Кортежът на премиера претърпя пътен инцидент

Колите на НСО са изпреварвали неправилно, автомобил е изхвърчал от пътя
Обновена: 22 яну 2011 05:34 | 21 яну 2011 22:17,
575
Кортежът на премиера претърпя пътен инцидент
Снимка: Булфото

Кортежът на премиера е претърпял пътен инцидент. На път за Плевен автомобилите на Националната служба за охрана от кортежа на Борисов са причинили леко пътнотранспортно произшествие, съобщава bTV.

Колите на НСО са изпреварвали неправилно, заради което автомобилът на жена е изхвърчал от пътя. 

За щастие при инцидента няма пострадали.

По думите на потърпевшата полицията в Плевен е отказала да опише всички щети по автомобила й и да й предостави декларация за ПТП. 

Потърпевшата Яна Петрова твърди, че автомобил със специален режим на движение е изблъскал колата й от пътя и я принудил да влезе в банкета, съобщава БНТ.

От службата за охрана коментираха пред БНТ, че Петрова е направила неправилна маневра в ляво. 

Инцидентът е станал по обяд, когато към Плевен е пътувал министър-председателят.

Началникът на НСО твърди, че в инцидента няма автомобил от кортежа на Бойко Борисов, а друга кола на НСО.

Яна Петрова разказа, че кортеж от автомобили на НСО я е изпреварил около 10 километра преди Плевен. Заради завой и насрещно движение зад нея останали два автомобила Ауди и джип, които тя разпознала като част от кортежа, тъй като били с включена сигнализация.

В момента, в който джипът ме изпреварваше, приближи максимално до мен, ожули ми врата - лявата на колата, огледалото се сви и се прибра навътре, показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана. Всичко стана за броени секунди, даже не можех да осъзная какво се случва, разказа Петрова.

От НСО съобщиха, че инцидентът е станал неволно - Петрова се е отклонила рязко вляво и затова двете коли са се закачили. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
547
0
 
2
 
! Отговори
razocharovan преди 13 години
Bati boklucite sa tiq. Ne spazvat zakona za dvijenie, i posle izliza che te ne sa vinovni. Tova normalno li e?
546
1
 
4
 
! Отговори
Ачо-коча преди 13 години
Те и по Волен Сидеров правиха активно мероприятие *** му недни,ама оня не си поплюва много - извади пищова и гръмна по колата на куката-цивилна,дето го блъсна.А после щели да го съдят...?!Дядовия му,не щат ли да съдят...?! Та и с Б.Б. е хавата същата.Дирят сламка да се хванат керепендетата червени,а *** му на Бойко - лъзгав излезе и не става...секиша.Жалки са и Г.Първанов и Тракториста Алексей и Доган и СерГей и Черепа и Бирата и Сумиста и мутрафоните и *** и другите ***!
545
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голям,малък,хубав,лош,туй то-ние сме го избрали.Всеки народ си заслужава управниците.Има си закони,кифлата трябва да направи път и толкова.Дори да я изтикат от пътя са в правото си.Който малко разбира от тези неща знае,за какво става дума.Пътищата са държавна собственост и всеки,който се намира на тях се съобразява с правилата наложени от държават.Хубаво,лошо -това е положението.
544
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
zaradi toq *** boiko borisov,,golemiqt premier xaxaxaxaxa,mo6ennik,,za ni6to nestava,ot paza4 na premier xaxaxax,,,nikoga nqma da se opravi taq darjava s takiva bokluci
543
0
 
2
 
! Отговори
NM,, преди 13 години
NM,N
542
1
 
5
 
! Отговори
bobi преди 13 години
TRIABVA6E DA OTCEPIAT BOIKO PRAVO V DESETKATA
541
0
 
6
 
! Отговори
bobi преди 13 години
TRIABVA6E DA OTCEPIAT BOIKO PRAVO V DESETKATA
540
2
 
2
 
! Отговори
Непокорана преди 13 години
Мноо си ***,Саше...
539
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички знаем,колко са ориентирани жените зад волана:)Кивлата се навряла и после е украсила яко ситуацията за своите 2 минути слава:)Ударил с ръка по тавана...офффф *** ***....
538
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
which stands above and Boiko? - a retired !!!!!!!!!!!!!!!!!
537
1
 
7
 
! Отговори
а така преди 13 години
атака , бой по простия народ дет не мож да хване къф чиляк са вози, някаква си били я блъснали и удряли по тавана, ама ти кво искаш *** ,м това е другаря бойко , некои му казуват просто, и просташки боко тиквата, тиква ама сега е мин председател и не кой друг ам българският матрял го направи и сега атака бой по таванчетата и къщурките, и данъци, и безработица и кеффф кат кенеффф
536
0
 
15
 
! Отговори
ALO преди 13 години
едно време карах краз/ много ме уважаваха / не знам защо
535
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така е , с купените книжки
534
14
 
7
 
! Отговори
123 преди 13 години
на тази фантазьорка сигурно са и показали среден пръст
533
5
 
6
 
! Отговори
е преди 13 години
,..." показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана..." - интересно с каква скорост са се движили всички??? Кортежа сигурно се е движил така, че премиерът да може да се любюва на природата....
532
0
 
5
 
! Отговори
до 527 преди 13 години
леко бе, Камаз!, направо заплуваха кораби по асфалта, ши потопиш някой :)да беше слязал и да ги набиеш, та да спестиш мъките на Яна
531
0
 
17
 
! Отговори
бай шиле преди 13 години
трябва да отцепват направо като минава любимия вожд, като в северна корея
530
2
 
9
 
! Отговори
пещо преди 13 години
сега блейте и по мен, но няма да промените нищо! ще си останете същите ***! кажете колко пътища, заводи, фабрики са построени от 90 години до сега? а колко са унищожени? къде е селското стопанство?
529
4
 
7
 
! Отговори
пешо преди 13 години
щЕ пИША кАкТо Си ИСКАм,И Се РАзГРаНИЧаВам, ОТ ОбщОТО Ви СтАДНО ПЛюЕНе! тУК ПО фОРУМИТЕ рЕВЕТЕ кАТО лЪВОВЕ, А НАВЪН БЛЕЕтЕ КАТО ОВцЕ!? ПРИМЕр: колко хора се събраха да бойкотират мТЕЛ? и аз съм бил ***? а вИЕ видели ли сте се на какво приличате? на вАС бЪЛГАРИте вИ трябва терор и тирания, за да продперирате!!!! справка тодорживково време! през цялото си съществуване, бЪЛГАРИЯ само и единствено то негово време направи бум в строителството и икономиката! след демокрацията се *** и унищожи всичк
528
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Споко бе червени хиени, наесен след изборите ще блеете като агънца.