Овчарка нахапа Нинова по гърба. Добре е

Червената депутатка е на инжекции против бяс
Обновена: 12 апр 2011 14:48 | 12 апр 2011 12:28,
511
Овчарка нахапа Нинова по гърба. Добре е
Корнелия Нинова. Снимка: архив Булфото

Немска овчарка нахапа народния представител от "Коалиция за България" и говорител на БСП Корнелия Нинова.

Домашният пес се нахвърлил върху нея, съборил я на земята и я захапал по гърба.

"Инцидентът стана в петък вечерта близо до бул. "Черни връх" в кв. "Хладилника" в София, заяви за Dnes.bg пострадалата Корнелия Нинова.

"Разминахме се на улицата с немската овчарка, която беше със собственика си. Кучето не изглеждаше агресивно и по нищо не предполагах, че ще ме нападне", каза още тя.

Секунди след като се разминали, огромният пес се нахвърлил върху нея. Изненаданата Нинова паднала на улицата, а кучето започнало да я ръфа по гърба пред погледа на собственика. В резултат на това тя има няколко рани по гърба.

Собственикът на овчарката успял да издърпа кучето от лежащата на улицата депутатка, след което избягал и я оставил в безпомощно състояние.

"Бягайки, той ме постави в много трудна ситуация. В суматохата не успях да видя лицето му и сега не мога да си потърся правата в съда", каза още говорителката на БСП.

Нинова допълни, че не може да съди Столичната община, тъй като кучето имало водач.

Раните й веднага били обработени в поликлиника, сега обаче народната представителка била на инжекции против бяс, които са задължителни при такива ухапвания.

"Ще се справя с травмите от инцидента, лекувам се в момента", каза Корнелия Нинова.

Тя е убедена, че подобни случаи са част от всекидневието на столичани.

Социалистката смята, че законодателно трябва да бъдат уредени правата на хората, претърпели нападение от кучета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
497
0
 
0
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Да, народът става все по-***!!! Нема лошо, така ще го манипулират по-лесно! Жалкото е, че и да е истина и да не е, си оставаме КАТУНАРСКА държава... хей народе, не ти ли се ще да живееш в бяла държава? И ориенталците бягат към европа, а ти българино, защо затъваш във собтсвените си .... л...на?
496
0
 
1
 
! Отговори
Състрадателен преди 13 години
Без значение кой кого е натаковал, трябва нахапаната *** да се оправи, че неоправена ще беснее и ще налита на всеки срещ нея.
495
3
 
2
 
! Отговори
Корнелий преди 13 години
Българан е галант! Джентълмен! Ей, смотльовци, написахте 500 мъдри коментара. Вижте се, колко сте жалки, как се повтаряте, клиширани, ***, злпбни, препълнени с омраза. Тя ще ви изяде! Причината за скръбното състояние на психиката, а и на мат'рялното ви състояние сте си самите вие! А'ре чао!
494
2
 
6
 
! Отговори
Ицо преди 13 години
Както казваше дядо - "БСП кучета ги яли!"
493
1
 
3
 
! Отговори
Куррнелия преди 13 години
Кешкем да я беше довършело, та едно добро да стори това куче на тази земя. Овчарките имат в повечето случаи правилно обончние и осещат много добре кой е с *** душа. Ако бях на мястото на стопанина, щях да го окуража, да довърши започното велико дело.
492
1
 
9
 
! Отговори
SIS преди 13 години
СИЧКОТО ЖЕНСКА ЧЕЛЯД С МУСТАКИ И БЕЗ У ПАРЛАМЕНТО ТРЕБВА ДА ГИ ИНЖЕКТИРАТ СРУЩУ БЕС - ТИЕ СА ЗАБРаВЕЛЛИ ЧЕ СЯ ЖЕНУРЯ ПА И СЕ МЕИСЛАТ ЧЕ ПРААТ ПОЛИТИКА, ЕГАТИ КОЗИТЕ
491
0
 
4
 
! Отговори
ас преди 13 години
Тези сериозна кампания почват за местните избори ! Дори и да ги нахапат са готови !
490
2
 
3
 
! Отговори
Ами-Ями преди 13 години
Ако НОК-ът беше нахапал Фидосова или Цачева трябваше да се праща на тест по IQ да се разбере колко отровна глупост е погълнало с кръвта на ГЕРБ-аджийките. И собственикът трябваше да положи усилия за повторно обучение на кучето си за общо послушание със съмнителен успоех;)
489
2
 
8
 
! Отговори
Инженерката преди 13 години
Ужас за горкото куче:) Първо щяла да го изнасили, а след това е щяло да стане на кренвирши за избирателите на БСП! Веднага да се сезира съответната комисия на НС и издири собственика на кучето, за да се изпрати на курс по защита от любимата партия на поверения му любимец:)))
488
2
 
14
 
! Отговори
заглавието е: преди 13 години
Овчарка нахапа друга ***. И на двете нищо им няма!
487
2
 
5
 
! Отговори
А така преди 13 години
Искам да знам,ако кучето беше ухапало Фидосова или Цачева,какво щяхте да напишете?Какво значение има?Друг е въпроса,че това преди избори мирише на разлайване на кучетата.
486
0
 
6
 
! Отговори
:) преди 13 години
KOI E DOBRE?NALI OV4ARKATA?!?:)4e to da ohape6 takova jivotno ne se znae kak 6te si sled tova.:)
485
0
 
5
 
! Отговори
Валяяя Ив преди 13 години
Нещо не ми се връзва в цялата история, разминават се, а кучето получава прозрение с весше и я захапва........... или просто всички знаем приказката за лъжливото овчарче
484
1
 
13
 
! Отговори
Калвин преди 13 години
Като я гледам каква е каца, може кученцето да я е помислило за ходеща пържола!
483
0
 
18
 
! Отговори
gost преди 13 години
Немските овчарки са умни кучета и не нападателни,но няма значение кой е ухапало кучето,а по-скоро ,че кучето напада когато усеща предизивикателство и заплаха......та за това става въпрос и в този случай ухапаната дама трябва да помисли сериозно за поведението си както на улицата ,така и в парламента !Нека все пак покаже ниво на култура и уважение към институцията,в която и е дадено право на глас за тези,които са гласували за нея!Добрият тон на разговор е чуваем....иначе злостта се шири !!!
482
1
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 13 години
Съгласен съм! Обаче по време на избори стратегията е друга! Никакво гласуване докато не похарчат всички крадени пари по предизборните си кампании! Без цвят и партийна принадлежност, защото всичките са крадльовци! До един!
481
0
 
8
 
! Отговори
А така преди 13 години
491 това става не с физическо ухапване,а с ясно изразена гражданска позиция през цялото време на мандата и най-вече по време на избори.
480
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И ние ще започнем да хапем политици вече!
479
14
 
0
 
! Отговори
А така преди 13 години
Ако това куче беше ухапало политик от ГЕРБ какво щахте да пишете?Всички,които с просташко-дебелашки хумор типично по примера на вожда си защитават в случея агресията на животното са пример за това защо България е най-бедната и икономически изостанала държава в ЕС.
478
2
 
16
 
! Отговори
хот дог преди 13 години
А НЕМСКАТА ОВЧАРКА ВАКСИНИРАХА ЛИ Я ПРОТИВ БЯС ???