Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена

Британката изглеждала силно притеснена и плачела
15 май 2011 08:47,
86
Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена
Снимка: Reuters

Обезглавената от българина на остров Тенерифе британка е била следена от нападателя си малко преди убийството, съобщи "Дейли мирър".

60- годишната баба на петима внуци Дженифър Милс -Уестли забелязала преследвача си и влязла в офиса на трудова борса, за да каже на социалните работници там, че е следена. Британката изглеждала силно притеснена и плачела. От трудовата борса изпратили охранител да огледа района.

Когато преследвачът изчезнал от района, жената си тръгнала от офиса на трудовата борса и влязла в близък китайски супермаркет, където била нападната от българина, намушкана много пъти с нож и накрая обезглавена.

Още по темата
Близки на жертвата я описаха вчера като невероятна жена и майка за пример. Същевременно за нападателя се твърди, че в миналото е бил замесен и в други случаи на насилие.

Според "Дейли мирър" сега властите на остров Тенерифе ще трябва да отговарят на доста неудобни въпроси във връзка с твърденията, че британката е потърсила помощ срещу нападателя си малко преди убийството.

 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Тенерифеобезглавена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
38
 
! Отговори
а тук? преди 13 години
Ако вляза и се оплача в някой офис, че НЯКОЙ ме преследва, какво ли ще направят нашите власти в МОМЕНТА?Може ВЕЧЕ ще знаят, че ТРЯБВА да пуснат ОХРАНА с чоека, който се оплаква ВЕДНАГА!Но лудите са лудите и нищо не ги спира!Да ни пази ГОспод!( а като си помисля, че имаме псих.болна съседка от 31 години в панела на 8 етажа ..търпим я)Прибират ги за няколко дни и ги пускат, ЗАЩОТО пари нема. Заинтересувайте се и по кои клинични пътеки трябва да ги пишат, ИНАЧЕ НЕ МОЖЕ да ги приемат!
2
1
 
42
 
! Отговори
Ужас преди 13 години
С луд да ни нямаш работа и да не те нарочи...Не е лошо Европейския съюз да се позамисли, не само за това ,че престъпницте ще пътуват свободно , но и за лудите. У нас ги пуснаха и разчитат ,че близки ще се грижат ,което е загубена кауза. Опасно лудите ( опесни за другите и за себе си) ,би трябвало да са под непрекъснато наблюдение и да нямат право да пътуват. Разбирам ,че са болни и не го пожелавам на никой ,но така човешки животи са в опасност.
1
17
 
2
 
! Отговори
брадваро преди 13 години
педровци