Кортежът на Борисов тресна "Пасат"

Няма пострадали, оглеждат щетите по колите
Обновена: 15 фев 2011 14:37 | 15 фев 2011 11:56,
432

Снимка: БТА

Лек автомобил "Фолксваген Пасат" е бил ударен от кола от кортежа на премиера Бойко Борисов на връщане от Годеч към София малко след "Бучин проход".

Във фолксвагена са пътували трима мъже. Пострадали няма.

Нанесени са щети на колата, както и по автомобил от кортежа. В момента се изчаква пристигането на КАТ, съобщи БТА.

По думи на шофьора на фолксвагена Даниел Владиславов водещата кола от ескорта се е движила с висока скорост в неговото платно.

При удара фолксвагенът се е завъртял и е ударил леко следваща кола от кортежа. По думите на Владиславов този участък е известен с много катастрофи.

Още по темата

След инцидента ескортът на премиера е спрял и на място са огледани щетите.

Миналия месец кортежът на премиера претърпя отново пътен инцидент край Плевен.

Тогава 23-годишната студентка Яна Петрова разказа, че колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът й е изхвърчал от пътя.

За щастие при инцидента нямаше пострадали.

След извършено разследване прокуратурата отказа да образува досъдебно производство, тъй като служителите на НСО нямали вина за инцидента.

В крайна сметка на студентката беше съставен акт, тъй като „не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
2
 
1
 
! Отговори
az преди 13 години
Prokuraturata da se samosezira ot post 355 - da go izdiri tozi policai. I da izgonqt poso4enite w posta slujiteli. Sto za absurdna darjava jiveem? Ako pak e izlagal- da napusne slujbata si! ne iskame lajci da rabotqt za nas!
348
2
 
26
 
! Отговори
пасат бойкоубиец преди 13 години
Пътува си наш батБойко спокойно по задачи громи страшния октопод непобедим, край него кризата, ДС , цената на хляба наш насъщен и т.н. Да , но ДС не спи! Коварен комунистически фолксваген лети срещу дремещият наш херой. Впрочем с пукната кратуна. Без защита! Срещу него е не кой да е, а Даниел Владиславов, далечен роднина на Патрашкова по шуробаджаначеска връзка, потвърдена от Сидер Войвода. Неудържим Пасат срещу скромен джип, при това със ски-багажник за заблуда, естествено! Джипът едва крета с разрешената скорост 30 км,, а пасатът реве отсреща. Давид срещу Голиат! Кой кого? Следва филма на ужасите ... Успокой се, читателю! Всичко мина добре! Актът е съставен, Боко е жив и здрав!
347
2
 
3
 
! Отговори
kitaec__ преди 13 години
Добре,че не е било кола бомба
346
2
 
8
 
! Отговори
далила преди 13 години
боже слез на земята и си прибери вевериите
345
3
 
9
 
! Отговори
Ivaylo преди 13 години
Абе тея от НСО с колко прасета земат книжки? И защо се наемат все некадърници за шофиори?
344
2
 
28
 
! Отговори
Полицай преди 13 години
НСО нямат нищо общо с МВР и полицията.Те са служба подчинена на президенството.И мен ме дразнят, ама като им дават права и бол пари, какво да правим - те са Важните и ние полицаите само отбиваме движението и след такъв слчуай ни плюят всички. А какво правим, когато от София се обадят на директора на ОДМВР, той надолу и на мен обикновения сержант казват - акт на шофьора веднага, няма виновен невинен - заповед. Ако не я изплъниш - уволнение. Такава ни е държавата - но не полицаите са виновни
343
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
olio-5lw zahar-3-4лв краставици-5 лв наздраве
342
2
 
22
 
! Отговори
Бай Ганъо преди 13 години
Търпение, скоро някой Турски тир ще ги научи как се кара
341
2
 
3
 
! Отговори
ddt преди 13 години
Da vi tresnat *** s tia zaglavia da vi tresnat
340
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...да е жив и здрав човечеца...и да почерпи,че някой не се сети да го обвини за опит за убийство на премиера...сега гледах новините...това дупе от НСО страшно дразни...гласувах за Бойко ,ама нещо взе да ми писва от Бойковщината...не искам да бъда категоричен,ама ще излезе ли батко пред хората и да каже ние сме виновни и да накаже някой...аман...
339
2
 
8
 
! Отговори
harakiri преди 13 години
явно вече трябва да изпадаме от пътищата, за да минават богопомазаните... не за дълго!
338
3
 
2
 
! Отговори
spartak преди 13 години
a be dokoga tozi darvodelec i tikvenik boiko borisov shte se polzva s privilegiite na bai tosho.na ulicata ima zakon na kat i vsichki sa dlajni da go spazvat,tova vaji i za kolite na boiko borisov-negoviat kortej,ta te ne sa nad zakona ili zakonite da ne gi loviat.korteja na b.b. e dlajen da spazva pravilnikat za ulichnoto dvijenie,i pri narushenie triabva da nosiat cialata otgovornost spored zakona.nikoi ne e nad zakona-dori boiko borisov a naprotiv toi dava primer na naroda s narusheniata si..
337
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 343:Чел съм "правилата", умнико. Сигурно имаш предвид Закона за движението по пътищата, глава втора, раздел 18, чл. 91. Щото там пише (ал. 2): "Специалният режим на движение се ползва само при необходимост"!И каква линейка бълнуваш ти? Става въпрос за мутрите от НСО в случая. Вярно, че според горния член, ал. 3 и те имат право на специален режим, НО ПО НЕОБХОДИМОСТ! А необходимо ли е да караш в насрещното на завой, само щото си гъзар? Спести си отговора.А за линейки не водим дискусия тука.
336
3
 
1
 
! Отговори
до 345 преди 13 години
Не ги виждам на снимката ,видях ги на огледа. И да има проишествия и там но ти не си иншормиран.
335
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички думбази са със специален режим.Всяка гад,която не я мързи да се изгаври с трибагреника и герба,копира знамето на цветен копир и пише например:"Република България,Министерство на земеделието, агенция по рибовъдство и аквакултури".Лепи го на предното и задно стъкло и ето ти държавна корупция.Не го спират ченгета,паркира където си иска!Такъв един гуньо спера при нас и се дуе,че бил със специален режим.Нали закона забраняваше да се лепят стикери пречещи на видимостта?Гадове мръсни!
334
5
 
13
 
! Отговори
ОР от запаса преди 13 години
до 340 - Ченге смотано, не виждаш ли че Пасат е ударен странично, НА ЛЯВ ЗАВОЙ! Къде виждаш отломки? спри ракиите и прочети - ПАСАТЪТ СЕ Е ВЪРТЯЛ пък тогава е спрял. Аван от оперативни коли и *** в тях. В Белгия или Швейцария как се движат премиерите им? пък няма ударени през ден от техните УБО-та, пардон НСО-та. Как ли става този номер .... ?
333
3
 
1
 
! Отговори
до342 преди 13 години
виж за "синие ведерки" в Русия и ще се откажеш от претенциите си за гинес
332
6
 
2
 
! Отговори
до 341 преди 13 години
да, трябва, чети правилата, понякога ми идва да изляза с бухалката и да натроша колата на някой, който не дава път на линейка, веднъж ми се случи да видя подобно изпълнение, ама от полицай в Украйна, когато пожарникарите не можаха да минат поради задръстването и никой не си мърдаше ***. тогава той почна да бие по колите с палката си, точно 2 минути и пътя е разчистен
331
3
 
16
 
! Отговори
АТЛАНТИК преди 13 години
Ако някой може да каже колко автомобила на специален режим се движат в страната - общо, на НСО, на МВР, на Парламента, на министерствата, на агенции, на комисии, на областни управители, на бърза помощ, на гражданска защита, на военна полиция, на прокуратура, на съдебна власт, на ..., на бай Иван и т.н.Ще му кажа че ще спечелим първо място в рекордите на ГИНЕС.Той самият генерал Димитров ако го питате не може Ви каза.Е какво искате то бъкано със сини и червени лампи, а някой и с двата цвята.Едно време се знаеше - син цвят на МВР, червен на бърза помощ и пожарната. Сега демокрация или направо свободия, пък после шофьора с Пасата бил виновен човечеца или студентката.
330
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение???? АЛОООООООООООООО!!! Пътните правила са за всички бе!!! Трябва да си караме кротко в канавката, щото може на всеки завой да изскочат фукльовците от НСО-то с БМВ-тата ли?