Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш

Таксиджията е издирен със системата за видеонаблюдение
28 мар 2011 18:14,
107
Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш
Снимка: Булфото

Таксиметров шофьор, задигнал лаптопа на клиентка, защото не получил бакшиш, е задържан от столични полицаи, съобщи СДВР.

След като слязла от таксито, клиентката – 50-годишна жена, установила, че част от багажа й липсва, но не била запомнила нито номера, нито марката на колата, но подала сигнал в полицията.

Шофьорът е задържан с помощта на служители от сектор „Видеонаблюдение” по един отличителен белег – счупена капачка на резервоара на колата.

В хода на разследването станало ясно, че след като не получил бакшиш, шофьорът се направил, че помага на клиентката за багажа, а всъщност умишлено свил лаптопа.

Първоначално 38-годишният мъж е задържан за 72 часа. След това с одобрено споразумение между него и прокуратурата му е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 5 месеца, допълват от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
8
 
! Отговори
измислена история преди 13 години
Това е изцяло измислена история
49
0
 
5
 
! Отговори
до 25 и 29 преди 13 години
съжалявам, човече, това ни е БГ родината, тъжно е и е жалко, че полицаи ти казват това!По-лошото е, че ти не си изключение...
48
2
 
4
 
! Отговори
до 29 преди 13 години
ами пич, пишеш една жалба до началника на управлението ( или прокуратурата)излагаш точните думи на полицая и това е ....в полицията си има вътрешен отдел за тая работано ти си предпочел да хленчиш, тоест едва ли не нямаш интересда ти бъде намерено отнетото ...
47
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има и възпитани таксиметрови шофьори, освен че карат на нормални цени. Но има и мошеници, и простаци.
46
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На мен пък един такси-метров шофьор ми звънна и ми вика: "Братле много искам да ти подаря лаптоп, ей тъй на, щото си *** пича". Ни бакшиш съм му оставял - ни нищо.. ама на свестен и дащен български народ. Не мърдам от тая държава ей !
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
какво значи споразумение между престъпник и прокуратурата?!?мани мани
44
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бакшишите са долно племе като ***.
43
1
 
43
 
! Отговори
PPP преди 13 години
После защо ги колили и стреляли??? Защото са бакшиши (ниска проба "човек")... Не разбрахте ли, че никой не ви е длъжен да ви дава бакшиш бре?!?!! Както и на келнерите. Ако искам ще дам ако искам не! За какво да ви давам а? Че ми надувате главата с пошла чалга в омирисаното ви такси ли? И ми се държите като че ли сте ми шеф или звиси от вас живота ми ли? Пк и ще ми се правят на мутри и ще ми се събират да бият клиенти които не са доволни, че трябва да платят за 2 километра 8 лева например. ***!
42
0
 
42
 
! Отговори
не винаги преди 13 години
на мен пък един таксиметров шофьор ми се обади за да ми върне лаптопа. аз понеже съм доста разсеяна на моменти и се изнасях от една квартира в друга, бях с много багаж и на слизане просто си оставих чантата с лаптопа на седлаката. 15 мин по-късно от таксиметровата фирма ми позвъниха - човека ме чакаше пред блока за да ми върне чантата
41
0
 
16
 
! Отговори
една преди 13 години
То бива бакшиш, ама чак пък толкова...........
40
1
 
14
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Е кво споразумение бе, *** тъпата държава. Отрежете му ръката, с която е прибрал лаптопа да му е за урок. Мамка ви ***- гадни и долни ***.
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поздрав за всички свестни бакшиши - трудно се вирее в такава среда, но бъдете силни!
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
26 , те нарочно ги слагат тия прости заглавия, за да се цъкат коментари.***, какво да ги правиш
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХАХАХАХАХА малеее........ аре ПРОДЪЛЖЕНИЕТООО
36
1
 
23
 
! Отговори
Продълж. на 38 преди 13 години
Шофьорът излезе,с поклон ми отвори вратата на таксито откъм външната страна и пожела "Лек ден".Аз обаче се питам: Дали случайно вратата не можеше да се отвори откъм вътрешната страна?Или бакшишът е имал пред вид това,че не всеки клиент обръща внимание какъв му е ценоразписът (все пак количката му беше малка,стара,дрънчаща - едва ли някой очаква цената да е луксозна).И не всеки пита"За колко ще ме закараш до еди къде си?" Та ако се възмути от крайната цена, да не може да излезе преди да си плати?
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аре бе, колко време ще чакам продължението?
34
0
 
25
 
! Отговори
Какво ми се случи преди 13 години
през февруари:Много бързах,в делничен ден,трябваше бързо да стигна от пресечката на "Дондуков"и"Раковски" до пресечката на "Патриарх Евтимий"и бул."Витоша".За беда,свободно такси не минаваше.Накрая се зададе едно,раздрънкано,но на вратата му пише,че взима 5.90лв/км.Това все пак бе възможност.Шофьорът каза "За 7лв че те откарам".И наистина сметката излезе 6.90.След като платих обаче,не мога да сляза - отвътре вратата не можеше да се отвори.Той вика "Чекай, я че ти отворим",излезе и (Продължение)
33
0
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 13 години
Хапиш хихихи
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С връзки ще да е била.Иначе кой ще и цепи басма.В България е гордост да отхапиш ръката,която те храни.Всеки ден гледаме излъгани и измамени клиенти и купувачи.В зависимост от бранша,едни крадат хиляди ,други стотици.А крадците на дребно се задоволяват с левчета.
31
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Един бакшиш наскоро ми се оплакваше, че клиент му свил цитирам "И-ФОНА' :D Може да е същия да си отмъщава