Сумиста и той се разболя, тресе го стенокардия

Петър Стоянов от "Килърите" пропусна тв предаване
5 авг 2010 09:38,
106
Сумиста и той се разболя, тресе го стенокардия
Снимка: БГНЕС

Здравословното състояние на Петър Стоянов – Сумиста, се е влошило, съобщи bTV.

Тази сутрин той трябваше да гостува в телевизията, където да отговори на въпроса дали е ръководил организирана група за поръчкови убийства и защо задържаните при операция "Килърите" се оказаха на свобода, но той не се яви в студиото.

Председателят на Българската федерация по сумо Петър Стоянов бе задържан при спецакцията "Килърите" и по-късно освободен с по-лека мярка за неотклонение "подписка".

Часове след ареста неговият адвокат Николай Беров съобщи, че Сумиста се почувствал зле.

Разследващите извикали екип на "Бърза помощ", но се наложило да повикат специалист.

"Кардиологът, който дойде с втория екип, прегледа Стоянов и каза, че има съмнения за инфаркт", обясни тогава Николай Беров.

Още по темата

Сумиста бил откаран в МВР болница, където лекарите констатирали остра стенокардия – прединфарктно състояние.

В затворническата болница той излежал мярката си за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
11
 
! Отговори
Иван&Андрей преди 13 години
Тоя същия пролетта в интервю с Люба Кулезич твърдеше, че всеки месец минава щателни медицински прегледи и нищо му нямало?!......
59
2
 
6
 
! Отговори
citizen преди 13 години
Егаси тия спортисти кат ги приберат и неква гадна болест ги тръшва незабавно. Трябва да е някаква епидемия!!!!!!!
58
1
 
0
 
! Отговори
До 53 преди 13 години
Аз съм блондин.Ти какво оправдание имаш ?
57
3
 
4
 
! Отговори
Ани преди 13 години
аз съм съдиика и правя всичко за пари даже и вувозелки
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама как се разболява точно като го арестуваха...и тея съдийки не разбраха ли че обществото има непоносимост към това което правят, т.е. те изгубиха битката за общественото мнение...не може да ги пуснеш от ареста, като тече разследване и излизат нови данни..ако се правеше по нормалният свят така, никога нямаше да влезнат в затвора Джон Готи, Рийна...не може да си гледаш пъпчето, да се вълнуваш само от себе си и от имотите ти по морето.
55
1
 
3
 
! Отговори
GOSHO преди 13 години
Тоа ми мяза на Митю Пищова
54
4
 
6
 
! Отговори
kk преди 13 години
Недопустимо е в Народното събрание да имат мнозинство и да не променят законите!Ц.Цачева да не си бърка в носа!Но не им стиска да свикат Велико народно събрание за промяна на Конституцията!Не им е виновен съда!Никой съд не би игнорирал качествени доказателства!Да учат!Да четат!Не да се изживяват в ролите на Холивудски звезди всеки божи ден!
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако беше по-умен щеше да влезеш в сайта на Световната здравна организация и сайта на здравното министерство и щеше да установиш, че българите са на първо място по сърдечносъдови заболявания.Това не е съотносимо към статията, но е за такива дето говорят с нарицателни.
52
1
 
1
 
! Отговори
Knock преди 13 години
*** с минусите да ходи да *** на болните сърчица
51
11
 
8
 
! Отговори
kk преди 13 години
За вярване е!Защото Бойко и Цецо са върли *** и с налаганата от тях МИЛИЦИОНЕРЩИНА ни връщат 30 години назад във времето!Да четат законите!А те искат да си играят на милиционерчета!Недопустимо е за Министър Председател и Вицепремиер да не познават законите!А много скоро ще стане ясно защо са тези партенкиВ момента страната е изправена пред такива проблеми,полоши от времето на Виденов!Ще се усетите,но когато вече няма да има какво да сложите на масата и започнете да се храните на свещи
50
1
 
4
 
! Отговори
klosarkata преди 13 години
gorkiq, napravete mu kafence s cigarkafuckoff
49
0
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 13 години
На кой вярваш на боко ли или на платените ***.
48
1
 
8
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Че тогава защо има съд-да го премахнат.Умното МВР и прокуратура да приключват всичко и толкова.Може и тричленка тип "Вишински" да си създадат - ЦЦ предлага, ББ-утвърждава,а К.Георгиев-изпълнява.Какво толкова!Абе МВР служители не гледаха ли как убиха българин едни ***,а Плевенско протестира ли срещу тях,а пазиха ли *** с топорите и викове "Смърт на българите" Затова умно МВР ли ми говориш?Или за РВасилев. А защо не повдигат обвинение за подг. на атентат на ББ, а първо запознават медиите
47
1
 
5
 
! Отговори
Желев преди 13 години
3/4 от българите ме в прединфарктно с-ние.Има ли лекар да ни обясни?
46
2
 
4
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Тоя от страх ако не хване и жълтеница па те на, торба с ***,сумист ли насрал се е от страх.Пък защо да вземат само съдийте и лекарите не са по глупави.
45
5
 
6
 
! Отговори
kk преди 13 години
Абе как ги нарича Цецо и какви са,не е доказано!Ами ако си невинен и те обявят за убиец, и ти трябва да доказваш,че нямаш сестра?Много вероятно е да всеки в подобна ситуация да се разболее!Като дойде време Бойко и Цецо да доказват произхода на парите си и разни други неща,ще бъдем свидетели и на тяхните болести!Сумиста може да е всичко,но не и убиец!А Бойко го трепе Йосич от 2003 година!Смях!Приказват си да се намират на приказка,защото е в затвора!
44
2
 
5
 
! Отговори
Dido преди 13 години
Очевидно е, че ти харесва да има универсален виновник, защото до сега универсалния виновкик е МВР - те неможели да събират доказателства, те били виновни за престъпността, те били виновни за многото катастрофи... Как цяло МВР и прокуратура четат НПК и преценят, че са събрали достатачно годни доказателства по едно дело и накрая 3 съдийки четат същия НПК и преценят, че няма достатачно доказателства? Баси *** МВР и баси умните съдии имаме ....
43
2
 
5
 
! Отговори
Новина преди 13 години
Екип от свободни от дела съдийки (специализирали изкуствено дишане), отиват да дежурят около човека,
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
34-А ти кога си мери за последно твоето IQ и го наби този, за да се покажеш голям смелчага.
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ ви ли писна да ви правят на ***? Маргина и той беше болен...айде избяга в юар.И сега съдийят който го е пуснал и преценил че няма да избяга какво наказание ще получи-никакво!Не е нормално това!