Сумиста поръчал Бойко Борисов?

Ако това е факт, трябва дълбоко да се провери, смята Явор Нотев
25 юли 2010 11:11, Красимир Ангелов
380
Сумиста поръчал Бойко Борисов?
Петър Стоянов - Сумиста. Снимка: Булфото

"Два дни тече полицейска акция, задържат се 20 лица, а после се оказва че от тези 20 – петима са участници, 14 са свидетели. Премиерът и вътрешният министър правят гръмка пресконференция – това са щрихите."

Това обяви бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Коалиция за България Михаил Миков пред БНР по повод операция "Килърите".

Относно информациите из медиите, че премиерът Бойко Борисов бил поръчка на Петър Стоянов-Сумиста, който е задържан във връзка с убийството на Юри Галев, Миков коментира:

"Нямам достатъчно информация. Това не е сензация, периодически се появяват такива информации. Тези групировки на организираната престъпност създават усещане в обществото за извънредност".

"Трудно бих могъл да коментирам тези разкрития. Информацията ми е каквато е на всички. Самото обвинение звучи твърде тревожно и сериозно и трябва да се провери", обяви  зам.-председателят на правната комисия в парламента Явор Нотев.

"Неприятна констатация е, че Сумиста е бил съветник в Парламентарната комисия за младежта и спорта", подчерта депутатът от "Атака".

Още по темата

По думите му разкритията при полицейската акция „Килърите” дават тревожни сигнали от една страна, но от друга говорят за добре свършена работа във връзка с разследване на тежкото деяние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
0
 
0
 
! Отговори
hit преди 13 години
той и Лука Брази е бил смешен ,но..............
334
4
 
2
 
! Отговори
=== преди 13 години
най после да го поръчат , ако не го ликвидират съвсем ще затрие държавата тоя *** който една година говори само за тези преди него. щом и на царя скочи смятай кво става , *** нали той те създаде бе ***.
333
3
 
0
 
! Отговори
az преди 13 години
е за кво да го поръчва... да му бие два шамара и он ке се на.ере, хихихихи. сумото е сериозна работа, не е като шотокана... хахахахахахахахааа!
332
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сммешници сте вие защото сте си свикнали да ви мачкат ..и текива *** да ни диктуват как да живеем МН ЖАЛКО аз съм БЪЛГАРИН
331
8
 
6
 
! Отговори
хйуиът преди 13 години
Бойко е ***.
330
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
измишльотини
329
1
 
3
 
! Отговори
Samo minavam преди 13 години
Имах един голям приятел,които ме предаде.И тои със свински очички",манталитет,да продава семки на Женския пазар и да се пазари за солта,на семките.
328
9
 
11
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Учудвам се на наглостта на бившия вътр.министър М.Миков.Спецчастите на МВР залавят престъпници,за които е почти сигурно,че са извършили 6 убийства и със съмнение за още 6 знакови такива, а депутатът от БСП говори със жлъч: " Зало-виха 5 участници (а не убийци) и още 14 свидетели." Това го казва ексминис-тър, който ще се запомни с окървяването на мирен студентски митинг от жан-дармеристи,сякаш студентите не са потърпевши, а престъпници. Р.Петков пък ще се запомни с любимата си дума "***".
327
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Бат Бойко има смелостта да се захване да оправи тая мафиотска държава и най после БГ да сане нормално място за живеене, на видно от многото злобни коментари срущу ББ има две положения: или повечето са платени червени драскачи, или наистина българите сме урочасани да живеем зле и когато се появи светлина в тунела всячески да се стремим да закрием, защото видите ли колко ни е хубаво в тъмното, всеки може да бръкне където си иска и в която си иска дупка на ближния си.
326
4
 
17
 
! Отговори
С ТЕБ СМЕ, БОЙКО! преди 13 години
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ЗА ТАЯ ПРЕСТЪПНА *** И ВСИЧКИ ПОДОБНИ НА НЕГО!!!
325
1
 
2
 
! Отговори
tipichen преди 13 години
bg biznesmen, umen i hubav s velikolepno shkeme pano s sgasten vazduh, chovek na Goce, chervena podloga
324
1
 
6
 
! Отговори
човек преди 13 години
вашето мнение е доказателство за Вашето твърдение - излиза в пресата нещо гадно за някого и той вече е дявол . ще ви цитирам дежньов старши : когато някой дава лев за да разбере какво мислиш , не му вярвай , прекалено евтино те оценява .
323
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** смешния шишко, най-много да е поръчал някоя мешана скара!
322
2
 
3
 
! Отговори
кечиста преди 13 години
тоя се представяше по медиите като ангел, показваше сина си, а всъщност е затривал хора, квито и да са те. егати дебелокожието. ама си е характерно за всички ни. ценностната ни система е тотално бъгната. и за това голяма вина имат досегашните управляващи. щото на първо място в ценностната им система е финансовото презадоволяване. ама така грабят с шепите, че 8 милиона не могат им насмогна. да живее пролетариата!
321
1
 
9
 
! Отговори
veso101 преди 13 години
Може ли и аз да поръчам нещо?Две мастики и от ония плажните дини, моля.
320
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mvr kakvo chAKA PRATETEMU SUMIST NATOI I FAMILIA TA I I NAMA SUMIST
319
9
 
14
 
! Отговори
коко преди 13 години
Ама що да не си говори премиерчето?Това си е реклама.А той само това умее да се саморекламира.И медиите са му в голяма услуга.Участват в играта.Я да му направят сметката колко му струва рекламата!
318
3
 
2
 
! Отговори
nabludatel преди 13 години
*** нашата полиция ме пази
317
4
 
19
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
Бат'Боко все още не разбира, че никой няма сметка да го трепе. С поведението си и малоумната политика на кабинета, който оглавявя, на следващите избори и магаре да основе партия - пак ще му вземе власта! Не се усеща, че той е най-изгодният за всички останали партии циркаджия! Да му имам самочувствието! Всички пишат 3=за година неогво управление, а той- "Отличници сме"! Да, ама в училището за бавноразвиващи се!
316
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Сумиста поръчал Бойко Борисов?".Правителството все още има 32 % доверие. Рано е да се пускат такива партенки. Тази измишльотина трябваше да се подаде на публиката в края на годината. До тогава можем да караме с досегашните циркъджилъци (полицаи, автомати и качулки).

Спонсорирани публикации