Йоско причинил катастрофата в "Бояна"

Двама загинаха, други трима души са ранени
Обновена: 2 мар 2011 13:26 | 2 мар 2011 11:12,
707

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
606
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Софийските съдии са пекани. Пак ще го пуснат на свобода. Както пуснаха и Ставийски.
605
0
 
7
 
! Отговори
Д. гуляшка преди 13 години
И това животно ще живее!...
604
0
 
38
 
! Отговори
позната преди 13 години
Искам само да ви кажа че познавах ,бог да го прости шофиора на киата ..и да ви кажа че съм потресена от случилото се като всички нормални хора ..И само се моля наистина човека които причини това да умре в бавна и мъчителна смърт просто защотото това заслужава..и наи лошото е че бог ДА ГО ПРОСТИ Станислав остави сираче на 1 годинка..Тази държава е просто ужасна ! Докога смърт по пътищатата ни ?!Докога?
603
0
 
5
 
! Отговори
Паисии преди 13 години
по прашки пеят просташки...
602
0
 
10
 
! Отговори
До Йоско преди 13 години
За такива изчадия като тебе само едно е земното наказани- СМЪРТ! Ако не сега, все някога ще си го получиш...
601
0
 
24
 
! Отговори
потенциален емигрант преди 13 години
***, ако беше в нормална държава от 10 г. щеше да бъде в затвора. За такъв затвор до живот. Но в БГ има присъди само за кокошкари. Човек могат да осъдят за килограм захар, ориз и олио. Затова за младите между 20-28 г с добро образование майката му е Терминал 1 и 2. Тук живот няма. Такива ***-пияни и дрогирани убиват невинни хора.
600
0
 
23
 
! Отговори
Паисии преди 13 години
За Бога братя - емигрирайте!!!Отново пример защо не трябва да се живее в България. Страна в която се гази в кал и мръсотия, в която философи-консултанти правят бентове, където обществото се занимава с флашки и патрашки, и евтини *** по прашки.
599
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом бронираната Г-класа изглежда така, не ми се мисли на какво прилича Киата. Едно 150-160 км/ч трябва да са имали сумарно.
598
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а знаете ли че е бил с качулка на главата???това го казаха боянците които живеят наблизо...защо не го казаха по новините???
597
0
 
13
 
! Отговори
Бай Тошо преди 13 години
"Две неща са безкрайни - вселената и хорската глупост, като не съм сигурен за вселената. " Алберт ЕйнстайнЙоско направи услуга на България веднъж в жалкия си живот и ***.
596
0
 
23
 
! Отговори
един преди 13 години
Тоя престъпник има ли здравни осигуровки. Не стига, че уби две невинни жертви, а сега ще му плащаме и лечението. Този дето отдавна трябваше да бъде зад решетките, отне два човешки живота. Къде са сега съдиите и прокурорите, които го оправдаха и пуснаха на свобода. Дано и на тях го върне съдбата. Жалко за загиналите. Съболезнования на близките.
595
0
 
9
 
! Отговори
ГЬОТЦЕТАН преди 13 години
РАЗСТРЕЛ АМА НЕ САМО НА НЕГО...
594
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами след като са открили толкова компрометиращи неща в къщата му , защо е на свобода, на кой си е платил. и защо ще му помагат да се оправи, направо да му стъпят на гушата, и толкова
593
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С каква скорост ли се е движил този ***?
592
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Остава само лекарите усилено да се "борят"за живота му.Жалко само ,че този *** преди сам да влезе в гроба е изпратил сигурно доста преди това.За близките на невинните жертви-съболезнования
591
0
 
10
 
! Отговори
ядосан преди 13 години
Така ще е докато ни управляват муцуни,жалко за загиналите,а за такива като този с джипа никаква милост!
590
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смърт за тая гад мутренска!!!!!
589
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Zvetanov, lqtoto beshe zaqvil pred britansko izdanie, che v BG veche nqma mutrenski djipove po ulicite, no qvno go e bilo napeklo slunceto na pochivkata mu v Albena, kogato e daval intervjuto.
588
0
 
6
 
! Отговори
reni преди 13 години
boklyk gaden ako behe germania ohte ot 10g htehe da e v zatvora
587
0
 
9
 
! Отговори
meri преди 13 години
tozi stroi chast ot magistralata ako neznaete e tova se kazva darjava