80-годишен измамник е задържан в Нова Загора

Дядото опитал да метне продавачка със столевки
21 фев 2011 12:02,
13
80-годишен измамник е задържан в Нова Загора
Снимка: Булфото

80-годишен измамник е задържан от полицията в Нова Загора.

В събота в местното РПУ бил получен сигнал от 47-годишната Н.С. от Нова Загора, че в стопанисвания от нея търговски обект, намиращ се на ул. „Петко Енев”, е влязъл 80-годишният Н.Д. от София и я е помолил да му размени три банкноти от по 100 лв. с банкноти с номинал от 20 лв.

Дребните пари му били необходими за сватба, на която щял да присъства като гост.

В момента на размяната мнимият клиент се отказал и поискал да върне дребните банкноти, опитвайки се да измами служителката в търговския обект, връщайки й банкноти на стойност 200 лв., т.е. със 100 лв. по-малко.

Извършителят на измамата е задържан за 24 часа в РУП - Нова Загора.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
м преди 13 години
Ам то да се чуди човек, дали е виновен дядката. Хич не е правилно да *** по този начин, ама и с пенсия от 160-200 лв, кво да прави човека. Да вземе да се ориентира как да прецаква държавата, а не невинните граждани!
12
1
 
0
 
! Отговори
сори преди 13 години
за съгражданите"80-годишният Н.Д. от София"
11
1
 
1
 
! Отговори
Ева преди 13 години
Дядото е измамник и не го защитавайте! Прави сте, че за всички съдебната система трябва да е ЕДНАКВА!!! Но както милионите са кражба, така и стоте лева са кражба, тези хора живеят на гърба на други от народа, и представям си как се кефят и ни мислят за *** и наивници, защото те са много "хитри". Повръща ми се от такива "тарикати". Ако светът беше пълен само с такива, щяха взаимно да се окрадат, избият и унищожат, вместо да си стегнат задниците и да се "прекарат" да работят!!!
10
0
 
2
 
! Отговори
ТОТОМАНИАК преди 13 години
а я кажете за мошениците от тотализатора????тях кво да ги .бем???
9
1
 
0
 
! Отговори
ум царува, ум робува преди 13 години
3 и 4! Докато виждате само на педя от носа си нищо няма да се оправи нито с "дребната" нито с "едрата" престъпност. Да не си близък с "едрите" престъпници? Не, не с ония от снимките по вестниците и разиграваните фарсове с тях. А с ония, "успелите" бизнесмени, за които и децата знаят, как ограбиха България, и които има предвид 1. А ако си искрен, то значи си много, много ограничен. Защото дребният престъпник гледа и се учи от оня, големия. Особено, ако "големият" е във, или приятел с властта.
8
0
 
16
 
! Отговори
редакторчето преди 13 години
А Николай Банев,от АКБ - Форест,измамникът на едро,дето на него оня *** Барбуков му подари Ферари,той кога ще стане клиент на Темида...? Или г-н Главния Прокурор на РБ не е посветен в измамите и ходоете по замитане на следите от горепосоченото лице,таки ли...? Или точно за това е и гл.прокурор - за да НЯМА такива неприятности кликата от крадци на едро в РБ,които са от неговото котило,същото,което ни мотае вече 67 години. Но народът не е толкова глупав и заспал,колкото ви се иска,а чака...!
7
1
 
4
 
! Отговори
Detektiff преди 13 години
Eeeh dyado, shto ti tryabvashe da se nabarkvash v tazi kasha. A moje i da si prav.Tsial jivot si bahtal za RODINATA, dali sa ti pensiya-podigrafka, ne smogvash da si platish hlyaba, vodata,toka, lekarstvata.Za sirentse, kiselo mlektse i mestse ne ostavat. Moje i da si go napravil narochno, che da izjiveesh poslednite si godini bez da mislish za utre, kade, kak, kolko i t.n. BORISOOOOOOOVVV???????
6
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 13 години
До номер 3 - Въпросът не е за теб дали са много 100лв. или не. Въпросът е там, че хората, които ограбиха държавата сега се пекат по островите и ги б'оли к**а. За тях правосъдие няма. Пример е измамника Барбуков, който взе на хората парите и остави недостроени 30000 апартамента. Същият трябва да гние в пандиза, а се хвали в Шоуто на Ники Кънчев какви Ферарита и яхти подарявал за коледа на богатите си приятелчета - също измамници.А за 100лв. властите са много принципни! *** ЖАЛКИ
5
1
 
16
 
! Отговори
zhikan преди 13 години
дъртия се опитал да врътне съндже ама нещо не се получило...допълва си пенсията човека,какво толкова!!!
4
3
 
16
 
! Отговори
до 1 преди 13 години
С такива разсъждения като твоите далече няма да се стигне! Дъртака си е тарикат заложено му е! Представям си като младеж какви далаверки си е въртял ама се е оттървал! Пък за теб ако 100 - 200 лв са нищо дай ги на някой който има нужда от тях, или просто млъкни!!
3
5
 
46
 
! Отговори
до 1 преди 13 години
Виж сега, аз нямам милиони, предполагам, че и магазинерката няма милиони в банката. За нас (немилионерите) точно тази дребна престъпност е проблем. Ако за теб 100 лев са нищо, *** ги дай на първия срещнат на улицата, ако не са, по-добре да замълчиш.
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Старческо слабоумие
1
13
 
34
 
! Отговори
$ $ $ преди 13 години
...голама измама - а тия които крадат милиони ???А дядото - тарикат !