Йоско причинил катастрофата в "Бояна"

Двама загинаха, други трима души са ранени
Обновена: 2 мар 2011 13:26 | 2 мар 2011 11:12,
707

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
586
0
 
4
 
! Отговори
Тодор преди 13 години
Каква може да е една пума според теб?
585
0
 
9
 
! Отговори
емигрант !!! преди 13 години
малко пушилка , парична гаранция и айдееее ИЗБЕГА ! в ДИВАШКА БЪЛГАРИЯ - така стват нещата
584
1
 
6
 
! Отговори
dido преди 13 години
tozi e palen boklyk no zahto ne e zatvora
583
0
 
5
 
! Отговори
ooo преди 13 години
komentara na katajijata za katastrofata tazi vecher beshe takav kakavto bi go kazal i josko ili dancho ot sliven.ex balgario kakvi sinove si rajdala,rajdash i sega
582
0
 
15
 
! Отговори
учуден преди 13 години
Само НАП Сливен и икономическа полиция незнаят от къде се мръсните пари на Йосковци. Имат за парлама строителна фирма, обаче никой не ги проверява, дори и "Кушлев".
581
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е как разбраха тея ***, че пумата е била кръвожадна?!
580
0
 
17
 
! Отговори
aleksei преди 13 години
Iosko.....dano pukne6....GAD MRYSNA...:))))
579
0
 
9
 
! Отговори
dancho82 преди 13 години
tozi slivenski *** trqbva da bade utrepan ve4e!Sega e vremeto nqkoi da presko4i do Pirogov i da mu podne edna injekciika cianid ili ne6to podobno i da pukqsa!
578
9
 
4
 
! Отговори
до 588/ззззз преди 13 години
На него гражданското му е точно това, което липсва на теб, ***! А че си *** - НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СИ РОДЕН - съдя по псувните и заканите за побой. За жалост тук се напълни с агресивни сельовци, а не с почтени, приятни селяни и затова сега ликуваме, че предстоят 4 почивни дни!
577
4
 
12
 
! Отговори
ЗззЗз преди 13 години
До ГРАЖДАНИН!Кое ти е гражданското на тебе бе *** ? Де*а *** долна де*ба ! Е такива софиянчета, като тебе трябва да бъдет бити хубаво !!!
576
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
544 то пудела си работи с тех по заповед на Боко орта строят магистрала Люлин виж им камионите само 30 броя гондоли мерцедес как да си арестува спонсора
575
0
 
8
 
! Отговори
do 544 преди 13 години
Ами те за Боко работят нали правят магистралата той им я даде не се чудо какво ще обяснява пудела той може само пръчки да носи и да гепи апартаменти
574
0
 
38
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 13 години
Защо не умират ***,а хубавите хора?
573
10
 
1
 
! Отговори
до 580 преди 13 години
дръгливо комунистическо духче стои пред клавиатурата винаги,когато прочетете,че някой бил скачал по митингите. ето такива да ги гази йоско и занапред,че да намалеят някак си.заради тях, пиявиците,сме на този хал 20 години и още 120 дори,защото същите като тях са и отрочетата им, дори ако са прескочили за някоя година до чужбина - на дядовите парички харчилък.
572
1
 
15
 
! Отговори
xxxxx преди 13 години
садиата които го е пуснал е виновен да бадат в една килиа до смарта си.........
571
2
 
23
 
! Отговори
slivnaliq преди 13 години
не бил пил ли????? тоз *** не са качва трезвен, това и ку*ът ми янко го знае,
570
0
 
15
 
! Отговори
slivnalia преди 13 години
такива *** ме мотивират все повече да бягам от тъпата държава. а "органите на реда" какво правят???? хаха смехсмех арееееее на сакса утре пак
569
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бас държа, че Йоско няма да види и един ден затвор...И за разлика от Ставийски даже и обещетение няма да даде на роднините на загиналите хора....Демокрация!!! Затова ли скачахме по площадите?!?! Децата ни да живеят в чужбина, а нас да ни избиват по пътищата мутрите....
568
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко за нелепо загиналите хора!Понеже този не е пил, за разлика от един друг пиян убиец на пътя, вероятна присъда- пробация. За убийство с автомобил след употреба на алкохол дават 3г. условно. Ако не си пил-това е смекчаващо вината обстоятелство, показва практиката в нашето правораздаване.
567
22
 
12
 
! Отговори
Гражданин! преди 13 години
Ето затова селяните трябва да си седят на село!