в Бояджик нищо не им направиха, даже ги обявиха за жертви, а осъдиха полицая?*** ни е държавата, и само въпрос на време е и *** да ни управляват.
203
0
 
5
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
И един е достатъчен, и то не за да мачка, а периодично денем или нощем да минава само по уличките,и ако има някой навън след 22 часа, да се сърди сам на себе си или да бяга много бързо пред танка...
202
0
 
1
 
! Отговори
ddddd преди 13 години
awe 6te stane vreme kogato 6te se garmi ,koli ,ubiva smazva i gori tea *** ,ama neznam koga ! ama posle *** 6te sa dobrite a nqkoi lo6ite 4e sa gi ubivali , awe 6tom ima daje i organizacii koito gi za6titavat *** ,bilo rasisam ?ne e a rasizam a re6avane na problema s sila !!!