Самоуби се директорката на Пътното в Пазарджик

Марияна Фиданова скочила от 8-ия етаж на блока си
Обновена: 28 апр 2011 10:51 | 28 апр 2011 10:51,
24
Самоуби се директорката на Пътното в Пазарджик
Снимка: Булфото

Временно изпълняващият длъжността директор на Областно пътно управление –  Пазарджик, Марияна Фиданова се е самоубила в сряда сутрин, потвърдиха от полицията в областния град.

44-годишната жена отишла на площадката между 7-ия и 8-ия етаж в блока, в който живее, качила се на стол и скочила.

Веднага на мястото са пристигнали екипи на Спешна помощ, но Фиданова е издъхнала намясто.

Няма данни за насилствена смърт. На този етап не се знаят и мотивите за крайното решение на жената.

Причината най-вероятно са лични проблеми, защото не се знае в работата си Фиданова, която от 10 години работи в системата, да е имала проблеми.

Колегите й са шокирани, казали са пред криминалистите, че в последния си работен ден жената е била в адекватно състояние.

От есента на 2010 година Марияна Фиданова заема поста временно изпълняващ длъжността директор на ОПУ-Пазарджик.

Тя зае мястото на титуляря инженер Иван Дишов, който бе уволнен от длъжност. През миналата седмица Дишов спечели дело след обжалване и се очаква отново да се върне на работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Определено става въпроз за пари. Нещо е сгазила лука, криви са излезнали сметките и не и е издържала психиката.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може би въобще да не е стъпвала на стола ! И дали някой го интересува ...?
22
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още една герберка се спомина при неизяснени обстоятелства. Каквото и да ви говорят, знайте че става въпрос за пари, за много пари и тлъсти комисионни.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички чиновници да пукнат така, а децата им също! Не се накрадоха гадините!
19
4
 
23
 
! Отговори
ами как няма да се преди 13 години
самоубие като живее в общество от клюкари и *** ! Учителка проституирала за да живее по-добре ,обществото бла-бла-бла ,сякаш дава чужда пу-тка ,а не своята!Дафинчето отишла на сафари със сина на Кадафи , клюкарите пак бла-бла-бла ! Други се разделили и си намерили други гаджета ,пак бла-бла!Трети пък се чукали в група , пак бла-бла !Ами сред такива хора не се живее !
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чака, рака, де, магистрала, де и пари краде! Чакарака, де магистралата и средствата в левове в нейното джобе! Чакарака, магистрали де? А парите, де?Още жертви ще паднат около магистралните строителства!
17
1
 
34
 
! Отговори
към №16 преди 13 години
Кой знае какво са я притискали и жената не издържала на това.
16
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лабилна психика!Животът е един единствен!Никой няма право да посяга на него!Всички имаме проблеми,но се борим да ги решим!И тя какво оправи със смърта си????БОЛКА в душите на децата си!!!
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
14Споко бре! А що се отнася до политическият елемент той достатъчно добре прозира от твоят пост!
14
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, ***, жената беше с лични проблеми, семейна трагедия, вие го обърнахте на политика... баба ви сигурно Боко я е убил да не гласува за БСП...не сме хора, а долни ***
13
5
 
24
 
! Отговори
цицерон преди 13 години
Самоубиват ги такива хора - на такива постове/?!/,но нищо ново под слънцето...!Обществена тайна е,че всичките пътни управления в БГ са на една групировка,известна с любовта си към потайностите и водолазните спортове,ако няма карате...базирана изначале във Варна.Има много и по-фрапантни примери за дейността им,ала институциите и органите оторизирани да се занимават с тази материя са или зле информирани,което е малко вероятно,или добре корумпирани,че да не закачат деликатните теми на "бизнеса".
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мир на праха на жената и съболезнования за близките и! А причините!? Може да са много, но като види човек къде работи, какви хора се назначиха там, като някой дори признаха на прасконфиринция с Плевнелиев, че не разбират нищо от пътища, могат да се направят определени изводи! Жалко!
11
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
от какъв зор се е самоубила ли? Ами просто изтрещяла жената. Няма ли от какво да изперка? Така е навсякъде в капиталистическия свят. Нали всички гледаме новини и ден през ден дават как някой на запад грабнал пушката , влязъл в школото и.............
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баси ужаса. И да са я убили и да се самоубила все е ужасно.
9
2
 
47
 
! Отговори
info преди 13 години
Мир на душата й!
8
1
 
39
 
! Отговори
info преди 13 години
Малко от функциите на Пътното: Провежда процедури за възлагане на обществените поръчки свързани с дейността си.Упражнява контрол за качеството на влаганите материали и за изпълнението на работите по поддържането и ремонта на пътищата чрез районните пътни лаборатории или чрез Централната лаборатория по пътища и мостове - гр. София.Контролира качеството и количеството на пътно-строителните работи, съобразно правомощията си.Където има такива пари, трябва да се гледа под лупа "самоубийство"...
7
1
 
16
 
! Отговори
MAZDU REDOVETE преди 13 години
PAK SADA E SPOMENAT S DOBRO AAAAA
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Едва ли се е самоубила. От какъв зор?
5
1
 
25
 
! Отговори
бай хой преди 13 години
Вълко, писал си доста неграмотно, та не съм сигурен какво искаше да кажеш - между "настават" и "не стават" има огромна принципна разлика. но все пак, ако си имал предвид "в Северозападна България НЕ стават такива неща", ще те посъветвам да четеш повечко местни медии - за последните 2 години само около Враца имаше над 10 самоубийства.