Автобус премаза 23 овце край Еленово

Овчарят и пътниците са невредими
25 авг 2010 12:26,
41
Автобус премаза 23 овце край Еленово
Снимка: Булфото

Автобус прегази 23 овце на неосветен участък от пътя край ямболското село Еленово около 21:20 часа във вторник, съобщиха  от МВР-Сливен.

Стадото на 54-годишния Д. Д. от Еленово пресичало пътното платно, когато рейсът връхлетял върху животните. 23 от овцете са убити.

42-годишният шофьор на автобуса "Сетра" с ямболска регистрация не е употребил алкохол.

Овчарят е невредим, няма и пострадали пътници от автобуса.

Образувано е досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: овце
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Да преди 13 години
До Кондуктор Ето това уточнение чаках,за да се изясни всичко!
38
1
 
0
 
! Отговори
konduktor преди 13 години
elenovo e slivensko selo, a ne yambolsko.
37
0
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 13 години
На тоя пиян ***-овчаря,трябва да му съдерат *** от бой и от глоби!Ами ако новината бе-23 пътници от автобуса са мъртви,а овцете невредими!!!
36
1
 
3
 
! Отговори
no name преди 13 години
1. Виновни са и двамата-овчарят е трябвало да има фенер или нещо с което да сигнализира в тъмното при пресичането на стадото, шофьорът на автобуса 99% е карал с превишена скорост и не е могъл да реагира навреме. 2. Някой умник по-долу писа за европейските страни че нямало такова нещо като пресичащи стада на пътя - хахаха, не сте ли гледали по филмите в английската или френската провинция как кола се оказва насред стадо овце и ги чака да преминат и тогава продължава? Просто трябва да се внимава!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей сега голям курбан ще падне :))
34
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
шофьора е ром, аз го познавам
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЕЛСКА, БЕЗОТГОВОРНА ПРОСТАЩИНА! Пътните настилки са направени за МПС-та /МОТОРНИ прев средства/, а не за животни и ППС-та /ПЪТНО превозно средство/, каквито са каруците. Завой, храсти, малка видимост, караш, зад или в завоя пред теб каруца движеща се с 5 км/ч. срещу теб кола.. ситуация.Караш на къси, вечерно време.. стадо *** на пътя и един *** овчар...пак ситуация.Може ли да попитам, защо нас шофьорите ни задължиха да имаме светлоотразителни жилетки? да сложат и на овцете по една!!
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
инцидента е станал по тъмно/21.20/,да е 1-2 да ги заобиколиш ама то цяло стадо виновен е овчаря защото не ги е прибрал по светло а най вероятно се е натряскал и заспал аналогична е картинката и с каруците нямат светлоотразителни знаци,нито са боядисани в жълто и по тъмно имаш 1-2 секунди след като ги видиш да реагираш,но ако срещу теб идва друга кола и те заслепява е почти сигурно че ще я удариш,понеже няма и къде да мърдаш много много
31
1
 
7
 
! Отговори
Курец преди 13 години
Няма нормална европейска държава, в която домашни животни да пресичат групово улици и да не са санкционирани собствениците сурово, пътното платно е направено за превозни средства, тротоарите за пешеходци, а ливадите за ***.
30
5
 
1
 
! Отговори
ЗЪБ ЗА ЗЪБ преди 13 години
Колко предвиждаше закона за убито куче, което хапе хората? Да се умножи по 23 и да се изплати и излежи!
29
3
 
5
 
! Отговори
Сърна преди 13 години
Боже,каква новина?!!!Като гледам заглавието,добре че не е-"Премазани 23 елена край село Овцерово!"То ,че щеше да е същото...ама нейсе!!!
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Новината е за рубриката Хумор, не за крими.
27
1
 
0
 
! Отговори
do donika преди 13 години
uvajaema grajdanko niakoi neshta ne ti se iasni kogato ti stanat iasni togava pishi tuk ima si zakoni a ti izobshto ne gi znaesh i dori da imash shofiorska knijka ti niama da znaesh dali si vinovna i bonev ti gi napisa 4eti i se u4i
26
1
 
7
 
! Отговори
месарче преди 13 години
Ако удариш кон, пастърмата ще е от тебе.
25
4
 
12
 
! Отговори
... преди 13 години
Има правилник,не той да кара с 20,а да кара внимателно и по правилник,*** такъв,Кво прави колегата ти *** с 20 овце на пътя а?...Дай да се съобразява и с кравари и овчари на пътя,и без това малко са ми такива,и то в коли...Като има овце,чобанина да си ги държи в полето,кво майка си търси на пътя с тях? Аз ще си карам и зад всеки завой ще се моля да не излезе някой,я с крава,я с овца или коза...ти в кой век живееш бре,ще карам не ами ще мачкам и пъстърма ще правя.МАРШ от пътя и това е........
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз като гледам снимката ми се струва че от КАТ са сложили регулировчик.....за овце ,ще се назначават само мвр-кадри тип овча глава
23
2
 
8
 
! Отговори
Опечален преди 13 години
23 избирателя в по-малко!Срамота!
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всяка овца със светлоотразителна жилетка!
21
11
 
9
 
! Отговори
Боян преди 13 години
И шофъора е виновен, трябва да кара с такава скорост, че да може да спре ако има препятствие на пътя, не да кара в завойте с 80 . А представете си вместо овце да бяха деца с колелета.
20
1
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Най-често овчарите(говедари, козари, свинари) са селските мунчовци.Нито приемат, нито предават.Бях свидетел как един на околовръството в София подгони стадо крави да пресичат, 5-6 останаха на пътя полуразмазани. Да не ви разправям как изглеждаха колите. Печална история, а той избяга.Има един принципен изход от подобни и други ситуации - пасеш си животните само на СВОЯ ЗЕМЯ, ЗАГРАДЕНА И ЗАЩИТЕНА.