Похитителят още е в банковия клон

Преговорите с 27-годишния Стефан Петров продължават
Обновена: 24 мар 2011 16:31 | 24 мар 2011 14:28,
236
Похитителят още е в банковия клон
Снимка: Dnes.bg

Похитителят, който взе заложници в клон на Инвестбанк в Сливен, все още е в банката.

По-рано мъж беше изведен от полицаи от сградата и се появи информация, че похитителят се е предал. Оказа се обаче, че от банката е излязъл психолог, който се е сменил със свой колега.

Мъжът, който опита да обере банката, държа като заложници служители на офиса в продължение на над 18 часа. Тази сутрин на свобода беше пусната и последната заложничка на похитителя. Похитителят обаче остана в банката и вече е там повече от 22 часа.

Полицията продължава да води преговори с него. Сутринта премиерът Бойко Борисов го призова да се предаде.
"Дал съм изрични указания – предаде ли се, да се спазват всички изисквания на закона. Един шамар няма кой да му удари", обърна се Борисов към похитителя.

Още по темата

При заложническата драма беше ранен охранител на банката. Животът на 42-годишния Станчо Станчев вече е вън от опасност. Заложниците бяха пускани на свобода на няколко пъти.

По първоначални данни похитителят е 27-годишният Стефан Петров от новозагорското село Кортен. Той е работел като охранител. Пред дома му в Кортен има засилено полицейско присъствие.

Младият мъж е сирак. Поискал е да се види със свои приятели и с шефа на охранителната фирма, в която работи, който му бил много близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Сливенбанкапохитител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
6
 
5
 
! Отговори
оОоОо преди 13 години
Боко след малко ще го изкара с шутове(да не забравяме ,че е Батман).СЛед ден пристига ФрЪцки с 1 милиона барела петрол(капитан на кораба,бат Боко,а за него няма невъзможни неща,защото е и супермен).След 2 дни ще намери нов начин за делене на атома,така Белене ще е по чист от момина сълза.След 3 дни заплатата става 1000 евро,минимум,понеже сам е намерил нов залеж на злато у двора си у банкя с добив 10 тона дневно(доакто копае с голи ръце бликват и 2 петролни кладенеца),така че дръж се българино!
145
3
 
6
 
! Отговори
до 119 от пиешо преди 13 години
Абе ти добре ли си?Ми това може да се случи на всеки, така е, но ти съзнаваш ли до къде трябва да стигне един човек за да извърши подобно нещо?Изобщо някой отговаря ли си на въпроса:Защо този страхлив аматьор е стигнал до толкова крайни действия?Защото е твърде възможно да е затънал в дългове, да мизерства и единствения начин да се оправи е да открадне голяма сума пари и да си оправи живота! Банките ни крадат всеки ден и това е факт, особено за хората с кредити - обират ни - що да не ги оберем?
144
6
 
13
 
! Отговори
Решението! преди 13 години
Къде е крадеца Миро Найденов? Той лъже всички вече почти 2 години. Да излъже и похитителят! Да го примами с някой продукт с марката Стара Планина или да му предложи вместо да обира банки, да му подари част от откраднатите с далавери пари!
143
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съмнявам се дали не се е измъкнал и направи всички полицаи за смях, а сега няма как да излязат от ситуацията. Чакат го на село да се прибере
142
6
 
15
 
! Отговори
Наско преди 13 години
Приятели, страшно става ми се струва. Вие какво мислите? 15 год момиче убито в Мездра,Труп на мъж открит в с. Енина, Убиха бивш призидент на ф-ния Нефтохимик, Похитител в банков клон, заложниците са 7 и др.Всичко това за по-малко от 24часа в нашата малка България.Ужас! Според мен нещата са много сериозни.По-голяма *** май не е ръководила държавата. Ааа и се увеличава броя на болните от туберколоза, болест на глада.Така е като като не си садят картофи като Боко.
141
8
 
11
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Имам един познат, дето го късаха 5 пъти на шофьорския изпит, по логиката на психопатозащитниците, до сега моя човек е трябвало да простреля 5има охранители, да нахлуе в 5 банки и да вземе 25 жени за заложници! Еваларката гербави либерал-толерюхи!
140
1
 
1
 
! Отговори
Кочо преди 13 години
До 119 кво им е на заложницие бе?Да не са в Либия сега по провинциален,манталитет ще ги канонизират.
139
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До кога ще ни занимават с *** похитител ? В една нормална държава с действаща полиция до сега да са го ликвидирали хиляда пъти. Да вземем да му се молим на *** да се предаде.....щото полицаите ни имат оръжие, но за съжаление го носят само за украса. От развръзката на този случай зависи дали и за в бъдеще ще има подобни изпълнения. Трябва да послужи за назидание на всеки наркоман, който тръгне да прави простотии.
138
6
 
4
 
! Отговори
Баровец с Х6 преди 13 години
Прави сте.Някой трябва да влезна и да го изведе от там жив или мъртъв.Ако отиде Бат Бойко ще му плесне един шамар и готова работата.Бойко ПРЕЗИДЕНТ!!!
137
6
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Веселин Маринов ще изпее песента -Нашата банка се пази---от барети и охрана -видиш ли сирак -гръмни го пак,
136
4
 
7
 
! Отговори
LoL преди 13 години
Той, човека като е видял Боко, Цецо и други видни родни милиционери сигурно е решил по добре да пусне хората и да се застреля сам себе си...
135
10
 
11
 
! Отговори
faneti mazakura преди 13 години
типично за Б.Б и Цвъ. Цвъ. - ще правим нещо, няма да го правим; направихме това, всъшност не сме го почнали дори!!!ДА ВИ *** МАЙКАТА !!! ПИСНА МИ ОТ ЦИРКОВЕ
134
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стефан Гамизов: Тандемът Първанов Борисов е най-опасен за демокрацията ни
133
1
 
3
 
! Отговори
DO 120 преди 13 години
SPARING LI???HA-HA-HA!!!TOZ DEBEL I TRUDNO PODVIJEN 4OVEK 6TE PRAVI SPARING?!?TATOI SE STRAHUVA VE4E I OT SQNKATA SI,TA KAKVO DA PRAVI KATO SPARING.SPARING MU SA TEZI SLABITE I STRAHLIVITE OT UPRAVLENIETO KOITO IMAT EDNA IDEQ SAMO, KOLKO DA OTKRADNAT.EDINTRAI4O TRAIKOV NE GO SLU6A ZA6OTO IMA DOSTOINSTVO I RAZBIRA.OT KAKVO RAZBIRA BORISOV SE PITA V ZADA4ATA.OT TOVA DA SE DUE NA SLABI I STRAHLIVI JURNALISTI, A SURCETO MU KATO MI6KA. TRAKTORA GO TREPE6E KAKTO SI ISKA6E I TOI BEGA6E OT NEGO, OTSTRAH
132
2
 
7
 
! Отговори
yuachtsalesb преди 13 години
131 - навън е глад и мизерия за мързеливци и некадърници, а щом ти мислиша така, значи и ти си ***
131
1
 
3
 
! Отговори
jiko преди 13 години
toz mladej mnogo filmi gledal
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе не станаха ли много случките точно с тая банка.
129
0
 
5
 
! Отговори
mpacket преди 13 години
i ti da si zel 7 zalojnika nqma da mislish za glad po prosto kazano nqma da si gladen
128
2
 
9
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
По първоначални данни причината за станалото е, че Стефан Петров е бил скъсан на шофьорски изпит....Е те т`ва е! Някой счупил нокът и върти да трепем хората! И сега една камара психопатозащитници се опитват да го изкарат ГЕРОЙ и борец за правда и свобода! Мъка, мъкаааааа!
127
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде бе, докараха ли му мебелите на тоя похитител, така като гледам ще се нанася да живее там...