"Аз съм Бог и ще ви унищожа!"

Българинът обезглавил жена в Тенерифе живеел в невероятна мизерия
15 май 2011 20:30,
226
"Аз съм Бог и ще ви унищожа!"
Снимка: Reuters

Българинът психопат Деян Валентинов Деянов, който обезглави в петък британка на испанския остров Тенерифе, е живял в изоставена порутена постройка на плажа в Лос Кристианос с група бездомници. Мястото смърди на урина и е зарито от стари дюшеци и празни бирени кутии, съобщава британският вестник "Мейл он сънди". Вътре се вижда странно светилище, направено от бетонни строителни блокове с икона на Исус Христос и прогорено копие на Библията.

Вестникът цитира местни жители, според които 28-годишният българин, убил 60-годишната британка Дженифър Милс-Уестли, обикалял из популярното туристическо селище и крещял, че е "изпратен от Бога да въздаде справедливост на Земята". В мизерното му жилище са струпани кашони, а по стените, чиято боя се лющи, са изписани графити. Другите обитатели на мястото трябвало да стъпват върху спящия българин, за да си легнат да спят през нощта.

Според местните жители поведението на Деян ставало все по-плашещо през последните дни, като често го чували да крещи на туристите.

Жена, представила се като Фабиана, която работи в бар "Маями бийч", е цитирана да казва: "Всички знаеха, че е луд. Той често идваше на плажа и водеше на висок глас въображаеми разговори с Бога. Състоянието му се влошаваше все повече и повече и хората се плашеха. Току казваше: "Аз съм Бог и ще ви унищожа!"

Още по темата
Собственик на бар, който се намира точно срещу изоставената сграда, заявил, че там е наистина отвратително и че обитателите й е трябвало да бъдат изхвърлени, допълват от БТА.

"Българинът живееше там с някакви други бездомници известно време. Ние отдавна настоявахме пред местните власти да ги изхвърлят от там." Полицията смята, че Деянов е избрал жертвата на убийството случайно, посочва вестникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
0
 
! Отговори
... преди 12 години
Тенерифе - изоставена порутена постройка на плажа в Лос Кристианос с група бездомници. Мястото смърди на урина и е зарито от стари дюшеци и празни бирени кутии...Ето ви представа за Канарските острови. Мечатата на много хора, се оказва световен ***. Така е, ходил съм там. На Fuerteventura е същото, Gran Canaria - същото, Lanzarote - същото. Само La Gomera i La Palma са по прилични..можеби защото са слабо населени, и то с местно население. :)
185
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** е на 100% ,не случайно чак настоятелно го пишат "българин" . По вестниците побликуваха снимката му. Да не искаш да кажеш ,че с тая синкава уста не е ***? Нали това е точно дето ги отличава от просто *** българи.
184
1
 
0
 
! Отговори
111 преди 12 години
DEQN SI E CHIST BALGARIN NE E *** POZNAVAMGO
183
0
 
0
 
! Отговори
zzzz преди 12 години
youtubewatchv=Z7f1-em9EBo
182
0
 
0
 
! Отговори
az преди 12 години
youtubewatchv=Z7f1-em9EBo
181
1
 
0
 
! Отговори
askj преди 12 години
parvo nee rasnal e v lux ama ne mnogo po rasna i mizeriq poznava vsi4ki stani na jivota ima dete ie mom4e i e pone na 8 god izrasnalisme zaedno no nqmam dumi za povedenieto mu
180
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Израстнал в лукс, син на милионер комунистически агент търгуващ с дрога...Има 3 год дъщеря.Приятелката му се казвала Десислава Косева
179
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 211Много точно казано-син е на милионер комунистически агент-някои от властниците от високите етажи-прави се на луд, защото според закона лудите ги оневиняват.Никак няма да се учудя ако нашите го изискат да го върнат в БГ уж за да го накажат а те ще си пуснат с нов паспорт.
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В DailyMail има разследване по случая и има снимка на въпросния "българин". Само дето не е българин, ами луд ***.
177
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И после се чудим защо на запад никъде не ни искат - Норвегия, Австрия, Дания, Франция, Великобритания и т.н. А в малкото държави, където още не са ни хлопнали вратата правим изцепки...
176
1
 
1
 
! Отговори
кресльо преди 12 години
*** многото луди дето има в тая държава,и се ги избиват случайно!Накрая няма държава -няма луди!
175
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България подобните на тоя са във властта и по високите етажи...
174
13
 
1
 
! Отговори
GURBET4IQ преди 12 години
NE SLU4AYNO BALGARITE KOITO ZNAQT PONE MALKO TURSKI, KAZVAT 4E SA TURCI NA ZAPAD
173
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
За няколко евро правим всичко, което чужденците наредят. Ние българите обичаме да слугуваме на чужденци.
172
30
 
8
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
до 207Почти всичките българи сте откачени престъпници. За нас винаги ще сте 3-то качество хора.
171
2
 
12
 
! Отговори
BG-European преди 12 години
... но този боклучив *** (кой го е пуснал в чужбина ?!) се води БЪЛГАРИН и мен ме е срам като ходя в чужбина. ОГРАНИЧЕНИЕ за излизане зад граница на мафиоти (доказани и явни, но НЕдоказани), сутеньори, убийци, корумпирани, крадци - всички регистрирани в МВР базата - да им се забрани излизане от тази съдебно-неудачна, скапна държава, без правила, закони и принципи.
170
1
 
2
 
! Отговори
България преди 12 години
Грешка от бързопис в предния коменатар.България.
169
2
 
16
 
! Отговори
веднага! преди 12 години
Отсега нататък полицията трябва да връща НЕЗАБАВНО в родните им страни ВСИЧКИ, които КЛОШАРСТВУВАТ!Независимо дали са българи, руснаци, иранци, сирийци иракчани!В българия и навсякъде по света.Човек, който НЯМА пари, работа, да се връща в родната си страна!Права е Франция, че НЕ ПРИЕМА африканците от италианската граница.Един урок за НАШИТЕ държавници за в бъдеще. Помислете за границата с Гърция и възможния поток. И какво ще ги правим- работа, социални осигуровки? Защотот те ще раждат .
168
0
 
6
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Евала много съм доволен, че ни взеха в ЕС и масово престъпниците и голям брой от рреомите се изнесоха, но лошото е че и много кадърни отидоха там.
167
0
 
11
 
! Отговори
,,Lari,, преди 12 години
DIREKTEN RAZSTREL.