Полицаи се млатят в селска дискотека

Единият счупил два зъба на 21-годишен младеж
Обновена: 30 ное 2010 15:02 | 29 ное 2010 10:56,
112
Полицаи се млатят в селска дискотека
Снимка: БГНЕС

Двама служители на МВР са участвали в сбиване в дискотека „Торнадо” във видинското село Неговановци, съобщиха от полицията.

Мелето било между между две компании – едната от с.Ново село, а другата от с.Винарово.

По-късно в полицията 21-годишен от Винарово се оплакал, че при възникналия масов побой са му счупени два зъба от граничен полицай.

Единият служител на МВР е 22-годишен полицай от РУП-Видин, който е в платен годишен отпуск, а другият е 24-годишен граничен полицай от Брегово.

Местопроизшествието е посетено от следовател. Продължава работата по изясняване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: дискотекабой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
10
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Разхожда се самичък в парка Милиционер през есента. Над неговата козирка небе бледнее като арка. Посред алеите железни Просветва бъдещето горе и длъжността му ще изчезне между съзнателните хора. Мундирът няма да е нужен, Нито кобур, ни револвер. Ще бъдат братя всички люде И всеки Милиционер.
78
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе кой век станахме? Какъв *** трябва да си за да отидеш да се веселиш и да започнеш да се биеш? Какво има да се дели? Прачовеците са се били за ядене и подслон, а днешния им аналог от комплекси. С такъв материял не ни чака нищо добро....
77
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЕЛСКА ЗАБАВА С ТРИ БУКВИ? -БОЙ!
76
4
 
11
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
:) Ами какво да искаш от така наречени по западноевропейски ПОЛИЦАИ а иначе чисти МИЛИЦИОНЕРИ по мислене и действия ?!?! :) Нещо напълно нормално за българската действителност се е случило дами и господа :) "БЛЕСТЯЩИ МИЛИЦИОНЕРСКИ УМОВЕ" отиват на чалготека в некво затънтено село да ударят по дамаджана ракия и да пробват свалка на местната САШКА ВАСЕВА и са се ступалкали здраво :) ! Предполагам са от тия със патрулките :) Те са от "УМНИТЕ" ! :) Абсурдистан+чалгия+ракия+милиционер= Г. С. П. :) !
75
1
 
20
 
! Отговори
атомен физик преди 13 години
нали уж полицията ни пази, те себе си не могат да опазят....цирк!
74
0
 
10
 
! Отговори
аzz преди 13 години
Стани полицай доказвайсе в бой :) Едно реалити с продалжение .... !!!Мисия 1 да станеш полицай -не ти требва мнго лесное .... Мисия 2 сила и респект - започва се с масов бой след няколко водки и и кофти музика ./навлизат спомени как пешо тие взел колето кога тиси бил на 14 хахах / силата е на твоя страна / колегите ще те защитят дори и цялото село да те подгони/
73
0
 
8
 
! Отговори
GRAJDANIN преди 13 години
SELSKI ISTORII , PET 4OVEKA V KRA4MATA I SE BIAT !!!!
72
0
 
5
 
! Отговори
azz преди 13 години
Това което чета ми подсказва че или си от системата наМВР или имаш познат който ревностно го защитаваш .Но си избий комплексите ,зото да го духаш в нашата страна е мнго лесно да те бият също но да си търсиш след това възмездие е мнго тръдно .такива полицаи не заслужават да са на работа .Комплексирани момченца които на времето са ги подигравали сег стават слъжители за д асе докажат хахахахахах
71
1
 
2
 
! Отговори
Edin aborigen преди 13 години
Mitko .. Veche ne jiveesh tam li?
70
6
 
7
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Ами в Северозападнала България още мислея че живеят в 9 век преди новата ера. Те са аборигени. Радвам се че не живея там.
69
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
селски изпълнения, след третата грозданка
68
4
 
11
 
! Отговори
Бравос преди 13 години
Какво можем да очакваме по-добро като новина. Освен да ни бият зверски, да ни закопчават с белезници като животни, полицаите могат да се бият помежду си. От това има много положителен ефект. Хвала! Хвала на таквиз служители на безредието (пардон - реда). Вечна слава и все така да продължават! Да им е хаирлия, от бой да не се отърват и браво, браво, браво!
67
1
 
26
 
! Отговори
паци преди 13 години
попитали радио Ереван: може ли в Бълария да стане гражданска война? отговор: НЕ МОЖЕ, там има само селяни! та тези милиционери го потвърждават, въпреки че са се заклели да спазват закона
66
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно как ЗАКОННО тия двамата 22 и 24 годишния са влезнали в системата на МВР.ПОвече ми намирисва на връзкарчета който след като са взели пагоните вече се мислят за недосегаеми, след години тия двамата ще са част от мафията ако вече не са.
65
3
 
2
 
! Отговори
...ни пази преди 13 години
А ДА ДОДА АЗ ВАС ДА ВА НАМЛАТА ИСКАТИ ЛИ????
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Физкулт Ура
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кадрите им и на тях от кол и въже
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази новина трябва да е в раздел културни,а не в крими.Тотално олицетворение на 'българщината' от последните десетилетия.Дибият запад е като детско филмче в сравнение с този екшън.Предлагам да се филмира.
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако са се намесили, за да разтърват биещи се, въпреки че не са били на работа, заслужават похвала. Ако пък са били част от биещите се компании, случаят трябва да се разследва внимателно - полицаят винаги трябва да служи за пример с поведението си, но ако е бил заплашен животът му, той разбира се има право да се защити - както всеки друг човек има такова право.
60
0
 
41
 
! Отговори
the dude преди 13 години
Ей тая класика ми е най-любима: Пияни селски бекове се млатят в чалготеката :))) Хубаво поне, че са спрели програмата преди кулминационният номер: "Колене с ножове"