Сумиста и той се разболя, тресе го стенокардия

Петър Стоянов от "Килърите" пропусна тв предаване
5 авг 2010 09:38,
106
Сумиста и той се разболя, тресе го стенокардия
Снимка: БГНЕС

Здравословното състояние на Петър Стоянов – Сумиста, се е влошило, съобщи bTV.

Тази сутрин той трябваше да гостува в телевизията, където да отговори на въпроса дали е ръководил организирана група за поръчкови убийства и защо задържаните при операция "Килърите" се оказаха на свобода, но той не се яви в студиото.

Председателят на Българската федерация по сумо Петър Стоянов бе задържан при спецакцията "Килърите" и по-късно освободен с по-лека мярка за неотклонение "подписка".

Часове след ареста неговият адвокат Николай Беров съобщи, че Сумиста се почувствал зле.

Разследващите извикали екип на "Бърза помощ", но се наложило да повикат специалист.

"Кардиологът, който дойде с втория екип, прегледа Стоянов и каза, че има съмнения за инфаркт", обясни тогава Николай Беров.

Още по темата

Сумиста бил откаран в МВР болница, където лекарите констатирали остра стенокардия – прединфарктно състояние.

В затворническата болница той излежал мярката си за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на невинни като теб много вярвам
39
2
 
4
 
! Отговори
Knock преди 13 години
Е какъв е проблема свинята да получи масивен инфаркт и *** в болницата??? Не да не се е случвало на други; не да няма опит...
38
4
 
11
 
! Отговори
Кайзер Созе преди 13 години
...не е за вярване, че има хора, които защитават съдебната система и плюят прокурори и полицай, явно голяма част от българите са сгазии и газят "лука" и не им е угодно да има справедливост. Все пак тук си имаме професия"тарикат" ...жалка картинка родна
37
2
 
14
 
! Отговори
д-р Хаус преди 13 години
Абе много кекави тия нашите престъпници бе! А обвинят някого, а се е разболял! Какво е туй здраве, каква е тая крехкост...
36
5
 
7
 
! Отговори
ал бънди преди 13 години
И не вярвайте на вестниците, политиците и полицайте. Мислете кой доказва дали един човек е виновен или не, не са вестниците, политиците и полицайте.
35
4
 
10
 
! Отговори
Малее преди 13 години
31-За същата мотивирана полиция ли говорим, дето гледа как убиват хора пред неини служители или пък за тази срещу която в Плевенско се вдигнаха на протести, а може би срещу тази дето убива хора като Елеонора, момичето от Петолъчката, клошаря и т.н. За тази мотивирана полиция ли говорим. Или за тази дето, пазеше ***, когато с брадви в ръце обикаляха в София и призоваваха за смърт на българите. Е, ако здравомислещите харесват това, което изброх, то аз не искам да съм здравомислещ в БГ.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на този от снимката му личи, че е *** и страхлив
33
2
 
16
 
! Отговори
реален преди 13 години
На цяла Европа и писна от най корупната съдебна система. Германските и Френските вестници пишат че е скандал че Балгария е допусната в ЕС стакава коруптна с.с. и сега се налага на евр. съдии да работят със хора с доказани връзки с б. мафия. Защо ли има хора в Б. които искат да си я запазят.
32
4
 
4
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Май искаш слепия да проглед и глухия да започне да чува.Съда е виновен.Щом ББ, ЦЦ и клетия професионалист с тъжни погледи кажат, че съда е виновен и се започва..Но-"Правната слепота е един от най-големите недостатъци на сегашното българско правителството." Клаус Шрамайер, бивш втори човек в посолството на Германия в София, в интервю за радио "Дойче веле". Ако си спомня и какво писа Congressional Quarterly и картинката почва да се изяснява.
31
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде бе, вие да не му повярвахте, че е болен? Май само адвокатите, докторите и съдиите вярват, че нашите престъпници са много, много болни, особено когато ги задържат. Тъжна история, това демотивира полицията , ама кой го е еня. Такива работи стават само в България.Жалко, не забравяйте, че тука все още живеят и нормални, здравомислещи хора.
30
3
 
3
 
! Отговори
дофтор преди 13 години
хахаха знаех си! ще се изпонаразболеят! то колко му трябва на това шкембе, малко уплах и е готов
29
4
 
6
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Пък как може да има наивница да си мислят, че след 20 год. затъване МВР е останало остров на интелектуалната достатъчност. Колко хубаво е да има универсален виновник.Харесва ми. Това ме лишава от възможността да мисля, което е най-хубаво.Каквото кажат от централата, това ще да е истината-пълната и обективната. Пълен търбух за култура глух.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак е преяло снощи прасето и за това сега му е зле.
27
10
 
8
 
! Отговори
ал бънди преди 13 години
Трябва да има доказателства, за да се каже виновен ли или не е един човек, не сме ние да решаваме дали е виновен или не, още по-малко тъпият борисов или физкултурника. Има съд има МВР да намерят доказателства и да го съдят, а не като алексей петров, държат го без да е осъден.
26
4
 
25
 
! Отговори
Dido преди 13 години
Ми замислям се .... и веднага си отговарям - Темида в БГ не е с вързани очи, още повече е с много развързани ръце и джобове! Как още може да има наивници които да вярват, че в държава в която всичко е загнивало последните 20 години точно съдебната система е останала чиста и непокътната?!?!А като се има предвид кои са назначавали тези съдии, какво друго да се очаква освен да бият спирачки на дела които биха издигнали правителството в очите на народа и Европа?????
25
5
 
10
 
! Отговори
ккк преди 13 години
Какво има за коментиране, един невинен човек няма да е навел така виновно глава, няма да се разболее изведнъж и няма да мълчи като пукал и да бяга от журналисти...
24
2
 
7
 
! Отговори
kukoto преди 13 години
Ало ,лекарите проверихте ли му простатата?
23
1
 
2
 
! Отговори
petko BOKSYORA преди 13 години
Toya pich da ne mi se pravi na yak ,bil 150 kila az sam 122 ,toya e tush dokato zastane pred men,a posle stavaneto e trudno.
22
4
 
12
 
! Отговори
физиогномист преди 13 години
30 години се занимавам с физиогномика-наука изучаваща връзката между лицето на човек и характера му. На този "сумист" *** лицето му пише: нискоинтелигентен, лош човек, злодей, насилник
21
1
 
9
 
! Отговори
Доктор преди 13 години
Какво ще ми говорят за престапност в България ??? Те всичките болни, а ние само твърдим, че са престапници. Болни хора са това не разбойнници. Много болни даже.