Никой близък на Даниел още не е дошъл в болницата

Ще оперират шофьора, погубил шестимата младежи
25 апр 2011 14:18,
465
Никой близък на Даниел още не е дошъл в болницата
Снимка: Булфото

До този момент никой близък на Даниел не е дошъл в болницата, за да го потърси, съобщи за Dnes.bg началникът на Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в Университетската болница „Свети Георги” доц. Чавдар Стефанов.

Вчера по обед единствено по телефона се е обадила майката на момчето, която е била разтревожена, но информация за състоянието на пациента е отказана, тъй като подобни данни не се дават по телефона.

23-годишният Даниел Георгиев, който уби намясто шестима младежи в Симеоновград и рани други двама, ще бъде опериран утре или в сряда, в зависимост от неговото състояние.

Още по темата
„Пациентът продължава да е в кома, включен е на механична вентилация”, добави още доц. Чавдар Стефанов.

Момчето е с тежка черепно-мозъчна травма, която към момента не подлежи на неврохирургична интервенция.

Предстои утре на Даниел Георгиев да бъде направена компютърна томография на главата.

„Трудно можем да направим прогноза кога пациентът ще излезе от кома, за момента животът му е в опасност”, заяви още шефът на Спашното отделение в пловдивската болница.

Вече са ясни и окончателните резултати от кръвната проба на шофьора. Тестът за наличие на наркотични вещества е отрицателен, но този за алкохол е показал 1,3 промила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
436
0
 
4
 
! Отговори
ani robbins преди 12 години
стига сте се оправдавали само с дупките бе, хора... преди 2 год като си бях в БГ, от дясната ми страна излезе кола от лентата за срещуположно движение. Аз бях почти спряла за да дам предимство на колата ми от дясно, която си беше в правилната лента. Този *** нямаше как да го видя, не съм и очаквала от това платно кола да излезе. Резултата - смигане на полицая, скъпата му нова кола на ремонт, аз виновна, 2 год по-късно още нямам отговор на снимковите доказателства, приложени към жалбата. Отврат
435
5
 
4
 
! Отговори
sv преди 12 години
как може да лекувате убиец на 6 човека, заслужава да го нарежат на парчета наи малкото,а не да харчи парите ни
434
0
 
7
 
! Отговори
до 439 преди 12 години
Това изобщо не е вярно, не се самоуспокоявай,че навсякъде било така, защото не е. В Германия има морал и хората държат на човешките ценности. Те протестират срещу атомната енергия и замърсяването на природата, свалят измамни политици-плагиати от власт и не слушат чалга, ходят на концерти класическа музика. Да бъдеш честен и коректен с другите там се възпитава от дете. Също и на обноски. А вземаш диплома само ако заслушаваш, шуробаджанащина и корупция няма.
433
0
 
19
 
! Отговори
jasemi преди 12 години
Много,много жалко толкова погубени млади животи,Бог да прости децата!
432
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно са ИЗТРЕЗНЯВАЛИ!
431
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kakto i da e...leka im pryst na decata.
430
4
 
2
 
! Отговори
до 455 преди 12 години
правилно, важи и за насраната америка, и за русия, и за европа.деморализацията е всичко, което пречи на този свят.
429
1
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за жертвите,жалко и за убиеца.Те всички са от изгубено поколение,жертва на преобърнатите житейски ценности.Защото в Чалгария съвестните и порядъчните са лузъри.Тук е яко да си гъзар- нагъл,безцеремонен и ***.Това значи успех ,кинти,мацки и кеф.Когато в Чалгария доброто стане яко,а лошото - тъпо,нещата ще тръгнат към добро.100 про. ще се оправят.
428
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я, бях забравил за Егологията, червените петна по разни вратове и мрънкащи статисти снимани с любителска камера. Още ли върви това???
427
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спомняте ли си за друг подобен случай, завършил с условна присъда? Тъжно..
426
1
 
39
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Това, че пътищата в държавата ни са ужасни и са предпоставка за катастрофи е вярно, но по ужасното е, че с тези мощни коли, шофьорите им се чувстват едва ли не велики и си мислят, че са царе на пътя. Аз нямам такава кола и много пъти се е случвало да набивам спирачки, докато ме изпреварват, за да запазя живота им, защото виждам как насреща им идва друга кола. Това, че те са самоубийци на пътя си е тяхна работа, но нямат право заради своя келешлък да жертват живота на останали невинни хора!
425
1
 
19
 
! Отговори
гф преди 12 години
447- да пак ченгетата са виновни , сигурно и за простотата ти пак са виновни полицаите...
424
2
 
2
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Ей,хора запознайте се с науката ЕГОЛОГИЯ ,за да разберете кое ни кара да вършим глупости и на който му е по-слаба чавията директно да си ги прави.Избихме се в мирно време ей,ХОРАААА
423
16
 
15
 
! Отговори
буба преди 12 години
Не че го оправдавам...Ама нека който няма грах да хвърли камък срещу момчето - има си кой да го съди.Иначе смятам че най-виновни са корумпираните ченгета по улиците.
422
1
 
1
 
! Отговори
jore преди 12 години
страхотен коментар.. ама защо накрая точка? а уж въпроси задаваме..
421
5
 
21
 
! Отговори
Някой преди 12 години
"23-годишният Даниел Георгиев, който уби намясто шестима младежи"ПИШЕ СЕ НА МЯСТО - две думиса, за разлика от думичката НЕГРАМОТЕН! *** ***! Поне спелчек няма ли кой да ви качи.
420
3
 
1
 
! Отговори
terziev преди 12 години
patq e vidimo losh ,neosveten,stalb v sredata na shoseto,dupki,iztriti gumi,koi znae dali e to4no taka kakto ni go probutvat tuka
419
4
 
0
 
! Отговори
terziev преди 12 години
ako ima fakti .a tva zna4i svideteli preki,snimki,o4evidci i pokazaniq moje da govorim za vina no taka ne.
418
0
 
0
 
! Отговори
от 440 преди 12 години
грешка, до 425, ми е въпроса
417
3
 
0
 
! Отговори
terziev преди 12 години
ot snimkata deto e pokazana v mediite vijdame edna sma4kana kola i nishto pove4e,koi vidq s o4ite si momenta na sblasaka,nikoi e togava...