Закопчаха шефа на БОП във Велико Търново

Повдигнато му е обвинение за разгласяване на държавна тайна
Обновена: 12 мар 2011 19:32 | 12 мар 2011 10:00,
78
Закопчаха шефа на БОП във Велико Търново
Снимка: Булфото

За  72 часа в Ловеч е бил задържан началникът на териториалното звено на службата за борба с организираната престъпност във Велико Търново Орлин Тодоров. 

Повдигнато му е обвинение  за разгласяване на държавна тайна, съобщи за БТА прокурор Валентин Вълков от окръжната  прокуратура в Ловеч. Тодоров е закопчан в петък по обяд.

Mинистърът на вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи, че срещу Тодоров има образувани четири досъдебни производства.

Арестуваният шеф на антимафиотите е разработвал лекарите от болницата в Горна Оряховица. Цветанов обаче не коментира за изтичането на каква информация става дума, нито дали задържането е свързано с разследването на медиците.

42-годишният Тодоров е в  системата на МВР от 1991 г. Бил е началник на ведомствената  охрана на "Захарни Заводи - Горна Оряховица" и е работил в  криминалния отдел на районното полицейско управление в града.  Шеф е на БОП в във Велико Търново от март 2010 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като чета коментарите разбирам едно - всички сте против, че са го арестували. Разбирам, при предишните този щяха да си го кътат, защото щеше да снася на някой високопоставен партиен другар. Вълка козината си мени, нрава никога, това са комунистите.. но още малко ви остана, ще минат изборите, ще се прочисти ВСС, оттам съдебната система, и изведнъж на ДС ще им се стъжни много живота, а на мен ще ми е толкова смешно :)
54
6
 
14
 
! Отговори
ха-ха преди 13 години
Ей гербераст,то комунистите са си в ГЕРБ бе. Мазохист скапан.
53
3
 
10
 
! Отговори
do 49 преди 13 години
Калинчето дето Вълчев лично и завери фалшивата диплома, за да я назначи тройната коалиция? Добре че се *** навреме, та да я разкарат.. аман от на комунистите троянските коне.
52
2
 
1
 
! Отговори
ey преди 13 години
" ZAKOP4AN "?- DA GRAMATIKATA VI i ofi7ialniyat vi site.
51
11
 
8
 
! Отговори
До 50 52 преди 13 години
Това е комунист от БСП който е работил за престъпниците той не е от ГЕРБ
50
11
 
11
 
! Отговори
олимпиец преди 13 години
До 50 Много точно казано. Глас народен,глас божий... ДОЛУ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 47Ако чаках тези от Позитано да ми плащат, то щях все гладен да си ходя. Тези нямат навика да плащат за каквото и да е било. Обаче, освен, че в това си се объркал, очевидно нямаш и елементарна представа и от темата, която коментираме тук. А какви чувства имаш или нямаш, не ме вълнува - не съм обратен.
48
10
 
17
 
! Отговори
до 44 преди 13 години
Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто да го направиш ! За 19 месеца и слепите ви видяха . ГЕРБ са трагедия и смърт за България. ДОЛУ ГЕРБ !
47
7
 
14
 
! Отговори
УСИН преди 13 години
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙййй,толкова нагъл ГЕРБЕРСКИ пиар не съм виждъл никога.За пореден път се вижда как Шестака назначава хора с криминално минало,за да може после да ги арестува и народа да мисли че управляващите са честни и морално чисти.То бе пиар с Нанев,АННА,Калинка Румянка,сега почнаа с милиционерите,колкото по корумпирън ,толкова повече пиарът лови дикиш.Когато арестуват и вкарат Цвъцко в пангелата тогава народа ще повярва на ГЕРБ, а ако пък Винету легне на нара на А.Петров,тогава има справедливост
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво ми пиште "минису", бе кратуни герберски. По - добре помислете какво е държавна тайна (има списък, към закона за защита на класифицираната информация) и достъп до каква точно държавна тайна може да има ръководител на звено "Борба с организираната престъпност" и тогава изразявайте емоции. Нима данните за организираната престъпност може да са държавна тайна?! Или контрабандата, корупцията и наркотрафика са се превърнали в стратегически цели на Република България?!
45
10
 
2
 
! Отговори
ре 45 преди 13 години
Като не знаеш, какво се опитваш да гадаеш. Все едно да кажа "За теб конкретно не знам, но за да пишеш в този форум, явно имаш основателна причина, например че ти плащат от Позитано да коментираш/ загубил си тлъста далавера и сега те е яд на новото управление". Аман...
44
9
 
5
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Бедна ни е фантазията какво е ставало преди да дойдат ГЕРБ - правят каквото искат и никой не ги пипа.Продължавайте така в същия дух - някой ще каже хващат ги и какво от това - въпрос на съдебна система.Дори е достатъчно да ги видим мизерниците кои са.
43
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За този конкретно не знам, но за да го арестуват, явно е издал много важна държавна тайна, например как се финансира ПП ГЕРБ или нещо за имотното състояние на аверите / аверките на Премиера или за доходите на Цветанов, не знам де, те нали те са си го назначавали.
42
12
 
5
 
! Отговори
до олимпиец преди 13 години
Толкова по-добре за ГЕРБ, че не прикрива некадърниците и *** както предишните, а ги прочиства. Този не е първия, няма и да е последния. Сега поне има воля за това, предишните така се бяха обвързали от далавери, че не можеше да пипнеш никой..
41
0
 
6
 
! Отговори
до 37 преди 13 години
Ама то, някой въобще бори ли се против орг. престъпност ,или само лов за ....кокошкари ,големите рибоци са доста по-нагоре ,тези които са "бедни и крайно нуждаещи" ,затова им се дава и 13,14 ,...20 заплата /ама в пълен размер,а не като на пенсионерите в края на годината по 10 - 20 лева/,а през цялата година се краде от тях,като за замазване на очите ,само по 10 -20 лева ,,,е лапайте мухите !
40
6
 
17
 
! Отговори
олимпиец преди 13 години
Този е потомствен милиционер,ценен кадър на ГЕРБ. Назначен е за шеф на БОП/Велико Търново/по препоръка лично на Цветан Цветанов...Золумите му са неизброими:стрелби,рекет на нумизмати и пр. и пр.В страната на мутромилиционерите такива като тоз са ни елит... ДОЛУ ГЕРБ !!!
39
5
 
13
 
! Отговори
чичо пейио преди 13 години
Шеф е на БОП в във Велико Търново от март 2010 г. ...........................Една година стигат далаверки........ГРОБ-ереите почват да се самоизяждат.....мухахахахах,то не е ГАНС,Боркор,сертов,а кво стана с ОХхххххтопода доцент Петров....хихихиу
38
0
 
11
 
! Отговори
Местен преди 13 години
Аз се чудя как може да направят най-корумпираният прокурор в Ловеч говорител на прокуратурата ?!
37
6
 
22
 
! Отговори
Марти преди 13 години
На мен ми е интересно каква е държавната тайна,която е разгласил?Дали не е че Бойко Борисов е платил 400 000 за да стане генерал,както писаха в 'Галерия"?
36
1
 
9
 
! Отговори
GO FAN преди 13 години
Това е от един форум и е писано преди почти година! За какво говорим!?