Шофьорът, погубил 6 живота, е в кома*

Лекарите не се ангажират дали Даниел Георгиев ще оцелее
Обновена: 26 апр 2011 09:32 | 24 апр 2011 15:25,
250
Шофьорът, погубил 6 живота, е в кома*
Снимка: Архив Булфото

„Шофьорът, причинил зверската катастрофа в Симеоновград, е с реална опасност на живота”, заяви пред Dnes.bg дежурният на екипа в Спешното отделение на УМБАЛ „Свети Георги” д-р Стефан Василев.

22-годишният Даниел Георгиев е приет в пловдивската болница в безсъзнание тази сутрин в 6,15 часа.

Той е с травма на мозъка и със счупен крак. Направени са му пълни изследвания, но до операция не се е стигнало заради критичното състояние, в което се намира.

„Има реална опасност за живота му, тъй като е с изключително тежка черепно-мозъчна травма”, каза още дежурният медик.

Още по темата

Младежът е в кома, а жизнените му функции се поддържат изкуствено, защото е включен на апаратна вентилация.

Лекарите от Спешното отделение не се ангажират с прогноза дали 22-годишният пациент ще оцелее.

„Прогнозата за лечение е тежка във времето заради мозъчното увреждане”, твърди лекарят от Спешното отделение.

До ранния следобед никой от близките на шофьора, погубил 6 младежи в Симеоновград, не беше дошъл в лечебното заведение.

Медиците от интензивното отделение се борят за живота му.

20 минути преди полунощ в събота на улица "Съединение" в Симеоновград 22-годишният Даниел Георгиев, шофирайки лек автомобил "Опел Вектра", загубил контрол над колата, ударил се в железобетонен стълб и качил автомобила на тротоара.

В този момент оттам преминавала група младежи. При удара намясто са загинали три момчета и момиче от Симеоновград и други две момчета – съответно от София и Стара Загора.

Опелът не е собственост на Даниел Георгиев, а на друг местен жител, и се е движил с над 100 км/ч, при разрешени 50 км в градски условия.

Първоначалните данни сочат, че Георгиев е имал 1,3 промила алкохол в кръвта си. Огледът на местопроизшествието не е установил спирачен път.

*Информацията е актуализирана в 16,52 ч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
0
 
6
 
! Отговори
dian4eto преди 12 години
Tova sa zakonite v balgariq!!! 6 deca otne,6 semeistva razbi .... mir na praha im !
236
13
 
1
 
! Отговори
ПС преди 12 години
Да не говорим , че вината не е изцяло негова. Ако ги нямаше тия дупки нямаше да се стигне до там..
235
4
 
2
 
! Отговори
'SPRETE SE преди 12 години
Спрете да мразите другите бе. 6ма са загубени, защо да пожелаваме същата съдба на още 1 ? Това по вашата логика абсолютно всеки , който седне попийнал зад волана трябва да умре. Разберете, случило се е на него , но можеше да се случи и на друг. Нека да го подкрепим да се върне.
234
0
 
1
 
! Отговори
enigma преди 12 години
жалко за толкова много погубени живота,ей така нелепо...,така, както си отиде преди не много време,моята племенница...Съболезнования на близките!за вас животът няма да е същият................А този Пенчо....,той май сам се е наказал
233
0
 
1
 
! Отговори
мими преди 12 години
Тук модератори няма ли??!!!Коментари като този на "Пенчо Гипса" мисля,че са НЕДОПУСТИМИ!!!!!!!!!!
232
0
 
7
 
! Отговори
Липсват акъл и морал преди 12 години
Да обвинявяме полицията,че не си е гледала работата и не е предотвратила това ПТП, е безсмислено и нагло. Първо, родителите са отгледали и възпитали такива нагли младежи като този шофьор-убиец. Та дори неговият роднина, защото собственикът на колата и Даниел са роднини, е дал колата на сина си, който пък като пиян я е дал да я кара неговият братовчед, също пиян, с 1,2-1,3 промила алкохол в кръвта. Този подпийнал и оттам с високо самочувствие Даниел по всички улици на Симеоновград да имаше полицаи, пак щеше да се направи на герой и да блъсне колата. Защото ние, българите, сме специалисти в заобикаляне на препятствия къде с акъл, къде с агресия, къде с пари! Сетне учителите в основното и средното училище, ако той такова е учил, не са опитали да го възпитат като нормално дете, а не като нагъл ***. Не е имало или се е скъсала връзката учител-родители. И Даниел е расъл без някакви, за да не кажа без каквито и да било морални задръжки. За да се стигне до убийство.
231
0
 
6
 
! Отговори
Да се оправят преди 12 години
За него е по-добре да се представи колкото е възможно по-бързо в небесните селения, иначе цял живот ще има да гледа като изтърван. А за посещенията на негови роднини: собственикът на колата е негов близък родниниа, щом двамата юнаци са братовчеди. само че сега дъртият пергишин, който вчера леко се подсмиваше пред С.Шишманова, сега тича да урежда калпавия си син, дал колата за управление на пиян като него, с 1,3 промила в кръвта,което означава 3-4 чашки твърд алкохол. Ако Даниел умре, което не му пожелавам, наказанието трябва да отнесе синът на собственика, позволил си да даде колата на пиян човек. Не смятам,че по път осеян с ями, трябва и може да се кара ъсс скорост около 150 км/ч. Само че в дълбоката провинция закони не важат, единствено важат тестетата с финикийски знаци срещу следователя, прокурора и съдията.
230
2
 
10
 
! Отговори
Varg преди 12 години
За него ще е по-добре да не оживява.
229
0
 
4
 
! Отговори
Jack Wilshire преди 12 години
Pen4o, ti dushevno bolen li si?
228
1
 
30
 
! Отговори
Sorry преди 12 години
Еййй, един град хора сме. Можехме да си направим държавата като картинка, но като сме прости, крадливи, недисциплинирани, така ще си вегетираме. Знам, знам, не всички...
227
23
 
1
 
! Отговори
PEN4O GIPSA преди 12 години
DA SA JIVI I ZDRAVI VSI4KITE 6-MA I VESELI PRAZNICI...
226
0
 
2
 
! Отговори
w преди 12 години
Като Максим Стависки ли!? Не вярвам на държавните органи...
225
2
 
3
 
! Отговори
do 231 преди 12 години
Takiva ne stradat !!!!!!Predi 2 godini, na tozi den, edno mamino detenze Ilijan Todorov ot Pernik, ubi s nog dvama prekrasni balgarski mladegi i sportisti pred diskoteka " SOHO" ..i do dnes se vlachi deloto, a sadiite puskat ubieza po praznizite v domashen otpusk.....dano tozi ubiez na 6 prekrasni deza ,pone si umre ot sobstvenata si bezotgovornost, zashtoto ako ostane giv ,shte si hodi svoboden po ulizite, a mama i tati shte mu uredjat svobodata !!
224
1
 
23
 
! Отговори
Elitsa преди 12 години
Дано да оживее, за да си понесе наказанието!Съболезнования за семействата на загиналите!
223
2
 
0
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
ypavnicite sa vinovni ne tezi koito katat i piat ,kade vi sa patishtata prilichat na kolarski pateki i s karyca da patyvash i tia shte se potroshi ,vseki e karal s 160 km no ako e hybav patia i izpravna kolata spira vednaga ne da izpotroshi vsichko i da my se pyka gymata ,daje i da e pil.
222
2
 
8
 
! Отговори
Крум преди 12 години
В тази държава трябват крумови закони. Само това е начинът да оцелеят шепата българи. На такива водачи (ако оживее) трябва да им се отрежат двете ръце и двата крака и да го оставят да си живеят по живо по здраво. Не може да се разчита, че съвестта му ще го яде. Такива хора нямат съвест. Ако имаше поне малко съвест, нямаше да се случи това.
221
1
 
4
 
! Отговори
дгаг преди 12 години
Напротив, трябва да се събуди и да страда...
220
0
 
13
 
! Отговори
реалист преди 12 години
След дъжд качулка. В тая скапана държава всичко може да се случи. Обикновено след такава трагедия, катаджийте погват водачите за триъгълници и аптечки, а джигитите никой не закача. Сигурно пак ще измислят някакви изпити и други простотии. Жалко за тези млади хора и семействата им. Държавата ни е пълна порнография.Особено с тези , последните ***-управници.
219
0
 
7
 
! Отговори
до 225 преди 12 години
Съвест?????????Ти ако имаш съвест няма да караш пил!
218
0
 
6
 
! Отговори
БТК преди 12 години
Нямам против лекарите да се борят за всеки човешки живот,но ... след алкохол да шофираш?!?!?!?!?!