Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш

Таксиджията е издирен със системата за видеонаблюдение
28 мар 2011 18:14,
107
Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш
Снимка: Булфото

Таксиметров шофьор, задигнал лаптопа на клиентка, защото не получил бакшиш, е задържан от столични полицаи, съобщи СДВР.

След като слязла от таксито, клиентката – 50-годишна жена, установила, че част от багажа й липсва, но не била запомнила нито номера, нито марката на колата, но подала сигнал в полицията.

Шофьорът е задържан с помощта на служители от сектор „Видеонаблюдение” по един отличителен белег – счупена капачка на резервоара на колата.

В хода на разследването станало ясно, че след като не получил бакшиш, шофьорът се направил, че помага на клиентката за багажа, а всъщност умишлено свил лаптопа.

Първоначално 38-годишният мъж е задържан за 72 часа. След това с одобрено споразумение между него и прокуратурата му е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 5 месеца, допълват от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
13
 
! Отговори
до 69 преди 13 години
И каква е тази пола, че да може да гледа под полата" , сигурно е от онези 10 сантиметрови поли, дето започват от триъгълника и свършват в долния край на вагината ти.. А ти си Мара честната..
69
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уау... Все едно не чета новина от България. Откраднал, заловили го с камерите, арестували го и ще си излежи наказанието. А дано стане толкова организирана цялата държава!
68
1
 
25
 
! Отговори
Валери преди 13 години
Браво, 5 месеца и то веднага, по добре от нищо!!!
67
0
 
33
 
! Отговори
клиент преди 13 години
колко са нагли тез простаци, пред нищо не се спират за бакшиш, направо ми се повдига от тях. Добре е че има и свестни таксиджии.
66
0
 
31
 
! Отговори
недоволен преди 13 години
Този *** не е бакшиш а е чист ***. Аз не знам докога тази държава ще търпи фирми с такива служители да петнят името на България.Все отнякъде трябва да се започне. Ако приложим китайския модел,да се разстрелват крадците, ще се обезлюди държавата. Ако приложим арабския модел, да се секат китките на ръцете,то тогава 50% от българите ще са инвалиди и 50% ще са направо за оплакване, защото няма да има с какво да ядат, да държат вилицата или лъжицата. Така че ще си караме както си е било да сега.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само яко за жълтурковците
64
1
 
50
 
! Отговори
Elena преди 13 години
На мен пък един таксиджия както ме караше, не спираше да ме гледа под полата. Едвам не се блъсна в една кола. Мълча мълча по едно време ми изтърси "Ако свием за малко към Аксаковската горичка за 10 минути, няма да ти взема нито лев, даже може и да припечелиш нещо". Бях шокирана! Съдя го вече втора година и още е на свобода.
63
6
 
28
 
! Отговори
алилиии преди 13 години
Братя българе,в беганьето нема нищо страшно и срамно! Спасявайте се от таа глутница нарекла се политици( и леви и десни), бегайте бръже от тоа турски ***,от таа уакана дръжава, насекъде че сте по добре.Вервайте ми!
62
7
 
11
 
! Отговори
на Брат Пит брат му преди 13 години
Нещастна държавица сме си и това е..а сега вървим и към полицейско-мутренска!..за едно такова престъпление 5 месеца ефективна присъда, а "белите якички" окрадаха със стотици милиони и все невинни излизат и после даже съдят България в Хага..един съвет - млади, кадърни хора, ако държите на мечтите си напуснете Държавата България..тя не Ви заслужава!
61
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По принцип dnes.bg, имат навика да слагат неповторимо *** заглавия, но в този случай са напълно прави. Кой нормален човек използва думата "таксиджия", вместо "бакшиш" , вече ? Просто това определение много добре им пасва. Гилдия от прости, нагли и невъзпитани "хора" . По-лошото е , че страшно много приличат на ***-независимо да ли са прави за нещо,те се подкрепят един друг, и в чести случай налитат на бой на някой решил да си търси правата.
60
0
 
29
 
! Отговори
Дедо Цецо преди 13 години
Хеит,а да си забелязъл колко бакшиши са ***?
59
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нормално е да се случват такива неща при положение че повечето таксиметрови шофьори са бивши затворници... а това вече не е нормално!
58
1
 
30
 
! Отговори
Светослав преди 13 години
БАКШИШИ! Смешници сте всичките
57
1
 
24
 
! Отговори
БГ Съдия преди 13 години
Само 5 месеца за кражба ? Знаете ли, че повечето таксиметрови шофьори са ми бивши и настоящи клиенти ?
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гледам горе 64 коментара, отварям - 59 ?!
55
1
 
14
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Доста странно- как така за един ден се сключва хем споразумение с прокуратурата, хем то бива удобрено от съда. В Европа може, но тук- тотално невъзможно.
54
1
 
56
 
! Отговори
боклуци преди 13 години
Един таксиметраджия веднъж като ме вози ми вика може ли да спра тук да си платя парното. Казвам му ок. Викам си човек е трябва да плаща данъци. Излезе от таксито остави брояча включен и ходи 10 минути да си плаща парното. Не че ми е за парите ама *** работа.
53
5
 
49
 
! Отговори
hate преди 13 години
Егати наглите, миризливи, гнусни бакшиши! По-крадливо и долно племе са от "ромите"..
52
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заради такива "новини", тоя сайт започва да прилича на жълт. Само клюки, никакви новини. Нито се споменава името на таксиметровата служба, нито името на "обраната". dnes.bg, aко ме вземете на работа, ще ви измислям по 20 такива историики на ден, обещавам.
51
3
 
22
 
! Отговори
Varg преди 13 години
Таксиджиите са лъжливи мошенници.