Похитителят още е в банковия клон

Преговорите с 27-годишния Стефан Петров продължават
Обновена: 24 мар 2011 16:31 | 24 мар 2011 14:28,
236
Похитителят още е в банковия клон
Снимка: Dnes.bg

Похитителят, който взе заложници в клон на Инвестбанк в Сливен, все още е в банката.

По-рано мъж беше изведен от полицаи от сградата и се появи информация, че похитителят се е предал. Оказа се обаче, че от банката е излязъл психолог, който се е сменил със свой колега.

Мъжът, който опита да обере банката, държа като заложници служители на офиса в продължение на над 18 часа. Тази сутрин на свобода беше пусната и последната заложничка на похитителя. Похитителят обаче остана в банката и вече е там повече от 22 часа.

Полицията продължава да води преговори с него. Сутринта премиерът Бойко Борисов го призова да се предаде.
"Дал съм изрични указания – предаде ли се, да се спазват всички изисквания на закона. Един шамар няма кой да му удари", обърна се Борисов към похитителя.

Още по темата

При заложническата драма беше ранен охранител на банката. Животът на 42-годишния Станчо Станчев вече е вън от опасност. Заложниците бяха пускани на свобода на няколко пъти.

По първоначални данни похитителят е 27-годишният Стефан Петров от новозагорското село Кортен. Той е работел като охранител. Пред дома му в Кортен има засилено полицейско присъствие.

Младият мъж е сирак. Поискал е да се види със свои приятели и с шефа на охранителната фирма, в която работи, който му бил много близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Сливенбанкапохитител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
3
 
17
 
! Отговори
гладен народ преди 13 години
Там явно е хубаво, удобно, топло, а и го хранят и цигари му носят. Нормално е да иска така да дочака старините си! Навън е мизерия и глад и който не си сади картофите сам - жална му майка!
125
6
 
8
 
! Отговори
ПиАр агенция преди 13 години
Подозирам, че Боко ще награди Цеци, с орден за храброст. И изобщо наШТа милиция ще се окаже по-добра и от ФБР и от Интерпол!
124
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тоя не можа ли да гръмне Боко Тиквата... Ба си ще има пищов. Боко ще е на 10 метра от него и няма поне да опита да направи добро на народа...
123
1
 
9
 
! Отговори
Gosh преди 13 години
Полицаите май са тренирали само как да изкарват заложниците, но не и похитителите хахахаххаха
122
2
 
4
 
! Отговори
hollywood преди 13 години
daite mu dva dunera da se podsili i da prekarat oshte edna vecher tam da zeme i psihologa za zalojnik xaxax
121
12
 
5
 
! Отговори
Баровец с Х6 преди 13 години
Егати ситуацията.Дано всичко свърши добре.Този е луд как ще вземе 7 човека ще гръмне един и ще изкара цял нощ с цигари и кола.Без да яде.Колкото до Бойко ако не беше отишъл щяхте да кажете що го няма.Сега що е там.Бойко президент!!!
120
1
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
най важното от цялата операция е че е създаден кризисен щаб. щом има такъв щаб значи всичко е ок
119
0
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Сирака отдавна е на другият свят -в момента се мисли за преждевременното му "самоубийство" --акта който той е направил в никакъв случай не е за пари -а защото било несподелена любов,,Банките не носят вина за случващото се --те са тук за да помагат на хората в БГ --
118
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe 102,kakvo znaesh ti za toz samovluben *** borisov>nema po-gaden izpolzvach i lujec dosega u vlasta.Nema da znaesh. Nego go interesuva kak shte izglejda, kolko pari pravi na den, da vlastva, a ne da upravlliava. Kak se gleda na chovek bez semeistvo, znaesdh li?ima li koi da mu kaje kato se pribere, che ne e prav?nema. Okolo nego samo guzomiinici i svirachi za da grabnat i te malko ot kokula. kakvo mu e obrazovanieto?Edin ezik ne znae> Kato slepec i gluhar e v EU. Glasuvaite si za nego ako
117
0
 
4
 
! Отговори
дон преди 13 години
До 119.На дали има човек,който се присива на пострадалите или да съчуства на тоя тиквени!.Всички роптаят,понеже по всичко си личи,че от една беда се направи една мнго одобра ПР акция!
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
108 - Прочети още веднъж написанато. Явно си голям профан и не знеш разликата между карате, киоку-ши и таекон-до. Валери Найденов ги знае доста добре, той е 1 в България, при това вече над 30 години и ги е обяснил доста добре, но явно не четеш.
115
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** пак се разпениха срещу Боко :) Предлагам да направят спаринг със Станишев и да се приключи :) Може и Гоце да се включи - на страната на Станишев ;) И Янка Партизанка - елате ми повече :))) хахахах
114
0
 
6
 
! Отговори
НАРОДЕ ???? преди 13 години
Това, което е извършил нападателят е отвратително престъпление. Извратено е някои да му симпатизират по какъвто и да е начин. Я си представете, че ваши близки са били на мястото на заложниците.
113
7
 
12
 
! Отговори
do 102 преди 13 години
Слабо ме боли кой е Валерий Найденов. За пари всичко може да напише. Борисов е тренирал карате, а не таекуон-до, така че не ми ги пробутвай тия приказки от 1001 нощи. Четете си ги в централата на Позитано - ако от това ви става по-леко на душата.
112
7
 
10
 
! Отговори
са преди 13 години
То стана страшен батак ама вече почнаха да се награждават ордени фанфари цветя ***... И като всичко свърши цецо *** ще каже "Това беше една супер успешна акция на МВР"(нищо че крадеца се е предал сам) Ама какво може да очакваме от едни некадърници и това им е много!
111
3
 
4
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
До Анонимния 88"А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг." Страхът е нормална човешка черта. Нима ти не се страхуваш от нищо? Действията му тогава говорят само за едно - човекът има реална представа за собствените си възможности и не иска за поема излишни рискове. А хитринките на дребно които предлагаш говорят че при теб водеща е не трезвата мисъл, а манията да се показваш.
110
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ей, тоя ще поиска постоянно местожителство и адресна регистрация
109
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe tapaci kvo mi zashtitavate toq "pohititel" izkaraha go nqkakav super prestapnik s nqkvo smeshno pistoletche te tiq spec chasti kvoto sa gledali po filmite tva pravqt ako beshe v rusiq do sega da sme zabravili za tozi sluchei
108
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отговарям то направо - ще бъде изведен, но не веднага, а когато Цветанов отиде в Сливен. И по-точно - ще бъе вкаран наново вътре, ще се нагласят камерите и тогава, когато Цецко си е заел мястото пред обективите, престъпникът ще бъде изведен. Иначе какъв е смисълът да го арестуват, ако няма политически дивиденти и съответната доза "колко сме добри"... За последното, естествено, със забележката, че за последните около 2 години има повече въоръжени нападения на банки отколкото за предишните 20г.
107
6
 
14
 
! Отговори
до луди коментари преди 13 години
Ето ви още един коментар от друга статия в този сайт, който има 33 плюса - "Аз живея в Холандия, тук за такова нещо цялото правителство си подава оставката. Миналата година имаше 8 пъти предсрочни избори, и 3 служебни кабинета. Когато обраха банката в Антверпен, замалко и кралицата да се оттегли от трона. А тук си правят пиар..."...