С бясна скорост БМВ се прицели в президентството

Колата се насочила към парадния вход, ударила бордюра и спряла
Обновена: 27 окт 2010 11:46 | 27 окт 2010 11:07,
290
С бясна скорост БМВ се прицели в президентството
Снимка: БГНЕС

Инцидент с автомобил е станал тази сутрин пред парадния вход на президентството, съобщиха от НСО.

Около 9,50 ч. тъмносиньо БМВ с висока скорост се е насочило към парадния вход на президентството, ударило се е в предпазния бордюр и е спряло на метри от гвардейците.

Благодарение на светкавичните действия на специализираните полицейски сили е задържан 27-годишният шофьор.

Той има присъда за умишлено убийство и е с криминална регистрация за хулиганство. Отведен е за разпит, съобщиха от МВР.

„Няма нанесени материални щети на сградата на президентството“, коментира директорът на НСО Димитър Димитров пред Фокус.

Запитан дали президентството е достатъчно защитено той каза: „Опасност винаги съществува, но това, което се взима като мерки, считам, че са адекватни към момента”.

В момента колата е обградена с полицейска лента. Пространството между Археологическия музей и фонтана пред президентството е отцепено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: БМВНСО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
4
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Човека искал да даде на гоце некой лев те го задържали мой да е син на стойков
231
1
 
3
 
! Отговори
Свраката преди 13 години
... И алуминиевите джанти са 2 - от страната на дискотеката...
230
1
 
25
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
s prisada za umishleno ubiistvo? Zasto e na ulicata tozi?
229
0
 
7
 
! Отговори
Чочо преди 13 години
Стига си плампал глупости бе, човек! Ей това невежството е голяма сила в България. А вземи прочети Конституцията и Закона за съдебната власт и разбери как се определят членовете на ВСС, от кого, кой назначава съдиите... Никога, ама никога преди да започна да чета тъпните из форумите не съм допускал, че българският народ е толкова ***. Та Бай *** пред такива като теб си е истински интелектуалец!
228
3
 
1
 
! Отговори
Bubbles преди 13 години
Стига маскарихте човека бе!Нищо не знаете а само лаете!
227
2
 
4
 
! Отговори
до 236 преди 13 години
Приятел,въпросът ти е на място,но е реторичен!Нали този Първанов е създателя на Висшия съвет за съдействие на корупцията-ВСС/к/,нали гл.прокурор е бивш негов съветник,нали съдиите са по квотен принцип назначавани-този е мой,онзи е ваш,е има и за тебе един и т.н.Сега ще изреват,че този престъпник с колата е изпратен от ....... и застрашава демокрацията,опитва се да плаши стълбовете на държавата и пр.глупости!А той вероятно е бил пиян или дрогиран!
226
2
 
35
 
! Отговори
Муньо Кинтата преди 13 години
А ако беше блъснал и убил някоя майка с дете, да са го пуснали вече под гаранция от 5 хил. лева.
225
2
 
8
 
! Отговори
... преди 13 години
Mnogo mi e chudno,gvardeicite dali sa stoiali mirno???
224
6
 
20
 
! Отговори
metalic преди 13 години
Ех ,жалко че Гоце не е озлизал и д аго смачка като гнида.И после нека се жалва на СВЕТИ ПЕТЪР защо този с висящи дела за убийство е на свобода.Малшанс ;))))
223
0
 
45
 
! Отговори
911 преди 13 години
"Той има присъда за умишлено убийство и е с криминална регистрация за хулиганство"Ами след това изречение следва само един въпрос:АМИ КАКВО ПРАВИ ТОГАВА НА СВОБОДА!??!??!?!?!??!??!?!??!?!?!??Пародия,пълна пародия....!!!
222
4
 
35
 
! Отговори
Сиганин преди 13 години
К'во му има на БМВ-то-тоя модел е гъзарията на депилираните гъзета и дребните тарикати.Много често е с газово,евтини алуминиеви джанти,и често в него се возят пет ГЪЗЕТА,който на бензиностанция в петък вечер,зареждат за 5 лева,за да отидат да се ГЪЗАРЕЯТ на малка водка в чалга клуба или сладкарницата,дето пускат 'клубна'музика.Майтаааааап...
221
3
 
7
 
! Отговори
ely преди 13 години
вие луди ли сте? вижте само БМВ-то кой модел е..., а и така наречения убиец е глухоням. Сега щели да го РАЗПИТВАТ, досещате се как..нали? както са му лепнали предишното убийство след САМОПРИЗНАНИЯ, така и сега ще си ПРИЗНАЕ всичко...как е искал да убие Гоце или да взриви президентството.
220
0
 
34
 
! Отговори
egati преди 13 години
абе като е с присъда за УБИЙСТВО, и то УМИШЛЕНО, кво прави тоя пич по пътищата ми не е на топло при "свои"?!
219
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да и отново ни се натяква как онези с БМВ-тата, или еди какво си с БМВ и тн.А ако беше друга марка сигурно щеше да пише просто "кола" .....
218
0
 
30
 
! Отговори
Candy преди 13 години
Тъй, присъда за умишлено убийство ама си кара човека БМВ-то... Баси държавата! Чумата да ти ги тръшне всичките от правосъдната....
217
0
 
3
 
! Отговори
от 227 преди 13 години
Да не се окаже този толкова криминално проявен, колкото шофьора на журналиста, снимал Цветанов, пък после се оказа, че под това криминално проявен седи ПТП? Или че този И.Г. с присъдата е друг И.Г.?
216
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не се окаже накрая,че му е станало лошо и е изгубил управлениене и не е имал намерение да прави каквото и да е на президенството? Но новините почват - И.Г. кирминално проявен,с присъди за убийства - сиреч разбирай терорист. После се оказва глухоням и накрая ще се окаже, че му станало лошо! Затова в белите държави полицията пита дори да си видимо пият-"г-не/г-жо, визмате ли лекарства?", защото може да е само видимо пиян,а да е получил диабетичен шок например. Ама ние сме много далеч от тях!!
215
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ако това БМВ беше натъпкано с половин тон експлозив?!
214
3
 
22
 
! Отговори
Аз съм българче преди 13 години
С присъда за умишлено убийство,на 27 години,а си кара БМВ-то на свобода та и в президентството ще влезе.........Българче да се наричам,простете ми ще го отричам!
213
1
 
6
 
! Отговори
колю швепса преди 13 години
кво чудно има не знам, тоя с талигата се е мъчил да вземе завоя там , но ако е карал с над 40 в дъжда и да са посере не може да го направи там , та колата просто си е занесла и вместо да вземе завоя за палатката на Волен се е праснала в бурдюра. Като гледам и удара е бил страничен иначе тоя бурдюр няма как да спре 2 тона изгнила ламарина