Румънски петролен шеф в свада с охраната на Цецка Цачева

Инцидентът станал в Арбанаси; румънецът посегнал на полицай
31 юли 2010 12:01,
554
Румънски петролен шеф в свада с охраната на Цецка Цачева
Цецка Цачева е в Арбанаси заради летния фестивал "Сцена на вековете". Снимка: БГНЕС

Румънски бизнесмен и негов сънародник са арестувани заради предизвикан от тях скандал с охраната на председателя на Народното събрание Цецка Цачева, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на полицията във Велико Търново.

Инцидентът е станал миналата нощ, пред хотел "Севастократор" в Арбанаси. Там е отседнала Цецка Цачева, която е присъствала на откриването на летния фестивал "Сцена на вековете".

Двама румънци – 32-годишният Панзару Йонит, управител на "Ромпетрол-България", и неговият сънародник Никита Октавиану (31 г.) поискали да влязат в хотела, но били спрени на входа от дежурен полицай.

Мъжете реагирали остро, съборили шапката и се опитали да откъснат значката на полицейския служител.

В негова подкрепа се притекли служители от НСО, но двамата нападнали и тях.

Наложило се да бъде извикан полицейски патрул от Велико Търново, който задържал румънците за срок от 24 часа.

Срещу тях е образувано бързо производство за хулигански прояви и неизпълнение на полицейско разпореждане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
489
1
 
2
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
Срещу тях е образувано бързо производство за хулигански прояви и неизпълнение на полицейско разпореждане..... А ако беше някой средностатестически Българин ще го вкарат в затвора поне за 2год. Вярно е, че нашата полиция.."noment"... ама все пак мисля, че само Б.Б. има право така да ги уволнява... Кво като бил управителя за България на Ромпетрол. Различно правосъдие, за различни хора. Все едно до сега не е било различно правосъдието....
488
2
 
9
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Бих искала да цитирам една извадка от редакционната статия на в-к Дневник за случая Арбанаси: До този момент се знае единствено, че ЦЯЛ ХОТЕЛСКИ КОМП-ЛЕКС Е БИЛ ЗАТВОРЕН заради вечерящата Цецка Цачева, председател на парла-мента (за сравнение - норвежкото кралско семейство ходи на кино БЕЗ ОХРАНА), както и че СЪМНЕНИЕТА В ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ПОЛИЦИЯТА все повече на-тежават.
487
5
 
3
 
! Отговори
kiro преди 13 години
САМО ТАКА МАЧКАЙ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ СЕГА 20 ГОД ЗАТВОР И ДА ИЗГНИЯТ ТАМ
486
1
 
11
 
! Отговори
Вла от Видин преди 13 години
Ну манънка какат в защита на тия самозабравили се власи. За такова нещо в Румъния ще ви строшат ребрата.
485
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E, какво е наглото на нашите политици в случая??! Ти какво искаш?? Охраната на председателя на парламента, третия човек в държавата да остави някви двама пияни румънци да си правят каквото искат ли???Нека тези двамата да бяха припарили до охраната на Путин или на Обама, или на Саркози...щеше да видиш какво ще им се случи!!! Ама нали тук в БГ такива като теб трябва постоянно да мрънкат и да плюят!!
484
1
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 13 години
пияндета големи са румънците - имам позната, която работи в Ромпетрол. Реакцията и беше - хич не се учудвам...те не се срамуват пред служителите да идват пияни и да лазят... Унизително е, че се опитваме да оневиним "чужденците". Не че и наши "бизнесмени" от подобен ранг не биха имали подобно поведение, ако се напият. Та и по-зле.
483
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОСТРАДАЛИ СА ПЕРАЧИТЕ НА РУМЪНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.НАЛИ НАШИТЕ ПРАВЯТ ТАМ БИЗНЕС ТЕХНИТЕ ТУК ЗА ДА СЕ РАЗМИЕ ИСТИНАТА .
482
2
 
17
 
! Отговори
Anonim преди 13 години
Изпълнителен директор на Ромпетрол България АД пък не знае български, дошъл е в България само да пие.
481
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аре стига глупости бе - езикова бариера. *** бизнесмените, дето не могат да разпознаят полицай, особено тоя, дето е представител на Ромпетрол за България. Сигурно идва за сефте в БГ... Мислят си, че са хванали Господ за шушляка, щото били "бизнесмени". Да дават курбан, че момците от НСО не са ги ошамарили и умната в бъдеще:)
480
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми е интересно,какво щеше да се случи,ако румънците бяха с тяхната си охрана.Все пак са представители на голяма фирма.То бива,бива наглост,ама тез наши политици,не се издържат вече,Толкова са нагли и безкруполни.....Но ще им дойде времето,един другиму,ще се погубят...А ние трябва да изпреварим нещата и да вземем мерки,да не си играят повече с народното търпение,че момента много назря и незнам къде ще се крият от народното отмъщение,Не се издържа повече!!!
479
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че мъй фаче домнуле Мамалигареску?
478
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този румънец не знае ли че тука е ограничена държавица с полицейски произвол,каде са тръгнали те а....да питам аз теа господа-хахахаха
477
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е ще излезна прав че ще има отражение и върху туризма и върху инвестициите вчерашния инцидент
476
1
 
8
 
! Отговори
5225 преди 13 години
Защо всеки разбира повече от работата на другия отколкото неговата си?
475
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
вендетата на кофьор капанов.
474
2
 
31
 
! Отговори
Спиро Картечаро преди 13 години
Когато бях в Румъния ,аз спазвах техните закони . Мамалигите също трябва да спазват нашите . За това - кауш .
473
5
 
24
 
! Отговори
Спиро Картечаро преди 13 години
Мамалигите са си виновни . Тези чикиджари на по 30 г. - Бизнесмени ?! Аре у лево Щом им се казва ,че не може - значи не може - момчето е на работа , добре че не ги е гръмнал . На тяхно място / и НСО / БИХ ГИ НАТУПАЛ ЯКО - Като ме уволнят ,поне да знам ,че съм ги - Намандръсал .
472
1
 
4
 
! Отговори
petk0v преди 13 години
da si slojat pone po-obrazovani slujiteli :D da znaqt pone 4ujdi ezici.. :D xaxaxa i nqma da stavat takiva barkotii.. ama to balgarska rabota.. kvito ni opravnicite takav i naroda :D:D na taq ohranata e negramotna.. na mene za kav *** mi e da sam gramoten :D:D:D
471
1
 
4
 
! Отговори
petk0v преди 13 години
nema li nekoq po stavashta jena.. da q slojat pone za pred kamerite :D .. pra babami izglejda po fresh ot tazi :D xhahxahxhaxha
470
1
 
4
 
! Отговори
petkov преди 13 години
haha bahti feisa :D , snimkata me izkarti :D:D